Arkadaşlar can sıkıntısından istediğiniz modları toplamaya karar verdim. Zaten ameliyat olucam boş boş oturmak yerine size yardımcı olayım.
1.5.2 modlarını belirli bir sebepten dolayı daha hızlı topluyorum 1.5.2 daha iyi olur (Sebebi bende kalsın.)
Ayrıca...
Kendi yaptığım mod paketlerinide verebilirim.
Şu an sadece seçenek olarak Enjoyable, Mixed ve Technic konulu mod paketleri var.
Öncelikle efesenoz arkadaşın toplamamızı istediği mod paketini verelim.
Modlar:
Furniture 1.5.2
BackPack 1.5.2
BigTrees 1.5.2
MutantCreatures 1.5.2
ArmorMovement 1.5.2
Flintlock Gun 1.5.2
WalkingDeadMod 1.5.2
NotEnoughİtems 1.5.2
ReisMinimap 1.5.2
Link:
Çok önemli not:
Arkadaşlar tekrar sizinle düzenli olarak birlikteyim. Ameliyat oldum ve artık mod paketlerimi yapabilirim. En önemlisi ise Redpower barındıran bir mod paketi istiyorsanız 1.6 bekleyeceksiniz çünkü Redpower 1.5 çıkmayacak.
Betadada olan modları söylemezseniz sevinirim. 1 2 arkadaş betada olan modlarıda istemişti ve facebooktan çok kötü küfürler yedim. Betada olan modları söylerseniz benim yapabileceğim bir şey yok minecraft dünyanız gidebilir. Beta sonuçta çok fazla buglu olduğu dönem. Araştırıp söyleyin zor durumda kalan ben oluyorum.
1.5.2 modlarını belirli bir sebepten dolayı daha hızlı topluyorum 1.5.2 daha iyi olur (Sebebi bende kalsın.)
Ayrıca...
Kendi yaptığım mod paketlerinide verebilirim.
Şu an sadece seçenek olarak Enjoyable, Mixed ve Technic konulu mod paketleri var.
Öncelikle efesenoz arkadaşın toplamamızı istediği mod paketini verelim.
Modlar:
Furniture 1.5.2
BackPack 1.5.2
BigTrees 1.5.2
MutantCreatures 1.5.2
ArmorMovement 1.5.2
Flintlock Gun 1.5.2
WalkingDeadMod 1.5.2
NotEnoughİtems 1.5.2
ReisMinimap 1.5.2
Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Çok önemli not:
Arkadaşlar tekrar sizinle düzenli olarak birlikteyim. Ameliyat oldum ve artık mod paketlerimi yapabilirim. En önemlisi ise Redpower barındıran bir mod paketi istiyorsanız 1.6 bekleyeceksiniz çünkü Redpower 1.5 çıkmayacak.
Betadada olan modları söylemezseniz sevinirim. 1 2 arkadaş betada olan modlarıda istemişti ve facebooktan çok kötü küfürler yedim. Betada olan modları söylerseniz benim yapabileceğim bir şey yok minecraft dünyanız gidebilir. Beta sonuçta çok fazla buglu olduğu dönem. Araştırıp söyleyin zor durumda kalan ben oluyorum.