Arama sonuçlarınız

1. CmJustice

İlk hayatta kalma videosu!

İzlemedim ama güzel de gözükmüyor. Kısacasi beğenmedim...
  2. CmJustice

Tema Neden Değişti?

Forumu güncellediğimiz için yaptığımız tema artık desteklenmemeye başladı. Bunun yanında bazı eklentilerimiz de desteklenmemekte. Şu anda yeni tema üzerinde çalışıyoruz. En kısa zamanda eski haline geri dönecektir.
  3. CmJustice

Bu Benim :)

Üye İlişkileri bölümünde her üye kendini tanıtabilir ve kimse buna gereksiz bir konu diyemez.
  4. CmJustice

Ininal ve PayByMe Kart Rehberi (Korsana Son !!)

Umarim bu konu oyunsever arkadaslarimiza yardimci olur. Konuyu sabitliyorum...
  5. CmJustice

İnşa et yalnızlığa (Arda Kurum) [Türkçe minecraft müziği]

Cok guzel :) Benden size tam destek !
  6. CmJustice

PermissionsEx / GroupManager'ı unutun ! - Tamamen Türkçe, Kurulum ve Anlatım

PermissionsEx sunucularda yarattigi problemlerle unlu bir plugindir. Bu problemler sunucuyu cokertmeye kadar gidebiliyor... Tabii bu nadir rastlanan bir durum ama yine de tembihli olmakta fayda var. Bence bu plugin yerine bPermissions plugininin tanitimi yapilabilir. En guvenilir permissions...
  7. CmJustice

Mavi-Cüce | Spawn

Birisi size yardim etmeye veya bir durumu izah etmeye calisiyorsa onu hicbir zaman yetkili degil diye ezmenize izin veremem. Burada yetkili olmamak o kisinin size yardim edemeyecegi anlamina gelmez. Bu yetkiler sadece forumu duzenlemek ve temiz tutmak icin gerekli bulunan insanlara veriliyor...
  8. CmJustice

Minecraft Kasıyor (10fps) (Eskiden Böyle Değildi)

Java 7 64 bit yuklemeyi dene...
  9. CmJustice

Mavi-Cüce | Spawn

Idare Eder :P
  10. CmJustice

Bilgisayar-Donanım Bölümü Anketi (Yetkililer de baksın lütfen)

Kesinlikle katiliyorum. Bu zaten bu derece buyuk bir forumu pek amacindan cikaramayacak kadar kucuk bir konu. Acilmasinda ben herhangi bir engel goremiyorum.
  11. CmJustice

Konu kirliliği!

Sen neyin kafasındasın arkadaşım ? 1000 tane değil 100.000 tane skin konusu bile açsan sana gift kod vermem. Bir de sahte çıktı diyor ya. Önce git kendine bir sor, ben gift kod hak edecek kadar konu açtımmı yoksa bir uyanık gibi kuralların etrafından mı dolaşmaya çalıştım. Bunu yapman kendine...
  12. CmJustice

Bilgisayar-Donanım Bölümü ?

Bir oylama veya anket açabilirsiniz. Bunun sonuçlarına bakıp eğer yeterli sayıda istek varsa açabiliriz.
  13. CmJustice

Gizli Not Tekniği Minecraft

BigBang in sunucusunda oynuyordum sonra kendi sunucumu acmistim BigBang ile anlasip. O artik giremiyordu.
  14. CmJustice

Gizli Not Tekniği Minecraft

Güzel günlerdi... Ben eski xRisinGx bilmem hatirlarmisiniz.
  15. CmJustice

Kendi Survival Games Haritam: The Fallen City

Cogu Survival Games haritasi Terraine gore degerlendirilir. Oncelikle Custom Terrain konusunu iyice ogrenmeni oneririm. VoxelSniper ve WorldEdit kullaniliyor cogunlukla. Tabii ki yapilar da onemli. Ama yapilarin Terrain ile uyumlu olmasi da gerekir. Ayrica kucuk parkur ve redstone...
  16. CmJustice

arkadaşlar yardım

Canli yayinlar bir sureligine askiya alindi.
  17. CmJustice

Forum Adresine Bi Sey Oluyor..

O web adresi ile ilgili duyuru yapildi.
  18. CmJustice

survivalde yaptığım 650 metrelik tünel

Kavga içerikli mesajlar silindi. Kavga edenler özel mesaj yoluyla devam edebilirler. Buradan devam ederseniz uyarı puanı alırsınız ona göre.
  19. CmJustice

Schematic Nedir Nasıl Yapılır [videolu Anlatım]

Güzel anlatmişsin, teşekkürler. Konuyu sabitliyorum...
  20. CmJustice

Minecraft En Sevidiğiniz Mod

Optifine bana gore en yararli ve kullanisli Mod. Onun disinda oyunun amacini degistiren modlari pek sevmiyorum.
  21. CmJustice

Eski Temaya Dönülmesini İstiyorsan Oyunu Kullan!

Sakin ol şampiyon. Burasi özgür bir forum. Herkes beğendiği veya beğenmediği şeyleri dile getirebilir ve kimse kimsenin düşüncelerini kısıtlayamaz.
  22. CmJustice

Mİnecraft Türk Serverlerİ İçİn

Eger 1 sunucu derken her sunucuya bir sunucudan baglanabilmeyi kastediyorsan evet HUB bir sunucumuz olacak.
  23. CmJustice

Değişik Bir Soru.?

I rock !
  24. CmJustice

Değişik Bir Soru.?

Önce Koyunu Geciririm. Sonra geri donup kurtu alirim. Kurtu birakirken koyunu alirim kayiga. Koyunu tekrar baslangica birakirim. Koyunu birakirken otu alip geciririm karsiya. Sonra geri donup koyunu geciririm.