Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

TEOG Kaldırılıyor!

Saçmalamayın olm. Küfrettiğiniz bu sistemden daha iyisini mi bulacaksınız (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş SİSTEMİ)? O çok sevdiğiniz sbs'de yüksek puan almak için teoga çalıştığınızın 3 katı falan çalışmanız gerekiyor. (sbs'den 400 alırdım diyen arkadaşa özellikle) son 3 sınıfa deli gibi...
  2. Salturbone

LoL 7.18

Knk emeğe saygı +1 Ama eksikler var. En basitinden Azir'e buff var. Peki ne kadar var? Nasıl var ? Bunlardan sonra, bu kısım biraz benimle alakalı, Türkçe terimler kullanılması taraftarıyım ve gördüğüm kadarıyla bu konuda gayet özen göstermişsin ancak özellikle gözüme takılanlar "buff" ve...
  3. Salturbone

En İyi Hiç Anime İzlemediyseniz Sizin İçin En İyi Animeler Listesi

Hiç anime izlememiş olanlara böyle uzun seriler önermek akıl kârı değil. Kısa ama etkileyici seriler önerilmeli. One Punch Man dışındaki hiçbir önerinin yeni başlayan/başlayacak tarafından izlenmemesi taraftarıyım. Bunun yanında Tokyo Ghoul, Kyoukai no Kanata, Boku no Hero Academia gibi kısa ve...
  4. Salturbone

Shingeki no Kyojin

Balondur itinayla uzak durulması gerekir. Kadınlar tarafından fazlaca hypelanır çünkü Levi ve Eren birlikteliği onları deli eder.
  5. Salturbone

Forumu Bırakıyorum

sen qimsin bu qim @GodofMilker
  6. Salturbone

[YARDIM] - 3.000TL PC TOPLAMA

Çevrimiçi daha ucuza geliyor. Hem daha çok alternatif var. 10 dakika içinde dönmeye çalışacağım.
  7. Salturbone

[YARDIM] - 3.000TL PC TOPLAMA

Sen çevrimiçi alışveriş ile alabiliyor musun onu söyle. Ona göre seçelim güzelim parçacıklarını.
  8. Salturbone

1.000 Mesaj Sayısına Ulaştım!

Ehm ehm, accık sola doğru alalım sizi...
  9. Salturbone

Bir davranıştan nasıl vazgeçersiniz ?

Yaptığın hareketten rahatsız olan birilerinin yanında dolaş. Biraz da çekingensen hallolur kısa sürede.
  10. Salturbone

Premiumda cape almayı bilen ?

En son minecon'a gidince veriyorlardı. Düzenleme: http://www.wikihow.com/Get-a-Cape-in-Minecraft az biraz ingilizce lazım.
  11. Salturbone

Nedi bu ConConcraft ?

https://forum.gamer.com.tr/konu/nedir-bu-conconcraft.365081/ şurada da bir açıklama var.
  12. Salturbone

ney

He aşkım ne vardı ?
  13. Salturbone

Diyelim size doğduğunuzda hangi ülkede doğabileceğinizi...

Şu anda arkan orada olabileceğinden daha büyük bir tehlikede canım benim. Orada insanlar önleri kesilmediği için eş arıyorlar hetero birey gibi (Doğruluğu konusunda fikrim yok ancak izlediğim yabancı dizilerden bazılarında eşcinsellerin kendilerinden utanmamaları için teşvik edilmesi gibi...
  14. Salturbone

Old Forum Users

Burada iş yok. Rastgele insanlara yürüyüp çıkıyorum iyi geliyor :(
  15. Salturbone

Diyelim size doğduğunuzda hangi ülkede doğabileceğinizi...

http://prntscr.com/frof75 Şunların dışında yazan varsa ağır travma geçirmiştir ya da bu ülkelerin varlığından haberi yoktur.
  16. Salturbone

BraveHero'ya Yaptığım Fekşın Haritası

Maksat hata etmen değil varlığımın gereksizliği canım benim.
  17. Salturbone

BraveHero'ya Yaptığım Fekşın Haritası

Ben ne alakayım canım :(
  18. Salturbone

Şöyle "Ben LoL oynamayı Biliyorum!" Diyenleriniz Var Mıdır? (BUFED)

Burn az dövmedi sen gibileri :( (bkz. otp wukong)
  19. Salturbone

prolardan üstün olabileceğini tek nicelik skordur muhtemelen (bkz. altın vs. bronz) :( algı yönetimi hoşmuş :(
  20. Salturbone

birileri interneti sömürmedikçe 64'ün üstüne çıkmıyor artık ping :( çoğunlukla 50 .s .s
  21. Salturbone

Windows 10 Mu 8 Mi?

Yeni her zaman iyidir. Kötüleyenlerin sistemleri düzgün çalıştırmıyordur. Insider preview kullanıcısıyım hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım takır takır çalışıyor.
  22. Salturbone

Kusursuz makarna tarifi! Doluşun.

Domates sossuz makarna, makarna değildir. :(