Sorgu için arama sonuçları: Mucosoft Devleti

1. Midoss

Forum Oyunu En Son Yorumu Kim Yapacak ?

Midossia devleti, Mucosoft devletini dòver
  2. Mucosoft

Mucosoft Sunucusu 12. Yılını Geride Bıraktı!

Mucosoft Sunucusu, 2012 yılında kurulmuştu. Kurulduğundan bu yana yıllar geçmiş. Bizler büyüdük, bizlerle beraber bizimle daha önce oynayan oyuncular da yaşlandı. Bu sunucuyu hatırlayan kaç kişi var?
  3. Midoss

İşgal altındaki topraklar
  4. Mucosoft

3 yıldız ne anlama geliyor?

Hayır, beni Discord'dan eklersen tüm gerçekleri öğrenebilirsin. :)
  5. Midoss

3 yıldız ne anlama geliyor?

Mucosoft Devleti de mi hayaldi
  6. Mucosoft

Mucosoft Devleti, 24 Mart 2013'te kuruldu. Bugün 10. yılına girdi!
  7. Mucosoft

Mucosoft Devleti 10 yılı aşkın süredir varlığını sürdürüyor

Mucosoft Devleti, resmî kayıtlara göre 24 Mart 2013'te Mucosoft Minecraft Sunucusu'nda kuruldu. Bu hafta itibariyle 10. yılına giriyor. Var mı önerdiğiniz bir kutlama tarzı?
  8. Mucosoft

2011-2014 Yıllarında Minecraft

Bkz: Mucosoft Devleti
  9. Mucosoft

Mucosoft Minecraft Sunucusu 8 Yaşında!

...nostalji yapabilirsiniz. Eğer bilmiyorsanız konularımı ve internetteki paylaşımlarımı inceleyin. 2 Yıllık Bir Serüven! Mucosoft Devleti 4. Yılında! Mucosoft Devleti 5. Yılında! Mucosoft Devleti için 6. Yıl Tasarımı Mucosoft Devleti 6.5 Yaşında! Diğerlerini bulamadım, sanırım yönetim...
  10. Astor

KuzeyBatı Ottoman Devleti - Alanımız İşgal Ediliyor.

KuzeyBatı Ottoman Devleti - Alanımız İşgal Ediliyor Merhaba arkadaşlar, şu an büyük bir olayın içindeyiz. Bugün yaşadığımız ilk olay Toprakistan İmparatorluğu lideri ToprakMeric'in Mucosoft - Ottoman Uluslararası Köprüsü'nün bir ayağını devleti yapmıştı. Sonraki olay da ada olarak belirlediğim...
  11. Astor

Mucosoft Sunucusu - KuzeyBatı Ottoman Devleti

Köprünün devamı Mucosoft Devleti'ne ait. Benim de o devlete yetkim olmadığı için köprünün devamı Mucosoft Devleti tarafından sağlanacak.
  12. Astor

Mucosoft Sunucusu - KuzeyBatı Ottoman Devleti

Mucosoft Sunucusu - KuzeyBatı Ottoman Devleti Selam dostlarım, bendeniz Ottoman Devleti Kurucusu, Uriana. KuzeyBatı'da bir Ottoman Devleti kurdum. Burada kurmamın sebebi yeni, düz araziler aramak ve denizi görebilmekti. Bu amacımı gerçekleştirdim ve birçok şey yaptım. şu an büyük bir azim ve...
  13. ChiaX

Minecraft MMORPG Topluluğu

Orijinallik diye buna denr. Geliyorummmm.
  14. Mucosoft

Minecraft MMORPG Topluluğu

Merhaba değerli üyeler, bu konuyu yazacak en uygun yerin burası olduğuna karar verdim. Aklımda güzel bir fikir var. Bu fikri sizlerle paylaşacağım. Gerçekçi RPG + Survival Bir topluluk oluşturacağız. Bu topluluk ile beraber Minecraft Vanilla oynayacağız. Herkes sunucuya farklı saatlerde...
  15. Mucosoft

Mucosoft Dünyası Nasıl Genişledi?

Merhaba değerli forum üyeleri, bu gün size Mucosoft Dünyası'nın genişleme haritasını paylaşacağım. Bu şehir anlamında değil, bölgelerin açılma zamanları olarak düşünmelisiniz.
  16. Mucosoft

Mucosoft Devleti 5. Yılında!

Sponsor tekliflerine açığız. Teklifiniz için özelden iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Mucosoft Devleti'nin 6. yılı tasarımını da incelemenizi öneririm. :)
  17. Mucosoft

Mucosoft Devleti için 6. Yıl Tasarımı

Bildiğiniz üzere Mucosoft Devleti 6. yılını geride bıraktı. Bu yıl bir ilk yaparak 4K çözünürlüğünde bir kapak tasarımı hazırladık. Aslında 8K olacaktı fakat uygulama desteklemedi. ._. Mucosoft Devleti kutlamaları kaldığı yerden devam ediyor. Aranızda bu devleti bilenler vardır. Yorumlarınızı...
  18. Mucosoft

Mucosoft Minecraft Sunucusu

Sürüm -> 1.12.2 Sunucu Adresi -> mucosoft.com Discord Sunucusu Sunucuyu anlamanız için bizimle iletişime geçmeniz tavsiye edilir.
  19. Mucosoft

Mucosoft Devleti 6.5 Yaşında!

Mucosoft Devleti neredeyse 6.5 yaşına geldi. Yakında okula gidecek 1. sınıfa başlayacak. Şaka şaka. ._. 2013 Mart'ta kurulan devletimiz için bu yıl bir konu paylaşmadığımı fark ettim. Biliyorsunuz her yıl rutin olarak paylaşıyoruz. ._. Geleneği bozmayalım. Mucosoft Devleti'ni bilmeyenler eski...
  20. Mucosoft

Mucosoft Minecraft Sunucusu Detaylı Tanıtımı

...düşmanlardan korunmak için farklı silahlar mevcuttur(CrackShot). Diğer devletler ile ticaret ve RPG yapabilirsiniz. 2013'te kurulan Mucosoft Devleti'ni gezebilirsiniz. Authme ile güvenli ve şifrelenmiş giriş sistemi mevcut ActionHealth ile karakterlerin canını görebilirsin. Sanal sandık...
  21. Mucosoft

Minecraft Haritanın Kuruluş Tarihi

...oluşturulma tarihini nasıl öğreniriz? Bende NBT Editör var. Bu dosyalar içerisinde yazar mı? Veya hangi yollarla öğrenebiliriz? Mucosoft Devleti'nin tam olarak kuruluş tarihini araştırıyoruz. Bizde en eski bulunan yedek Nisan 2013. Fakat Mart ayında devlet ile ilgili paylaşımlara başladım...
  22. Mucosoft

Bedwars Oynayacağız!

Deneme amaçlı ilk defa Bedwars sunucusu kuracağım. Benimle bu yolda gitmek isteyen taliplerimi bekliyorum. :p Bir kaç kişi olursa daha güzel olur. Herkes davetlidir sunucuya. Katılımlarınızı aşağıdaki adresten mesaj olarak iletiniz: Mucosoft Devleti Facebook Sayfası
  23. Kovalski_Eyes

mucosoft devleti towny sunucu açsa keşke
  24. Mucosoft

Mucosoft Devleti 5. Yılına Girdi! Mucosoft Devleti, Minecraft üzerinde sanal bir devlettir. 2013 Mart'ta kuruldu. 2018 Mart'a girdik. 5. yılımıza da girdik. Mucosoft Devleti'ni bilmeyenler eski konularına bakabilirler: "Muco Devleti, Mucosoft Devleti" Yorumlarınızı alayım.
  25. Mucosoft

Mucosoft Devleti'ni Tanıyın!

Hey Sen! Mucosoft Devleti'nde Bir Geziye Ne Dersin? Kendi bilgisayarın üzerinden Mucosoft Devleti'nin her hangi bir bölgesini gezebilirsin. 3 boyutlu harita ile zamanda yolculuk yapın. Şu anda 36 adet Mucosoft Devleti haritasının farklı zamanları vardır. Haritalar 2013'ten bu yanadır. Katılım...