Robinson Steve -Macera Hikayesi 2 - DEVAMI

LarcousSourceTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer bölüm 11 e kadar okumadıysanız ; https://forum.gamer.com.tr/threads/robinson-steve-macera-hikayesi.52751/

Bölüm 12 : Mağaramdaki pislikler!

Evet mağaramı bulmuşlardı gizli odadan mağaranın içinde oldukları duyuluyordu..İlk önce korktum
ama sonra eşyalarımı aldığımı düşünce rahatladım.. O mağaraya 1 kişi bırakmışlardı..Adam görürse öldürsün diye heralde..Ben sandığımı açtım elmas kazmamı aldım yere doğru kazdım Normal odamın altındaydım tam adamın olduğu yere geldim ve içeri çektim onu sonra açtığım yeri kapadım..
O adama sorgularım başlamıştı

-Nereden geliyorsunuz?
-Papani adasından
-Neden?
-Bilmiyoruz patronumuz gönderiyor bizi
-Patronunuz kim?
-Herobrine!
-Oda kim?
-Adanın yöneticisi yaklaşık 10 bin adamı vr 1000 creepeeri var adası bubi tuzaklarıyla dolu
giren ölüyor!

Dedi ve kafasına kılıçı sapladım öldürdüm attım dışarı sonra hemen içeri girdim..
Köylü herobrineden bana bahsetti çok korkmuştum çok kötü bir adamdı.
Derken hey içeride olduğunuzu biliyorum çıkın ..Zarar vermem dedi..Köylüyse hemen bu Notch!
Notch daki kim dedim? oda bu adanın yöneticisi çok iyidir onla gitmeliyiz dedi..Hemen eşyaları yanıma alıp dışarı çıktım ve onu görmüştüm

böyle bir adamdı..Ben hemen onu takip ederek yola koyuldum..Arkasında 2 maskeli adam vardı
önümüze çıkan örümcekleri,korsanları hemen öldürüyorlardı..

Bölüm 13 : Notch'un kalesi

Bizi çok büyük dev bir kaleye götürdü her yer o maskeli adamalrla doluyduu sevinçten çıldırmıştım.Hemen bize büyük bir oda verdiler orada kaldık..Ertesi gece köylü bir sebeble ölmüştü maskeli adamlar onu attı dışarı tek başıma kalmıştım . Notchun herobrineye bir savaş açıcagını duymuştum..Notch insanalrı asker olarak yetiştiriyordu.Ben çok iyi yapabildigimden dolayı notchun sağ kolu olmuştum bile..En güvendiği en sevdigi adamı verdim.Bütün planları hazırladık ve herobrinenin kalesine dev gemilerle saldırdık..

Bölüm 14 : Herobrine

bir sürü adamlarını öldürmüştük..Elmas kılıcımla notchun yanındaydım herobrineyi askerler esir almış getirmişlerdi derken gemiye bir top düştü ve herkes öldü .. 3 adamı kalmıştı herobrineninde onları tek başıma hallettim ve ikimiz kalmıştık!

Onu görür görmez ölmüş kardeşim olduğunu anladım ve başımı aşağıya eğerek göz yaşlarıma boğuldum kardeşimm diye bağırdım ve ona sarıldım derken arkadan herobrinenin yaralnamış adamı bana kılıcını fırlatttı tam kafama gelmişti..Artık ölüyordum...Herobrine yere yattı ve

HAYIRR!!!!!!!!!! diye bağırdı.
SON! Hepsini kendim yazdım 1 haftada değerimi bilin :D

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yine güzel devam ettirmişsin, fakat yazma konusunda biraz acemisin. Benim yazdığım hikayelere bakıp, biraz örnek alabilirsin...