Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Variable Hatası

just /reload...
  2. Salturbone

C# ve Si Pılas Pılas (C++ :D)

Her dilde konsola merhaba dünya yazmakla başlatırlar değil mi ? #include <iostream> using namespace std; int main() { cout << "Merhaba Dunya !"; return 0; } Böyle oluyor işte o C++'da.
  3. Salturbone

Gerçekten neyden bahsettiğimi anlamadığımı var sayıyorum. Diksiyonumdan da kaynaklı olabilir. İlk öğrenirken phyton gibi gelir sana. Sadedir boşluklarla ok işaretleriyle falan takılırsın hep.
  4. Salturbone

Cpp için araştırma yapmayı bilmen lazım. C# da nokta koydun bitti. Gibi gibi... Edit: Documentation okumayı bilmen lazım yani. C# öğrenmek için Türkçe kaynak zaten bolca, sorun arattığında çıkan kaynak da Türkçe, fonksiyonlar zaten İngilizce biraz biliyorsan documentation okumadan ne işe...
  5. Salturbone

ReaLife - Gerçek Hayatı Yaşayın! - By BraveHero

"İi tm satıcan da parayı nasıl alıcan. Paypal yok ortalıkta." demezler mi ?
  6. Salturbone

JAVACILAR Bİ BAKIN

Etkinliği kayıt etmeyince olacaklar* Bukkit register event diye arat çıkar* Edit: neyse kıyamadım bir şey anlayabilirsen işe yarar bu http://prntscr.com/bud2h9
  7. Salturbone

Minecraft - BF3 - CS:Go gibi oyunları kasmadan sorunsuz oynayabileceğim pc önerirmisiniz

Şu bile gösterdiğinden daha iyi durumda http://prntscr.com/bse64y :( Ve bahsettiğin oyunları sıkıntısız açıyor :( Yine de teknolojiler eski kalıyor, sürücülerin bazı nimetlerinden yararlanamıyor vs.
  8. Salturbone

Playstation 4 almalı mıyım?

Tercihim xb1 den yana olurdu. Tabii hangi konsoldaki özel oyunlar ilgini çekiyorsa onu al :( Oyunlar da pahalı, pek indirim de olmuyor. Ama xb live şeysi psn+ dan daha iyi durumda şu an :( Ayrıca xb360 oyunları da ağırdan olsa da desteklenmeye başladı hani 215 oyun var :( Yakın zamanda da RDR...
  9. Salturbone

içeri girin...

Mübarek o kasada nasıl ekran kartı yok :( Soğutucunun işlemciye temas ettiğine ve termal macunun kuru olmadığına emin ol :( Bir de overclock edilmediğine tabii :(
  10. Salturbone

Left 4 Dead 3 geliyor! (Kanıtlı fotoğraf)

Bunlar sazan.avi resmi duyuru yapılmadan damlamayın.
  11. Salturbone

Steam

Bazı "Zeki" arkadaşlara karşı bu sistem. Bize değil :(
  12. Salturbone

Steam

Verdiğin para iade ediliyor :(
  13. Salturbone

Sword art Online mi izleyeyim yoksa öneriniz var mı?

Kyoukai no Kanata evritaym @Minecraftplayerr :(
  14. Salturbone

Ekran Kartının Fanlarını %100'e Alırsak Ne Olur ?

Ses çıkar ama soğutma performansı maximum olur :(
  15. Salturbone

pc toplama

2 rx 480 gtx 1080 i geçiyor onu alın eheh
  16. Salturbone

Bir Ata Sahip Olma Skripti

Başlığı görünce... Anladınız siz.
  17. Salturbone

Arkadaşlarım Renk Körü oldu

Çok acı* http://prntscr.com/bko51w
  18. Salturbone

Arka Sokaklar Dizisinin Oyunu

Vice city arka sokaklar modu vardır mutlaka kurtlar vadisi misali. (Ehehehe)
  19. Salturbone

Steam Topluluk Pazarı

Steam üzerinden en az 30 gün, en fazla 1 yıl önce bir satın alma işlemi yapmış olman gerekiyor demeye getiriyor. Steam hesabındaki tek oyunun cs:go olması ve onun da sana hediye edilmesi durumu akla daha yakın şu an :(
  20. Salturbone

Bilgisiyar topluyorum bilgisiyarcıma güvenemedim yardım edin.

Sadece nvidia değil amd de fiyatlarını düşürmek zorunda kalır. Sonuçta nesil katili oldu kart. Ki üretim maliteyi göz önünde bulunduğunda yapılan indirim 50$ olur. Bilemedin 100$. Sonuçta hiçbir firma zarar etmek istemez. 500$ olan kart 400$ olur. Ama 200$ kart ile aynı performansta. Hiç şansı...
  21. Salturbone

Bilgisiyar topluyorum bilgisiyarcıma güvenemedim yardım edin.

Ay sonunda rx 480 çıkıyor bu kadar hızlı davranma derim *-* "EYEMDİ istemiyoğm çok ısınıyoğ yumurta pişiğrirsinh çoh da ses çıharıyo" diyorsan da. Yok işte artık onlar.
  22. Salturbone

Oyun Geliştiricilerine 250 bin liralık devlet desteği!

Desteği alabilmek için son yıllık ŞİRKET kazancının 100.000tl üzerinde olması, 2016 yılından önce bu şirketin kurulmuş olması gibi saçma detaylar da mevcut. Yani çalışan şirkete destek oluyorlar. "Benim fikrim var yeterli bilgim var bu kadar insan çalıştırmak istiyorum bunların maaşı falan...
  23. Salturbone

Yandex Hakkında Bilinmeyen Önemli Şeyler

Yandex çeviri, Google çeviriden daha iyi çalışıyor. (En azından Türkçe İngilizce**)