Sorgu için arama sonuçları: Multiverse Core

1. Alharu

Arkadaşlar [world] yazısını kaldırma nasıl oluyor? yardım edene üst yönetim ekibi

Multiverse-Core eklentisinin config.yml dosyasına girip, oradan prefixchat'ı false olarak değiştir.
  2. Kamil435

Yardım Haritalar silinmiş - Multiverse Core sorunu

Merhabalar. Dün localhost olarak sunucumu hazırlıyordum. Her şey normaldı /save-all çekip stopladım. Bu gün girdim tüm maplar gitmiş neden olabilir? Haritalar kalıyor amma Multiverse core`de silinmiş
  3. cesurax

İstek Böyle bir puligin mevcut mu acaba

serverimde multiverse-core puligini mevcut 1. ve 2. harita var 1. harıtadaki eşylarım 1. haritada kalsın istiyorum 2. haritaya aktarılmasın sadece kazandığım para aktarılsın böyle bir puligin varmı minigameslerde olduğunu görüyoruz ama normal 2 harita arasında yapılabilir mi yapılırsa nasıl...
  4. cesurax

Yetki ve Block kırma sorunları

Merhaba arkadaşlar dazy serveri açıcam ama bir sorunla karşılaştım serverimde multiverse-Core puligini yüklü oyuncular block kıramıyor bu işime geliyorum ama multiverse-Core 2. haritasında block kırmalarını istiyorum ama olmuyor WorldGuard indirdim allow build dedim ama olmuyor kıramıyorlar...
  5. Y

Yardım Authme plugini çalışmıyor.Yardım edermisiniz?

Konu günceldir!!! [00:28:09] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.14.4 [00:28:09] [Server thread/INFO]: Loading properties [00:28:10] [Server thread/INFO]: This server is running CraftBukkit version git-Spigot-56f8471-ccd47a5 (MC: 1.14.4) (Implementing API version...
  6. Y

Yardım Authme plugini çalışmıyor.Yardım edermisiniz?

Merhaba ben YAPRAKCI, Bugün sunucu açtım ama AuthMe plugini çalışmadı.Log dosyası aşağıdadır: [00:28:09] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.14.4 [00:28:09] [Server thread/INFO]: Loading properties [00:28:10] [Server thread/INFO]: This server is running CraftBukkit version...
  7. xPucci

Yardım Faction Sunucu Açıyorum Bilmediğim 2 - 3 Şey Var ?!

...Birde 1-> Sunucuma "İlk" Giriş Yapan Oyuncular Başka Yerde Doğuyor (Sunucuda Authme Yok Bungee'ye Bağlı) Dediğinde HubThat Veya Multiverse Core Plugini Yükle Öncelikle HubThat Daha Kolay Sadece Doğma Yerine Gelip /spawn Ve /hub Çekebilirsin Ve Multiverse Corede İse /mv setspawn Yapabilirsin...
  8. S

Onaylı Tanıtım ItemsAdder Plugin Sorun İçeriyi Oku 1.14

İtem Adder Pluginin'de /ia komutunu kullandığımda fotoğrafta gördüğünüz hatayı alıyorum ve bunun gibi bu pluginin bir kaç komutu daha var onlarıda kullandığımda aynı hatayı alıyorum bunun çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz?
  9. S

Yardım Server Kendi Kendine Stop Çekiyor 1.14.4

Galiba pluginlerle alakalı bir sorun ama hangi plugini silmem gerek bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  10. C

İstek ChatFormat İSTEK

Arkadaşlar ChatFormat Config Anlayan Varsa Buyrun, Bende Olan: [adaleveli] Tag İsim: Mesaj istediğim: [ada leveli ama 123123 gibi değil 100K 50K olan] Tag İsim: Mesaj Chatformatin Configini Atayım Bakın Siz. Please Yardım Ya #Variables: # PREFIX - {PREFIX} # SUFFIX - {SUFFIX} # RANK...
  11. F

Yardım Multiverse Core Scoreboard

...olduğu dünya Mapler ben Lobi dünyasından oyuna katılınca scoreboard gözükmüyor illaki mapın olduğu dünyadan oyuna katılmam gerekiyor multiverse core sürümünden kaynaklanbilrimi önceden böyle değildi multiverse sürümünü değiştirdim bi ara yada başka pluginden kaynaklanıyo olabilrmi nasıl...
  12. MiddleEarthResmi

Faction Sunucusunda Olması Gereken Pluginler

Güzel olmuş eline sağlık B )
  13. KadirOyundaYT

Faction Sunucusunda Olması Gereken Pluginler

Herkese Merhaba Faction Sunucusunda Olması Gereken Pluginler Konusundasınız. Hepiniz "Faction Sunucusunda Olması Gereken Pluginler" konusuna hoş geldiniz. Bugünkü konumda sizlere bir faction sunucusunda olması gereken pluginleri göstereceğim ve tanıtacağım. Bu pluginler sunucunuzu çok iyi...
  14. Samet77

Onaylı Tanıtım Nether var fakat oyuncular gidemiyor!

gece aktif olursanız bunu gece yapsam cok daha iyi olur cünkü sunucu acılmasına 3gün olamsına raamen 16 oyuncu var oyuncu kaybetmek istemiyorum
  15. ErhanERT

Onaylı Tanıtım Nether var fakat oyuncular gidemiyor!

sunucunuza stop çekip world_nether dünyanızı dosyalarınızdan kaldırınız ve ardından sunucuyu başlatınız olmaz ise multiverse-core pluginin world.yml sini buraya atınız.
  16. ChiaX

Yardım Oyuncuların Dünyalara Gitmesi

Multiverse-core ile yaparsan çok daha rahat işini halledersin. Mutliverse-Core İndirmek için tıkla (eğer yoksa) Zaten bu eklentinin her türlü bilgisi internette var. Yine de; sıkıntı çekersen buraya yazabilirsin. Başarılar dilerim. :)
  17. adriis

Onaylı Tanıtım Sunucuda kimse yokken çöküyor!

[13:36:57] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8.8 [13:36:57] [Server thread/INFO]: Loading properties [13:36:57] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL [13:36:59] [Server thread/INFO]: This server is running CraftBukkit version git-Spigot-db6de12-18fbb24 (MC...
  18. Rielly

İstek Minecraft sunucumdaki adamlar ölünce lobide doğuyor

Arkadaşlar ben aternostan hub sw gibi bir şey yaptım çok iyi oldu ama tek sorun adamlar ölünce lobide doğuyor onu halledebilirmisiniz bi skript lazım her dünyaya özel doğma yeri gibi şimdiden teşekkürler
  19. ImLegendss

Yardım Minecraft MV'den Gelen Error Trying to remove world config hatası!

Arkadaşlar Minecraft Sunucumda Lag Sorunu Var Bazı Lag Düzeltmeleri yaptım ama tek kalan şu iki tane gereksiz boş kullanılmayan dünyaları silmek ikisi de boş birisi Plotworld Birisi Arsalar Arsa diye bir yer var zaten Plotworld ve Arsaları Silmek istiyorum ama /mv delete ve /mv remove yazınca şu...
  20. OrkunÇkÇk

Onaylı Tanıtım WorldGuard Yüklenmiyor Hatası

Bu arada sürümü değiştirdim ve yine sabahki sorun ile tıkandı sunucu açılmıyor kafayı yicem en sonunda: [22:03:19] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8.8 [22:03:19] [Server thread/INFO]: Loading properties [22:03:19] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL...
  21. OrkunÇkÇk

Yardım Konsol yüklenirken tıkanıyor

WorldGuardı silip tekrar çalıştırdım fakat sonuç yine aynı :( loglar: [17:38:30] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8.8 [17:38:30] [Server thread/INFO]: Loading properties [17:38:30] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL [17:38:30] [Server thread/INFO]: This...
  22. OrkunÇkÇk

Yardım Konsol yüklenirken tıkanıyor

Merhabalar sunucuyu açıyorum fakat belirli yerde devam etmiyor ve tıkanıyor sunucu da açılmıyor: tam burda devam etmiyor nedeni nedir acaba :( loglar aşşağıdadır. [17:18:18] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8.8 [17:18:18] [Server thread/INFO]: Loading properties...
  23. CereNL

Elementalik yeni elsikleriyle

...dediğim için) Servere geldiğim gibi banlandım. 1 - Essentials antibuildi silmeniz gerekmekte. Oyuncular hiçbirşeye erişemiyor 2 - Multiverse core plugini yükleyip dünya oluşturmanız lazım 3 - Pller türkçeleştirilmeli Daha çok eksik var fakat hepsini yazsam 50 madde bile olabilir... Başarılar...
  24. Bernard

Yardım Nasıl lobideki insanı skywars yerinde goremeyiz tabda açil yardım

Bungeecord ile lobi ve skyblock sunucularını bağlarsan tab içerisinde gözükmez. Fakat tek sunucu içerisinde lobi farklı haritada skyblock farklı haritada olur ise görülebilir. Haritalar arası geçiş için MultiverseCore eklentisine göz atabilirsin. https://dev.bukkit.org/projects/multiverse-core...