>>TheLegend<< Plugin Anlatım - PlotMe

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
bu sorun çözüldü ama şimdi de /mvtp plotworld yazınca normal minecraft mapi açıyor :(
internette bir şey buldum ama çeviremedim açıklarsanız sevinirim :)
Let the plotworld regenerate by stopping the server deleting the world and starting the server again
Normal Minecraft Açilmasinin Olabilecek Sebepler:

Ya Kodu Yanliş Yazdin--Yada PlotMe Plugini yok.

Kod: "/mv create plotworld normal -g PlotMe" yanliş girersen normal bir map açilir işinlanmak için "/mvtp plotworld"

PlotMe Plugini Yoksa->>TheLegend<<PluginPaketi-v2.1'de bulabilirsin.

Link:
Kod:
https://forum.gamer.com.tr/threads/thelegend-pluginpaketi-v2-1-kesinlikle-sorunsuz-95-t%C3%BCrk%C3%A7edir.91925/#post-533990

LonelyZ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
zaten senin plugin paketini kullanıyorum fakat kodu düzgün girmeme rağmen normal world açılıyor.
işin garip tarafı /p auto yazınca okyanusun ortasında bir arsa tabelası oluşuyor :S

sonsuz0106

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hacı bendede ilk attım o dosyaları girdim benim dünya kurmama gerek yoktu çünkü öyle bi dünya zaten kurulu haldeydi :) ben direk oraya ışınlandım ama bendeki sorunda oyuncualr normal komutları kulllanamıyor şu group belgesini bana upload etsin biri :sırıtmak: okadar denedim çalışmıyo bende :p

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
hacı bendede ilk attım o dosyaları girdim benim dünya kurmama gerek yoktu çünkü öyle bi dünya zaten kurulu haldeydi :) ben direk oraya ışınlandım ama bendeki sorunda oyuncualr normal komutları kulllanamıyor şu group belgesini bana upload etsin biri :sırıtmak: okadar denedim çalışmıyo bende :p
Konuda Vardi Zaten Ama Ginede Serverimde Kullandigim
Bütün Permissionlari Ayarli-GroupManager
Dosyayi rar dan çıkartip plugins'e atin Önüne Çıkanlara "Evet" Deyin

Link:
Kod:
http://www.mediafire.com/download/9vxz4d3gc1aqhm8/thelegend.plotme.groupmanager.rar

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Plotme de Reload atınca Creative olanlar survival oluyo nası yapicam herkesin creative olması icin

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Kardeşim Plotme de Reload atınca Creative olanlar survival oluyo nası yapicam herkesin creative olması icin
plotworld Creative olabilmesi için:

plugins>multiverse-core>worlds

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Not: CREATIVE olarak Yaz Resimde İ yazmişim :S Lazim Olan Pluginler Paketimde Mevcuttur

enver485

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
warp arsa yazinca plotworlde gidiyor ve <enverkeskin> yaziyor yanda üye flean yazmiyor ve hicbirsey yapamayor ? ve tahtalari kiramamasina rağmen arsalari kirabiliyor hepsini

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
GroupManageri ayarlaman Gerekir Ve Bu Arada KOnuya Bakarsan "EssentialsBuild" Plugini Varsa Silin Diye.
Yapman Gereken :
plugins>groupmanager>worlds>world>groups.yml Bölümüne ulaş ve "groups:" yazan kisim ve digerlerini full kopyala
plugins>groupmanager>worlds>plotworld>groups.yml ye yapiştir
Ek Olarak Oyunculara :

- plotme.use
- plotme.use.claim
- plotme.use.auto
- plotme.use.clear
- plotme.use.add
- plotme.use.remove
- plotme.use.sell
- plotme.use.buy
- plotme.use.home

Permissionlarini Ekledikten Sonra Sorun Kalkicaktir

İyi Forumlar...

enes_1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Verdigim Linkde Gerekli Varsayılan Permssionlar Vardir
Manuel Yapmak İçin:

plugins>GroupManager>worlds>plotworld>groups.yml
dosyasina gir ve Default Grubundan permissions: yazisinin altina sunlari yaz

- plotme.use
- plotme.use.claim
- plotme.use.add
- plotme.use.remove
- plotme.use.auto
- plotme.use.home
Anlatim güzel daha iyisini bulamazdim :)

yektasedat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim yaptım senin anlattığın gibi fakat gece olunca lanet yaratıklar spawn oluyor bu zombi örümcek fln doğmaması için ne yapmam gerekiyor en hızlı şekilde cevaplarsan çok makbule olur iyi forumlar.

Themca

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben Jobs Pluginin Yükledim fakat level atlayınca para gelmiyor sorun nedendir ?

-Şimdiden Teşekkürler

Lütfen Yardım Edin...
Lütfen​

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Kardeşim yaptım senin anlattığın gibi fakat gece olunca lanet yaratıklar spawn oluyor bu zombi örümcek fln doğmaması için ne yapmam gerekiyor en hızlı şekilde cevaplarsan çok makbule olur iyi forumlar.

Sırasiyla Anlatiyorum.
"plugins>Multiverse-Core>worlds" Dosyasina Ulaş. Orda Serverinde Bulunan Dünyalar Karşina Çıkacaktir. Videoma Göre Yaptiysan "plotworld" olmasi gerekir tabi seninki farkli olabilir.
Ulaştiğinda "plotworld" başligini bul . orda dünyanin özellikleri karşina çikar.

Kod:
animals:
spawn: true
monsters:
Gibi Bir Bölüm Olmasi Gerekli. O Bölümü Bulup
Kod:
animals:
spawn: false
monsters:
Şeklinde Değiştir.
Yapamassan Sana Skype dan Yardım Etmeye Çalişirim.

yektasedat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sırasiyla Anlatiyorum.
"plugins>Multiverse-Core>worlds" Dosyasina Ulaş. Orda Serverinde Bulunan Dünyalar Karşina Çıkacaktir. Videoma Göre Yaptiysan "plotworld" olmasi gerekir tabi seninki farkli olabilir.
Ulaştiğinda "plotworld" başligini bul . orda dünyanin özellikleri karşina çikar.

Kod:
animals:
monsters:
Gibi Bir Bölüm Olmasi Gerekli. O Bölümü Bulup
Kod:
animals:
monsters:
Şeklinde Değiştir.
Yapamassan Sana Skype dan Yardım Etmeye Çalişirim.
Adamın dibisin king pluginci :D

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
The Legend plugin için çok teşekkürler. Sana bir sorum olacak İlla adı plot world mu olması gerekiyor. Configten değiştirebilirmiyiz ? İyi Forumlar :)