Sorgu için arama sonuçları: Multiverse Core

1. ekinn11

Yardım /toggledownfall

essentails kullanmıyozu ama mv yi deniyom
  2. BalonTR

Yardım /toggledownfall

Tamamen yağış, yıldırım vb. olayları kapatmak istiyor isen; Essentials config içine girip şu kısmı bul; Bunları "true" yap. Bunu kesin olarak kapar fakat işini sağlama almak istiyor isen Multiverse-Core plugin içinde worlds.yml ye gir ve hangi dünyada kapatmak istiyorsan onun isminin bulunduğu...
  3. ayberkxddddd

Yardım minecraft multiverse portals hatası yardım edin pls

Multiver Portalsda bir portaldan geçtiğimde survival dayım item level kasıyom sonra başka portla geçince hala itemlerim duruyo ben itemlerimin portaldan geçince gitmesini ve yine survival portalına girince yine kastıgım itemlerimin gelmesini istiyorum örnek:spawn dayım survivaldan gectim...
  4. Y

Yardım Minecraft Serverim Crash Veriyor

[10:07:40] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8.8 [10:07:40] [Server thread/INFO]: Loading properties [10:07:40] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL [10:07:40] [Server thread/INFO]: This server is running CraftBukkit version git-PaperSpigot-"4c7641d" (MC...
  5. dostveviski

Yardım Groupmanager veya Essantials Hatası

Multiverse-Core eklentisinin config ayarlarına giriş yapıp. Chatprefix "false" olarak ayarlayınız. Essentials config ayarlarına giriş yapıp. Essentials chat kısmından formatları ve grup formatlarını ayarlayınız. Sorununuz için özel destek verebilirim. discord: can#0258 ile ulaşabilirsiniz. Mesaj...
  6. BalonTR

Yardım Groupmanager veya Essantials Hatası

Yanındaki world'u kaldırmak için Multiverse-Core plugin klasörün içine girip config.yml gir içinde bulunan prefixchat: 'false' yapman yeterli. Geri kalan @Google Amca dediği gibi Essentials plugin klasörün içinde bulunan config.yml girip Essentials Chat kısmı düzenlemen gerekli örnek olarak...
  7. dostveviski

Yardım groupmanager da prefix ayarlıyorum ama çalışmıyor lütfen yardım

Standart dünya olarak 'world' seçilmiş. Sanırsam world isimli dünya dışında dünyalar da kullanıyorsunuz. Sorun bunla ilgili. Grupmanagera dünyaları girmeniz gerekiyor sanırım.
  8. A

o komudu kullanıyorum zaten ama olmuyor benim sorunum bu konsolda: Normad01 issued server command: /mangaddv Admin prefix &bKurucu&b > mangaddv Admin prefix &bKurucu&b=> [18:45:28 INFO]: Couldn't retrieve your world. Default world 'world' selected. böyle bir hata mıdır nedir artık bişi yazdığını...
  9. A

selam benim hatam tam olarak şöye anlatıyorum ilk önce pluginlerim şu şekilde eğer bi plugin sebep oluyorsa söylermisiniz ve gereksiz olan bi plugin varsada söylerseniz sevinirim.(sürüm 1.12.2 survival sunucusu açıyorum)...
  10. BalonTR

Yardım Arkadaşlar PvP Ne Olursa Olsun Açılmıyor Lütfen Yardım - HUB SUNUCU

Öncelikle merhaba @OlcayBey321, Aklıma tüm gelenleri yazayım sana; Essentials > config.yml içinde; disable: fall: false pvp: false belki sizde "true" dur onları bu şekilde "false" yapın Multiverse-Core > worlds.yml içinde pvp olan kısımlar "false" olabilir "true" yapınız...
  11. LordOfTürk

Yardım Komut İstemi "Log" a HER SANİYE Mesaj Yağıyor !!!

Sorununuzu tam anlayamadım ayrıca sunucuda hata veren birçok plugin görüyorum Multiverse-Core, CRanks, TuSKe, BasicAntiCheat (2 tane var galiba), CitizensCMD bu pluginleri sunucuna uygun en son sürüme güncellemeyi dene hatalarını tam anlayamadığım için bir şey diyemeyeceğim ayrıca sorununuzu...
  12. Y

Yardım [ÇÖZLDÜ] baslat.bat kapanıyor

baslat.bat kapanıyor logum; [18:13:44] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8.8 [18:13:44] [Server thread/INFO]: Loading properties [18:13:44] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL [18:13:44] [Server thread/INFO]: This server is running CraftBukkit...
  13. Progr4mm3r

Yardım Multiverse Core de şu hatayı alıyorum an internal error occured while attempting to perform this command

Multiverse-Core'un en son sürümünü mü indirdiniz? En son sürümü 1.8 desteklemiyor. Öyleyse bu linkten 1.8 sürümüne uygun olanını indirin: https://dev.bukkit.org/projects/multiverse-core/files
  14. J

Yardım Multiverse Core de şu hatayı alıyorum an internal error occured while attempting to perform this command

lütfen yardım edin multiverse core de dünya kurarken şu hatayı alıyorum an internal error occured while attempting to perform this command
  15. Azuz_

Yardım Açtığım Server 1.14.4 sürümlü ama 1.14.4 eşyaları koyulmuyor

AdminShop.jar AlphaChest-1.17.0.jar AuthMe-5.6.0-SNAPSHOT.jar ChestCommands+v3.2.0.jar ChestShop.jar Citizens.jar Clearlag.jar CommandNPC-1.9.1.jar CratesPlus-4.5.2.jar EasySetSpawn.jar...
  16. JoyEggeY

Yardım Group Manager hatası bakarmısınız.

Dediklerinizin hepsini yaptım ama /manuadd isim Kurucu yazıyorum mesela verildi diyor ama hala aynı Edit: Group manager de hata olabilir çünkü essentialsdan değiştrim ve oldu ama manuadd isim kurucu mesela yazınca tag gelmiyor.
  17. BalonTR

Yardım Group Manager hatası bakarmısınız.

Öncelikle merhaba @JoyEggeY, Essentials > config.yml içindeki EssentialsChat bölümüne gelip format olan kısma bakar mısın; Edit: Ek olarak belirtmek istedim belki kaynaklı olabilir diye; plugins > multiverse-core > config.yml içindeki prefixchat olan yerini de false yapmayı unutma.
  18. Electus

Yardım 4-5 adet sorun var

1 ) güc 2 iksiri içinde iksirin gücü gelmiyor 2 ) fener e elmas basılıp speedi falan kullanilmiyor 3 ) köylütakas (shopkepers) ilk itemden normal takas yapiliyor 2 ci yerden item takas yapinca ilk itemi veriyor LOG : [18:46:46] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version...
  19. KaralardanTR

Yardım Sunucum belli bir süre sonra kapanıyor. YARDIM

# # There is insufficient memory for the Java Runtime Environment to continue. # Native memory allocation (mmap) failed to map 142606336 bytes for committing reserved memory. # Possible reasons: # The system is out of physical RAM or swap space # The process is running with CompressedOops...
  20. KaralardanTR

Yardım Sunucum belli bir süre sonra kapanıyor. YARDIM

[17:11:47] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8 [17:11:47] [Server thread/INFO]: Loading properties [17:11:47] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL [17:11:47] [Server thread/INFO]: This server is running CraftBukkit version git-Spigot-c3c767f-33d5de3 (MC: 1.8)...
  21. Ender Oyuncu

Yardım Setspawn Sorunu

/setworldspawn yazarsanız sorun çözülecektir.
  22. dostveviski

Yardım Setspawn Sorunu

multiverse core plugininden setspawn çekmen lazım o zaman hangi dünyada ölürse o dünyanın setspawnında doğar ./mv setspawn ya da /mvmsetspawn olması lazım.
  23. ChiaX

Yardım orman

Multiverse Core eklentisini yükleyin. Ardından, orman haritanızı oraya aktarın. /mv tp "dünyanızın ismi" yazarak oraya ışınlanın ve oraya /setwarp orman yazın Tamamlandı :)