Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aklı olan,böyle işlere kafasını yormaz.Paran olmayabilir oyun indirmeye vb. bir şey dememde azıma bile almak istemediğim +18 içerikleri izlemek TAMAMEN GEREKSİZ.
Ayrıca 1.7.2'de dünya borderine(sınırına yani farlands'a) yaklaştıkça redstone sistemleri bozulur özellikle pistonlar ve fırlatıcı ile bir yaratık doğurduğunuzda sınıra yaratık takılı kalır.İlginç yanı hiç çim vb. olmuyor.
Ayrıca ekran kartı çöp (söyleme ihtiyacı bile duymayacağım kadar kötü )...
498'den fazla verirsen bilgisayar kendine harcayamaz.Benim şu an ki bilgisayarımın rami 2GB 1024MB kullanıyor ekran kartım SİS (Telefonumun ekran kartı daha iyi.)
bende senin gibi 15-16 FPS maksimum alıyorum 1x1 resource pack ve Optifine'nin en kötü ayarlarıyla.
(Geçmiş olsun.)
Şu modern house vb. terimleri neden kullanıyorsunuz ki?Ne güzel Türkçe var üşeniyorsunuz desem modern ev daha kısa.
Ön tarafının tasarımı arka taraftan daha güzel durmuş,daha geniş yaparsan daha iyi tasarım yapabilirsin.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.