Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mucosoft Sunucusu, 2012 yılında kurulmuştu. Kurulduğundan bu yana yıllar geçmiş. Bizler büyüdük, bizlerle beraber bizimle daha önce oynayan oyuncular da yaşlandı. Bu sunucuyu hatırlayan kaç kişi var?
MucosoftDevleti, resmî kayıtlara göre 24 Mart 2013'te Mucosoft Minecraft Sunucusu'nda kuruldu. Bu hafta itibariyle 10. yılına giriyor. Var mı önerdiğiniz bir kutlama tarzı?
KuzeyBatı Ottoman Devleti - Alanımız İşgal Ediliyor
Merhaba arkadaşlar, şu an büyük bir olayın içindeyiz. Bugün yaşadığımız ilk olay Toprakistan İmparatorluğu lideri ToprakMeric'in Mucosoft - Ottoman Uluslararası Köprüsü'nün bir ayağını devleti yapmıştı. Sonraki olay da ada olarak belirlediğim...
Mucosoft Sunucusu - KuzeyBatı Ottoman Devleti
Selam dostlarım, bendeniz Ottoman Devleti Kurucusu, Uriana. KuzeyBatı'da bir Ottoman Devleti kurdum. Burada kurmamın sebebi yeni, düz araziler aramak ve denizi görebilmekti. Bu amacımı gerçekleştirdim ve birçok şey yaptım. şu an büyük bir azim ve...
Merhaba değerli üyeler, bu konuyu yazacak en uygun yerin burası olduğuna karar verdim. Aklımda güzel bir fikir var. Bu fikri sizlerle paylaşacağım.
Gerçekçi RPG + Survival
Bir topluluk oluşturacağız. Bu topluluk ile beraber Minecraft Vanilla oynayacağız. Herkes sunucuya farklı saatlerde...
Merhaba değerli forum üyeleri, bu gün size Mucosoft Dünyası'nın genişleme haritasını paylaşacağım. Bu şehir anlamında değil, bölgelerin açılma zamanları olarak düşünmelisiniz.
Sponsor tekliflerine açığız. Teklifiniz için özelden iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca MucosoftDevleti'nin 6. yılı tasarımını da incelemenizi öneririm. :)
Bildiğiniz üzere MucosoftDevleti 6. yılını geride bıraktı. Bu yıl bir ilk yaparak 4K çözünürlüğünde bir kapak tasarımı hazırladık. Aslında 8K olacaktı fakat uygulama desteklemedi. ._.
MucosoftDevleti kutlamaları kaldığı yerden devam ediyor. Aranızda bu devleti bilenler vardır. Yorumlarınızı...
MucosoftDevleti neredeyse 6.5 yaşına geldi. Yakında okula gidecek 1. sınıfa başlayacak. Şaka şaka. ._.
2013 Mart'ta kurulan devletimiz için bu yıl bir konu paylaşmadığımı fark ettim. Biliyorsunuz her yıl rutin olarak paylaşıyoruz. ._. Geleneği bozmayalım.
MucosoftDevleti'ni bilmeyenler eski...
...düşmanlardan korunmak için farklı silahlar mevcuttur(CrackShot).
Diğer devletler ile ticaret ve RPG yapabilirsiniz.
2013'te kurulan MucosoftDevleti'ni gezebilirsiniz.
Authme ile güvenli ve şifrelenmiş giriş sistemi mevcut
ActionHealth ile karakterlerin canını görebilirsin.
Sanal sandık...
...oluşturulma tarihini nasıl öğreniriz? Bende NBT Editör var. Bu dosyalar içerisinde yazar mı? Veya hangi yollarla öğrenebiliriz?
MucosoftDevleti'nin tam olarak kuruluş tarihini araştırıyoruz. Bizde en eski bulunan yedek Nisan 2013. Fakat Mart ayında devlet ile ilgili paylaşımlara başladım...
Deneme amaçlı ilk defa Bedwars sunucusu kuracağım. Benimle bu yolda gitmek isteyen taliplerimi bekliyorum. :p
Bir kaç kişi olursa daha güzel olur. Herkes davetlidir sunucuya. Katılımlarınızı aşağıdaki adresten mesaj olarak iletiniz:
MucosoftDevleti Facebook Sayfası
MucosoftDevleti 5. Yılına Girdi!
MucosoftDevleti, Minecraft üzerinde sanal bir devlettir. 2013 Mart'ta kuruldu. 2018 Mart'a girdik. 5. yılımıza da girdik.
MucosoftDevleti'ni bilmeyenler eski konularına bakabilirler: "Muco Devleti, MucosoftDevleti"
Yorumlarınızı alayım.
Hey Sen! MucosoftDevleti'nde Bir Geziye Ne Dersin?
Kendi bilgisayarın üzerinden MucosoftDevleti'nin her hangi bir bölgesini gezebilirsin.
3 boyutlu harita ile zamanda yolculuk yapın.
Şu anda 36 adet MucosoftDevleti haritasının farklı zamanları vardır. Haritalar 2013'ten bu yanadır.
Katılım...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.