Frozenhero
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tario hep sen koyuyosun resimleri ohh ne guzel butun begeniler sana geliyo 
Benim sayemde taniniyorsunuzTario hep sen koyuyosun resimleri ohh ne guzel butun begeniler sana geliyo![]()
Server mapi olabilir ondan dolayi bir süre bekletirim gerekli bilgiyi size vericem o zaman kullanirsiniz.Abi siz bu mapı atın bana isterseniz. bende bunu animated bir şekilde kanalımda paylaşayım ve size ait olduğunu özellikle belirteyim ?
Başvuru bu konu üzerinden değil.Başvuru yapmak için buraya tıkla.beni grubunuza alırmısınız ?
Genellikle çevrim dişi oluyorsun bahçe için ne sıkıntılar çektik, bir dahakında sen yapıcaksın =)Beni niye çağırmıyorsun Mesut? En azından çevreyi yapardım uyrduruk 2 tane ağaç dikmişsiniz. :bored: Beni çağırsaydınız saraya yakışır ihtişamlı bir bahçe yapardım... :surprise:
Çok çalışıyorum ama dediğim gibi Gone Loss'ta bittiği için BioShock İnfinite çıkana kadar boşum.Zaten 1 ay hiç çevrimiçi olmazsam bil ki çıkmıştırGenellikle çevrim dişi oluyorsun bahçe için ne sıkıntılar çektik, bir dahakında sen yapıcaksın =)
Anladim o zamana kadar yapmak gerekiyorÇok çalışıyorum ama dediğim gibi Gone Loss'ta bittiği için BioShock İnfinite çıkana kadar boşum.Zaten 1 ay hiç çevrimiçi olmazsam bil ki çıkmıştır![]()