Sorgu için arama sonuçları: Multiverse Core

1. TürkPixelNetwork

Multiverse core plugini sorun çıkarıyor

Yuh 102 plugin ne xD Ben bi siteden buldum bu pluginleri tek tek yüklicem 200 plugin vardır :D : AntiCheat : Oyuncuların hile yapmalarını önler. Yetkililere mesaj yolu ile hangi oyuncunun hile kullandığı iletilir. AuthMe : Server'a giriş pluginidir. Başka kişilerin sizin üyeliğinizle o servera...
  2. NawieR

Yardım pvp açamama sorunu

tüm dünyalarda pvp açılıyor ancak spawn dünyasında pvp yi açamıyorum server.properties de pvp açık multiverse-core de açık rg si pvp: allow ama daha halen açılmıyor yardımcı olabilecek varmı?
  3. D

Multiverse core plugini sorun çıkarıyor

...açtım ASkyBlock plugini kullanıyorum, önceden /is yazınca adaya ışınlanıyordu ancak şimdi /is yazdığımda bana şu hatayı vermekte eğer multiverse core pluginini silip tekrar yüklersem (önceden denedim) açtığım lobi dünyaları npc ler vs. siliniyor kısacası sunucu çöp oluyor. Yardım ederseniz...
  4. FactionZone

REKLAM Aternos Açıcağım Faction Sunucumda "<>" Yazısını Kaldıramıyorum.

...çalıştığım faction sunucumda çok önemli bir problemle karşılaştım. Problem şu "<>" yazısını ismimin yanlarından kaldıramıyorum. Multiverse Core // Essentials Chat'i kapatmama rağmen hala bu sorun devam etmekte. Bütün forumları araştırdım fakat hala bir çözüme ulaşamadım. Bana acil yardım...
  5. Neels

Yardım ACİL YARDIM LAZIM sorunu çözen çıkmadı

Merhaba, sorununuz bir kaç sebepten dolayı oluyor olabilir ve bir kaç işlemle de çözülüyor olabilir. Her ne kadar karmaşık olsa da dediğinizi anladığımı umaraktan size bir kaç farklı çözüm önerisi vereceğim; - Spawn dünyasında "//rg flag __GLOBAL__ mob-spawning deny" komutunu kullanın. -...
  6. C

Yardım ACİL YARDIM LAZIM sorunu çözen çıkmadı

...düşünce spawn noktasına atıyor serverin yada ormanda arenada full can'ken yumrukla düz vuruşta bile direk spawn noktasına atıyor çözümü nedir bilen varmı denediğim yöntemler ise Multiverse Core plugininin configine gir, PVP= bölümünü true yaptım bu resimdekini düzeltim faction mod daki pulgini
  7. X

Yardım Sunucumda oyuncular kılıç vb. şeyleri kullanamıyor

Citizens ClearChat ClearLag CommandNPC DeluxeMenus Essentials GriefPrevention GroupManager HolographicDisplays LeaderHeads Multiverse-Core NameTagEdit PlaceholderAPI MOTD SkinsRestorer TitleManager Vault WorldEdit WorldGuard
  8. Berkesy

Yardım Multiverse-Core World Yazısı Kalkmıyor.

Ayarlardım ama olmadı yardımcı olurmusunuz veya hangi sürümü yükleyebilirim
  9. T

Yardım Multiverse-Core

Multiverse-Core un "mvtp" Komutunu Oyuncu(Default) Rütbesine Kullanmasına İzin Vermek İstiyorum Yani Multiverse Core un MVTP komutu Group Manager İçin izni Ne Dünya Adı: bwol İzin Gereken Komut : /mvtp bwol
  10. M

Yardım Aternos Multiverse-Core Plugin Çalışmıyor!

Arkadaşlar merhaba. Aternosdan Minecraft serveri kurdum. Farklı dünyalar oluşturmak için Multiverse-Core pluginini yükledim. Sunucu yazılımı Spigot ve sürümü 1.8 de iken Multiverse-Core çalışmasına rağmen Multiverse-Core günlük bölümün de hata veriyor. Sunucu yazılımını Paper/Bukkit (PaperMC)...
  11. DemirExpert

Yardım Sohbette isim sonrasındaki : işaretini değiştiremiyorum.

Sunucudaki çoğu plugini silip tekrar ayarladım. Ama sorun düzelmedi. Group Manager , Multiverse-Core gibi pluginleri silip tekrar ayarladım. Ama yinede düzelmedi. Ben daha farklı birşeyden kaynaklandığını düşünüyorum.
  12. Neels

ops-name-color: 'none' yapın, sorununuz çözülsün. Hayırlı ramazanlar :)
  13. S

Yardım Mvcore de dünya değiştirdiğimde itemlerde geliyor

Arkadaşlarla Sunucumuz Var arada başka dünyaya geçiyoruz ama itemlerimizde o dünyaya geliyor onu engellemenin bir yolu varmı
  14. DemirExpert

...reload attıktan sonra sohbette isimlerin sonunda çıkan > işareti yerine : işaretine döndü. Ancak ben bunu değiştirmek için Multiverse Core , Essentials ve Group Manager gibi pluginlerin içlerinde değişiklik yaptım. Ancak : işaretinin yerine eski işaret olan > bir türlü koyamadım. Bu konu...
  15. A

Yardım Minecraft world yazısı kaldırma

arkadaşlar sunucumda chate yazı yazdığında olduğu dünyanın ismi yazıyor ve bu hatayı multiverse-core den prefix chati false yapsamda kapatamadım essentials dan essentials chat format kısmını displayname yapsamda bir şey değişmedi lütfen yardımcı olun
  16. S

Yardım Multiverse-core Yardım

Arkadaşlar Sunucumda Survival Diye Bir Dünya Var Ama Ben Bir Nether Portalı Açıyorum Nether Girip Çıkınca World İsimli Dünyada Portal Olusuyo Yardım Edermısınız Sorunun Multıverse-Core plugınde Oldugunu Dusunuyorum
  17. S

Multiverse Core Plugin Tanıtımı

Merhaba bir şey sorabilirmiyim sanırım multiverse-coreden oluyo benim şimdi survival adlı bi dunyam var ama burda portal açıyorum giriyorum sonrada çıkıyorum eski oldugum yere gelmıyo world isimli bir dunyaya atıyor
  18. Grablen

Yardım Tps Sorunu

Profile at ÖS09:47 13.04.2021 (lucko.me) Spork raporuda bu şekilde
  19. LifeMCServer

Yardım Tps Sorunu

PlayerVaults/ShopGUIPlus/AAC ile alakalı sıkıntılar var gibi logda. Güncel olup leak eklenti kullanmadığınıza emin olun. Javaassist yüklenmesi çok şüpheli. Leak eklentiler özellikle kullanmayın dememin nedeni içlerine zararlı şeyler konulabilecek olmaları (bitcoin miner vb.) yoksa Türkiye'de...
  20. U

Yardım minecraft multiverse core tab a basınca başka dünyalarda olan insanların adını gösterme sorunu

Merhaba arkadaşlar size yapamadığım bir konu hakkında bilgi almaya geldim Multiverse core plugini ile yeni dünya oluşturuyorum fakat başka dünyada olan kişilre taba basınca gözüküyor mesala . mv create deneme denemeye gidince tab a absınca world da olankişilerin adı ve mesajı gözüküyor
  21. K

Skyblock Server Spawn map

Multiverse core plugini indir sonra import et. İnternetde bunun için konular var bakabilirsin.
  22. I

Yardım Suncum Kendisini Kapatıyor

Selamlar @HasGes Aşağıda sorunları listeledim. SkinsRestorer bu eklenti yüklenmiyor. eZProtector bu eklentiyi kullanacaksanız PaperSpigot'a geçiş yapın. Yapımcı önerisi bu yönde. Crackli eklentileri tamamiyle kaldırın. Tavsiyem kaldırdıktan sonra bir virüs taraması gerçekleştirin. Ayrıca bir...
  23. H

Yardım Suncum Kendisini Kapatıyor

Sunucumu Başlatırken Şöyle Bir Hata Verip Kendisini Yeniden Başlatıyor Ne Yapabilirim. Son Log Dosyası:
  24. I

Yardım Orman dünyası yaratma?

Ya bu işte olmuyor. Dünya bozuk şekilde oluşuyor. Sürüm doğru her şey doğruı ama böyle oluyor..
  25. BalonTR

Yardım Orman dünyası yaratma?

Merhaba @Infomania, Multiverse-core plugini mevcut ise şu kodu giriniz; /mv create orman normal yap sonra /mvtp orman yaz