SasukeRaikiri
Beğeniler
2

Profil Mesajları Aktivite Gönderiler Hakkında Ödüller

  • Size Kısa Bir Sorum Olacak;

    WhiteList Adı/ Oyuncu Hesabı? sorusuna www.mcskinsearch.com adresinden sectigimiz herhangi bir skin ismi (yani takma ad) ile cevaplayabilir miyiz? Benim Oyun Adım SlenderManNL Bu Olur mu ? Yoksa Naruto Animesi Skini İle İlgili Bir Takma Ad Kullanacağız Yoksa Takma Ad Kesinlikle Yasak mı?

    Lütfen Cevapla. Kesinlikle Gelmek İstiyorum. Rp Serverda En İyisinin Bu Olacağını Düşünüyorum.
    Serverinize alındım adım Furkan PEKMEZLİ fakat IP'nizi bulamıyorum mesaj olarak yollayabilirmisiniz
    Arkadaş lütfen serveri açın.Sabırsızım Naruto ile ilgim çok olduğu için.Bütün bölümlerini vs lerini jutsularını gördüm kesin çok güzel bir server olacak.Iyi günler ve Kolay gelsin :)
    en kısa zamanda olursa çok memnun olurum. ve bir sorum olacak itemler için plugin olucakmı çünkü sadece jutsular çok büyük fark yaratsada bir naruto rpg de adamlara stone sword la dalmak biraz garip oluyor sizinle uzun uzun konuşmak isterim :D gerçi yeterince konuştum tekrar kutluyorum sizi.
    forumda arkadaşımızın söylediği gibi şelalede 2 side taştan olacak naruto günceldeyim karakterler haricinde yer bilgim fazla yok çünkü animeyi hem japonca hem türkçe izlemeye çalışsamda biraz zor gerçisi.
    merhaba ben uzun zamandır rpgnizi takip ediyoru mve sizi kutluyorum birkaç ayda çok ilerleme kaydettiniz online olduğun için yazıyorum rpg nizi sabırsızlıkla bekliyorum skype kullanmıyoru ama kişisel olarak görüşmek isterim birçok kişi gibi benimde fikirlerim var 420 var :D devamını kopyaladım
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Üst