Sorgu için arama sonuçları: Multiverse Core

1. K

liderlik tablosu yapımı

Merhabala aternos sunucuma liderlik tablosu eklemek istiyorum yani bir komutla ya da başka bir şey ile bir hologram yapmak ve multiverse-core dünyasındaki en çok öldüren/ölen kişilerin yazılmasını istiyrum pluginini veya başka yöntemler paylaşırsanız çok sevinirim iyi günler ^_^
  2. X

multiverse plugin yardımı

Multiverse pluginde teleport olduğumuzda mesaj gönderiyor onu nereden silebiliriz. /spawn yazdığımızda da bir mesaj bildirimi geliyor onu nasıl değiştirebiliriz
  3. T

Yardım multiverse core /set spawn kaldırma

merhaba ben set spawn kaldırmak istiyorum komutunu araştırdım ama bulamadım komutunu atarmısınız????
  4. Z

Yardım multiverse-core dunyasındaki hatalar

sunucumda multiverse-core pluginiyle normal bir şekilde dünya oluşturdum ama dunya taştan,madensiz ve dünya sınırlarına çook kolay bi şekilde ulaşabiliyorsunuz bunun sebebi nedir pluginin her sürümünü denedim genede düzelmiyor sorun. dünya ful böyle tp atmaya çaşışıyorum normal /mv tp diye 2...
  5. B

Yardım Sunucu açıldığı gibi kapanıyor

Sunucuyu yeniden başlattıktan sonra açıldığı gibi kapanmaya başladı [17:49:34] [main/INFO]: Environment: authHost='https://authserver.mojang.com', accountsHost='https://api.mojang.com', sessionHost='https://sessionserver.mojang.com', servicesHost='https://api.minecraftservices.com', name='PROD'...
  6. E

Yardım Sunucum kendi kendine çöküyor

minecraft paper 1.19.4 açıyorum sunucuyu çöküyor bazende bir oyuncu girince direk çöküyor ryzen 5950x 14gb ram var linux işletim sistemi ---- Minecraft Crash Report ---- // I just don't know what went wrong :( Time: 2023-07-14 14:29:57 Description: Exception ticking world...
  7. BalonTR

Yardım EssentialsX Warplara sadece operatörler gidebiliyor sorunu

ama probleminiz başlıktada dediğniiz gibi essentialsx ile ise farklı bir çözüm yolu bulmamız laızm dediğiniz olarak multiverse-core ile ilgili.
  8. BalonTR

Öncelikle merhaba @_HeroesMC, Size öncelikle hub sunucu kuracaksanız birden fazla sunucu ile kurmanızı tavsiye ederim. Aynı server içerisinde birden fazla oyun olması hem server için iyi bir performans görmez hem de oyuncular sıkıntı çekebilir. bunun dışında. oyunculara şu yetkiyi verin örneğin...
  9. _HeroesMC

Merhaba herkese Sunucum hub sunucu olduğu için npc ler var.Npclere multiverse teleport komudunu veriyorum yetkin yok ... npcye warp Survival komudunu yazıyorum You do not have access to that command. diyor ve 5-6 gündür bunun ile uğraşıyorum lütfen yardım edin lucky permsden denedim yetki verdim...
  10. AdexTR

Yardım Minecraft sunucusu otomatik peacefula geçiyor

Buradaki sıkıntı Shopkeepers plugininden kaynaklı değil muhtemelen çünkü bu plugini kullanarak difficulty ayarına mühadale edemiyorduk diye hatırlıyorum. Ancak shop olarak spawnlanabilecek canavarları ayarlayabiliyorduk. Plugin listenizi görmedim fakat Multiverse-Core plugini vardır diye...
  11. MrAnilcaan_K

Yardım Minecraft default oyuncu bazı komutları kullanıyor

Başkasının plugin paketini mi kullanıyorsunuz ? kullandığınız group yetki pluginin'deki default'a verilen permleri bir kontrol ediniz
  12. K

Yardım Minecraft default oyuncu bazı komutları kullanıyor

agalar bir default oyunucusu multiverse core da yeni dünya açabiliyor yada başka pluginler yerni bir şey açıyor o komutu nasıl yasaklarım
  13. iAwai

Eski bir Kitli Hunger Games pluginini kurmakta sorun yaşıyorum

Merhaba ARMYGAMING'in paylaştığı hunger games plugin paketini kurmak istedim normalde bilgisayarımda farklı portlar olduğu için SQLITE' da sorun çıktı ve sunucuyu açıp oynayamadım. Sonrasında Rabisu' dan 4GBlık bir sunucu satın aldım ve Rabisu'ya kurmayı düşündüm fakat pluginleri yükleyip...
  14. The0Felon

Multiverse-Core dünya değiştirince en son yere ışınlama

Merhaba eklenti ile dünya değiştirdiğimde değiştirince mesela 60 70 60 kordinatına atıyor ve en son kaldığım yere ışınlamıyor. Sunucu survival ve bir trade dünyası yapıyorum mesela trade dünyasında /mv tp WORLD2 ile trade dünyasına ışınlanınca ayarladığım yere ışınlıyorum fakat /mv tp WORLD ile...
  15. LarosStore

MultiverseCore Rehber | Dünyanıza Renk Katın

Multiversecore Nedir ? Bu eklenti sayesinde dünyanıza renk katabilirsiniz. Dünya oluşturduğunuz zaman dünyanızda gelişmiş özellikleri kurabilirsiniz. Multiversecore Nasıl İndiririm Minecraft sürüm 1.8 - 1.12.2 İndir Minecraft sürüm 1.13 - 1.19 İndir Multiversecore Dünya Oluşturma /mv create...
  16. N

Aternos PlotWorld bozuldu silinmiyor

Aternostan faction serverim vardı multiver-core ile pek çok dünya yaptım en son plotworld diye dünya oluşturduğumda hata vermişti silmeyi denedim olmadı şu an günlükte PlotWorld dünyası çalıştırılamaz hatalı yazıyor silin deyip başlat diyorum yine aynı hata. plotme yi sildim world listesenden...
  17. mosab2008

Yardım dünyadan çıkınca invateri silip girdiğimizde geri gelmesini nasıl sağlarız

bir şey soracağım mesela olduğumuz dünyadan çıkınca invateri silip bir daha girdiğimizde geri gelmesini nasıl sağlarız
  18. delete_clem

Yardım Essentials Chat prefix problemi.

Sorun çözüldü, Multiverse Core plugininin config dosyasından ayarlanıyormuş. :3 KK
  19. O

Multiverse-Core Sorunu Yardim Acil !!!

Olduğun Dünyadan /mv load Dünyaİsmi Komutunu Kullan Sorunun düzelicektir iyi forumlar.
  20. F

Alımlar Bitti Pluginer/Skripter ÜCRETLİ/ÜCRETSİZ aranır

yeni giriştiğim sunucuya ücretli ya da ücretsiz pluginer/skripter arıyorum. Authme'yi türkçeleştirmekten ya da gidip multiverse-core pluginini kullanmaktan bahsetmiyorum. eski olan şeyleri ben de yapabilirim. Benim aradığım pluginci yeni item eklemedir. ya kısaca çok profesyonel olmasa da skript...
  21. E

Yardım [Acil] Aternos pl hatası.

Ben kendi minecraft sunucuma Bed wars kurdum aternosdan , Bunu multiverse pl sinden yaptım ama haritada sıkıntı yok her şey hazır oyun oynanıyo fakat sunucuyu kapatıp açtığımda haritalar kapanıyo impotlıyorum ama haritada yaptığım şeyler gidiyo ve her haritaya girdiğimde importlamak zorunda...
  22. lero7331

İstek Sunucuma biri gece gelip crash attırıyor [YARDIM]

Multiverse-Core eklentisini güncellerse hiçbirşey değişmeyecektir. on command "/mv ": cancel event Bu skripti şimdilik kullan bi bakalım eğer çökme olmaz ise bu skripti plugine çevirirsin. İnternette birçok alternatif bulunuyor.
  23. AldenSH

https://www.spigotmc.org/resources/multiverse-core.390/ Büyük ihtimal eklenti açığından yararlanıyor, Multiverse-Core güncelini indirip deneyebilir misiniz?
  24. LaudresOrg

Ben sunucuma girdiğim an hiçbirşey yok ve geceleri çıkmak zorunda kalıyorum MrDedeli isili sahış gelip bir anda bir komut giriyor ve sunucum kapanıyor crash yiyor işlemci anlamadım loglardan size atıcam . Profiler Position: N/A (disabled) Player Count: 1 / 150...
  25. E

Yardım Serveri açarken verdiği warn ve hatalar

Serverimde Bazı warn ve errorler var bu sorunları çözmemde bana yardım edebilir misiniz ? Birkaç sorun da çözsek olur yeterki biraz daha iyileşsin serverim özellikle NoChatPlus da oluşan hataları çözmek iyi olurdu. Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum eğer özelden ulaşmak...