Sorgu için arama sonuçları: Multiverse Core

1. I

Yardım Orman dünyası yaratma?

Merhaba arkadaşlar. Warp Orman dünyasını nasıl yaratabilirim? 1.8.8 sürümü için arıyorum. Multiverse core ile import yaptığım zaman dünya bozuluyor. Multiverse core kullanmadığım zaman essentials invalid world hatası veriyor. Ve tek oyunculu da dünya yaratmak istediğimde dünyayı yaratmıyor. E...
  2. M

SkyBlock Canavarlar Doğmuyor.

Merhabalar bende aynı sorunu alınca araştırmaya başladım fakat bulamadım. Sonradan kendim buldum Multiverse-Core içerisinde world.yml var. onu aç sonra Ctrl+f yaparak dünya ismini ara bulduktan sonra monster var altında ise spawn ytazısı olucak bende false idi true yapınca düzeldi sizede öneririm
  3. M

Yardım Sunucum da Mob Doğmuyor

Merhabalar bende aynı sorunu alınca araştırmaya başladım fakat bulamadım. Sonradan kendim buldum Multiverse-Core içerisinde world.yml var. onu aç sonra Ctrl+f yaparak dünya ismini ara bulduktan sonra monster var altında ise spawn ytazısı olucak bende false idi true yapınca düzeldi sizede öneririm
  4. E

Yardım Merhaba Minecraft Oynuyorum Elinizde Aternosta Survival KUllanmak İçin Güzel Maplar Arıyorum Sizde Varmı Varsa Önerebılırmısınız

Aternos Sunucusunda Kullandıgım Pluginlerim Bana Sadece Map Lazım Spawn Mapı Sizde Varsa Verebılırmısınız
  5. P

Serverimde Bazı Dünyalarda Yağmur-Kar Yağmıyor Neden Sizce

multiverse-core den dünyalara baktım allowweather açık sonra essentials a girdim orda da açık olmadı en son askyblock a baktım orda yağmur ile ilgili bi ayar yok yeni açtığım dünyalarda yağmur falan yağıyor sadece berlili dünyalarda yağmuyor
  6. Sorcha0747

Yardım Puginler hata veiryor yardım edin arkadaşlar acil içeri

Sa beyler dün sunucumu sorunsuz bir şekilde kappattım bügün yeni girdim sunucumu başlattım bir de baktım çogu pluginler hata veriyor acil destek lazım logs aşşağıda
  7. AnadoluHost

Yardım minecraft bossu kestikten sonra bungeecord ile biryere gitme

...kesilince reward satırına "playerı şu servera connect ettir" kodunu ekleyebilirsin. Ama bu kadar absürt şeylere girmene gerek yok. Multiverse core ile farklı dünyalar aç , multiworld chat sistemi kur (öteki dünyalar ile sohbeti ayır) al sana kat sistemi, hemde boşuna ram ve işlemci...
  8. V

Yardım Multiverse-Core Onaylamadan Işınlanmak

Merhaba, Multiverse-Core Kullanıyorum Ve NPC'ye Tıklatarak Açtığım Dünyaya Gitmesi Lazım Ama Confirimlemek için yazı çıkıyo direk ışınlanmayı bilen varsa acil yazabilitmi ?
  9. Dickret

Çakma Lobi > Lobi Skript'i

efsane karşim kesinlikle kullandım ve kesinlikle onaylıyorm :tik: as:f
  10. FERDEM

Çakma Lobi > Lobi Skript'i

...şekilde yaptım :) Şöyle anlatayım Öncelikle yeni bi sk dosyası olştrdm ve içine şunu yazdım Burda sunucuya oynucu girer girmez multiverse core sayesinde kendi çakma olan lobinin ismini yazdım ve oraya teleportlanmasını istedim girer girmez Sonra HubThat pluginini ekledim ve normal lobiye...
  11. Hyzama

Yardım Yaratıklar Ve Hayvanlar Doğmuyor Yardım

...değiştirdim Olmadı Server.propertires'de Spawn Monsters Açık Spawn Mobs'da Açık Kısaca Herşeyi Denedim Bir Tek Sunucumda Boss doğabiliyo o'da skeleton Multiverse Core'de /mv modify set animals true veya monsters true yazdığımda yine olmuyor Pluginlerim : https://i.hizliresim.com/nBMH7Y.png...
  12. EternalHittMan

İstek Ölünce Worldde Doğma Sorunu Yaşıyorum Yardım.Skript varsa atarsanız sevinirim.Spawn çekilidir.

Multiverse core configinden spawn ayarını kapat sorun çözülür.
  13. YTuna_

İstek Ölünce Worldde Doğma Sorunu Yaşıyorum Yardım.Skript varsa atarsanız sevinirim.Spawn çekilidir.

Arkadaşlar merhaba.Serverime multiverse core ekledim ve yeni dünya oluşturup lobimi yaptım.Oraya spawnı da çektim.Fakat birisi ölünce worldde doğuyor.Yardım için scriptleriniz varsa bekliyorum.Teşekkürler.
  14. K

Yardım Hayvanlara Vurmayı Engelleme?

Hayvanlara vurmayı engellemek için komut yazarken Worldguard'da şu hatayı alıyorum: Lütfen dünyayı -w world_name ile belirtin.
  15. asknnry

Yardım Minecraft Pluginler Hakkında [Öneri&Düşünce&Tavsiye]

Yeni kurulacak bir server için aşağıdaki pluginlerden hangisi gerekli hangisi gereksiz işin erbabı arkadaşlar yorum ve düşüncelerini söyler misiniz? Ne eklenebilir ? Ne çıkarılabilir ? Ne Öneride bulunabilirsiniz? Listeye Ulaşmak İçin;
  16. BurakMC5545

Yardım Aternos para plugini bulamıyorum

...ve benzeri karmaşık şeyler ekliyor) Fe Economy(Türkçeye çevrilmiyor) Multi Verse Money(Bu sanırım para plugini değil.Para plugininin multiverse core ile birleşmesini sağlıyor) gMoney(Bunu tam denemedim çünkü 1.11 diyor ama biz 1.16 oynayacağız sorun olur mu?) Birde ben pluginleri denemek...
  17. I

Yardım Tab da ve chatten bir yazı yazdığıma world yazısı var

yaptım zaten ama sadece başındaki parantez gitti world işareti hala duruyor bana detaylı bir şekilde nasıl yapacağımı anlatın lütfen
  18. Sukela

Yardım Minecraft Server pro map hatası

...KAPALIYKEN bu işlemi yapın. Bu işe yaramazsa aşağıdaki verdiğim plugini sunucuya kurun ve /mvtp [DÜNYA İSMİ] ile dünyaya ışınlanabilirsiniz. (Server.pro'da plugin kurmak için ayrı bir sistem olabilir oraya Multiverse Core yazarsanız çıkacaktır.) https://dev.bukkit.org/projects/multiverse-core
  19. BalonTR

Yardım Tab da ve chatten bir yazı yazdığıma world yazısı var

Multiverse-Core plugin içinde config.yml girin prefixchat: 'true' ise prefixchat: 'false' yapınız efendim.
  20. Pixelien

Yardım Orman mapinde bazı pl ler çalışmıyor

Merhaba Minecrafta Orman mapi oluşturdum multiverse core dan wg fln herşeyi yaptım ama Lite board çalışmıyor ve patlamalar açık Bu sadece ormanda oluyor sizce sıkıntı nedir
  21. BaranGkhn

Yardım Multiverse Core Mapden Ayrılınca Bütün Yapılar Kopyalanıyor

Lütfen Yardım Edin Multiverse Core Mapden Ayrılınca Bütün Yapılar Kopyalanıyor Tekrar Çıkınca Blok Koydukça Blok Siliniyo
  22. ThePizm

Yardım sunucumda world yazısı gitmiyor yardım kodlarlada alakalı değil

Multiverse-Core plugininden "prefixchat" ayarını "none" yapın.
  23. Alharu

Yardım sunucumda world yazısı gitmiyor yardım kodlarlada alakalı değil

Merhaba @LUCİFEROM, Multiverse-Core plugin klasörüne girip config.yml içindeki "prefixchat" kısmını "false" olarak değiştirin, sorununuz çözülecektir.
  24. MarioLemina

Yardım nether sorunu

https://dev.bukkit.org/projects/multiverse-core