Serveri Kapamadan Nasıl Map Yenilenir ?

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Sizlere Bir Soru Sormak İstiyorum Serveri Kapamadan içindeki multiworlddak mapi nasıl yeniliceğim. Gemi Savaşları Eklemeyi istiyoruz ancak her yer yıkılacak eski haline nasıl oto döndüreceğiz. :ter: İyi Forumlar

ardaarslan22

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Worldedit ile yapabilirsiniz schematic kullanarak peki nasıl o bölgenin schematic alıcağım

1.Baltayla Seç Alanı
2.//expand 1 d yaz(Zorunlu Değil)
3.//copy yaz
4.//schem save isim(Burda Yanlış Anlaşılma Olabilir örnk://schem save Gemi)

Peki Nasıl Yükliyeceğım

//schem load isim
//paste

İyi Forumlar...

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım yorumun için teşekkürler ama bir yerini anlamadım
//schem load isim
//save
yaptıktan sonra istediğim yere kapyalarım. Ancak benim istediği geilerin hemen eski haline gelmesi. Biraz daha açıklarsan belki ben daha iyi anlarım. İyi Forumlar

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server, Kapamadan Map Değiştiremezsiniz. Yüklenmez. Ve Sorun Çıkarabilir. Onceki Mapın Yedeğini Alabilirsin. Ve Sorununu Tam Olarak Anlamadım. Biraz Daha Açık Anlatırsan :).

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
core protect gibi bi plugin vardı belirledigin bir alanı tek komutla yeinleyebiliyordun pek kullanmadım ama,

Katip bu konuda yardımcı olabilir.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
CoreProtect, serverda yapılan her şeyi veritabanında tutan, gerektiği takdirde bir komutla istenilen yeri eski haline (100 bloğa kadar) düzeltebilen bir plugindir.
Yani istediğiniz konuda bu işe yaramaz. Ancak SpecialGaming arkadaşın yazdığı GunCraft isimli plugin için kullandığı Map Regeneration plugini vardı. Onu kendisi mi yazdı, yoksa bukkitten falan mı buldu bilemiyorum ama, yardım edebilecek biri varsa o da SpecialGaming 'dir

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Piyasada bunun için herhangi bir plugin yok gibi görünüyor.
Şunu önerebilirim,
Battlearena + arenaspleef pluginini kurup, tüm haritayı spleef olarak belirledikten sonra spleef oyununun kazanma şeklini öldürme sayısı olarak ayarlaman.
Bu şekilde her savaşın sonunda harita yenilenir, öldürme sayısına göre savaş bitmiş olur. Fakat eğer sunucun pek iyi değilse veya harita çok büyükse yenilenirken serverın çökme şansı var.. Kullanıma sunmadan, yedek alarak birkaç deneme yapmanı öneririm.

Bu sistemi battle arena 1.4.5 deyken kullanmıştık ve hiçbir sorun çıkmamıştı. Kurulumda hata yapmaz ve dediğim gibi harita çok aşırı büyük değilse sorun çıkmayacaktır.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Piyasada bunun için herhangi bir plugin yok gibi görünüyor.
Şunu önerebilirim,
Battlearena + arenaspleef pluginini kurup, tüm haritayı spleef olarak belirledikten sonra spleef oyununun kazanma şeklini öldürme sayısı olarak ayarlaman.
Bu şekilde her savaşın sonunda harita yenilenir, öldürme sayısına göre savaş bitmiş olur. Fakat eğer sunucun pek iyi değilse veya harita çok büyükse yenilenirken serverın çökme şansı var.. Kullanıma sunmadan, yedek alarak birkaç deneme yapmanı öneririm.

Bu sistemi battle arena 1.4.5 deyken kullanmıştık ve hiçbir sorun çıkmamıştı. Kurulumda hata yapmaz ve dediğim gibi harita çok aşırı büyük değilse sorun çıkmayacaktır.
Katip ve Hsbas yorumlarınız için teşekkürler benim aklıma bir şey geliyor o olmassa söylediklerinizi değerlendireceğim. Teşekkürler, İyi Forumlar KONU KİLİTLENEBİLİR