Mcnofear Bilişim Rezilliği !!!!!!!!!

elrobto12

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben 16 mayıs civarı mcnofear adlı bi bilişimden sunucu almıştım ama aldığımdan 3 gün sonra server kapandı 2 gün boyunda kapalı durdu. 1 hafta içinde 1 gün daha kapalı kaldı server ve bu kapalı kaldığı zamanlar içinde bilişim ile hiç iletişime geçemiyorduk.Skype'sin de açıktı fakat cevap vermiyordu gördüğü halde bundan 4-5 gün sonra server geri açılmayacak şekilde tekrar kapandı.

Bu sorun bi tek benim serverimde değil di bu sunucunun diğer serverlerindada geçerliydi onlarında serveri kapalıydı daha 2 hafta geçmeden , serverin 1 aylık süresi dolmadan serverim kapandı ve bilişim parasını alıp kaçmıştı hiç bi sunucuda açık değildi iletişimede geçemiyorduk böyle bir rezillik olmaz bu resmen hırsızlıktır hakkımı helal etmiyorum ben.
Bu konuyu bilinçlenin her bilişime güvenmeyin ve bu bilişimden sakın ama sakın alış-veriş yapmayın diye açtım

Bilişim siteside vermeyeceğim reklam olmasın diye ama googleye mc nofear yazarsanız çıkar direk.

Lütfen Bilinçli olunuz.

Buda benim serverimdi :
https://forum.gamer.com.tr/threads/casper-craft-gelmi%C5%9F-ge%C3%A7mi%C5%9F-en-%C4%B0yi-pvp-serveri.78677/