Sorgu için arama sonuçları: Multiverse Core

1. B

Wg li alanda pvp açma

Olmadı
  2. AlptugSahan

Yardım GroupManager yetki sorunu

Tüm dünyalarda aynı maalesef essentials yüklemem gerekiyor olabilir mi essentials yükleyince de chatte yazı yazılmıyor :D
  3. ErenSB

Yardım GroupManager yetki sorunu

Tüm dünyalarda dener misin bunu? Belki multiverse core ile alakalı bir sorun olabilir, bir dünyada gösterir başka bir dünyada tag göstermez.
  4. AlptugSahan

Yardım Essentials & GroupManager Sorunu

Mehaba sağolun öncelikle. Ben GroupManager da Yetkileri hazırladım fakat chatte ismimizin başında bu yetkiler yazmıyor yetki verince nedeni ne olabilir? şu an essentials yüklü değil en son sürümü yüklüyorum fakat chate bir şey yazılmıyor...
  5. LifeMCServer

Yardım Essentials & GroupManager Sorunu

1. Konsolda/loglarda hata, uyarı vesaire var mı? EssentialsX'in güncel sürümünü kullandığınıza emin misiniz? Tüm Essentials eklentileri (Essentials, EssentialsChat, EssentialsAntiBuild vb.) aynı sürüm mü? Güncel değil ise güncellemeyi deneyin. 2. plugins/Multiverse-Core/config.yml dosyasını...
  6. LifeMCServer

Map ve Pl nerereye yükleniyor

Pluginleri sunucunun ana klasöründe (.jar dosyasının olduğu klasörde) bulunan plugins klasörünün içerisine atacaksın. Pluginlerin .JAR formatında olması gerekiyor. Herhangi bir pluginde hata alırsan buraya yeni bir konu açabilirsin. Mapleri ise ister direk ana klasördeki world yerine koyabilir...
  7. ErhanERT

Wg li alanda pvp açma

multiverse-core plugininiz mevcut ise /mv modify set pvp true (wg attığınız bölgede yani o dünyada olunuz)
  8. Keslaguns

Yardım Minecraft Skript 'Cannot place block outside of the world' Hatası

...player's challenge level. # {ISLAND_PLAYER} is replaced by the player's display name # Confirmed to work with Essentials Chat, Multiverse Core. # Do not use these in PEX prefixes - it doesn't work. chatlevelprefix: "{ISLAND_LEVEL}" chatchallengelevelprefix...
  9. R

Yardım Sunucuma map kuramıyorum

taglar çalışmıyor gidince neden ne yapmam lazım
  10. R

mvimport ne işe yarıyor ??
  11. DonsuzTurkk

Buradan sana uygun olan sürümü indir. Files - Multiverse-Core - Bukkit Plugins - Projects - Bukkit Daha sonra sunucunu stopla, plugins klasörüne taşı ve sunucuyu başlat. Ardından sunucu içerisinde /mv tp SKYBLOCKSPAWN yaz. Daha sonra /mvimport SKYBLOCKSPAWN yaz.
  12. ErhanERT

Dünyaya ışınlanmanız gerek "multiverse-core" plugininiz var ise "/mv tp SKYBLOCKSPAWN" yazarak ışınlanabilirsiniz.
  13. 0W0

Yardım TPS 20* ama Nether'da Delay var

...yazdığımda, komut kullandığımda 3, 5 saniye sonra cevap veriyor. Paper Spigot 1.8.8 kullanıyorum. Sunucuda Map Loader, World Edit, FAWE, World Guard, Skematic ve Multiverse core haricinde dünya ile yakından uzaktan ilgisi olan başka bir eklenti yok. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür...
  14. C

Serverimde biri ölünce server kapanıyor.

[21:40:24] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8.8 [21:40:24] [Server thread/INFO]: Loading properties [21:40:24] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL [21:40:25] [Server thread/INFO]: This server is running CraftBukkit version git-PaperSpigot-"4c7641d" (MC...
  15. caner747474

Pluginden Anlayan Biri Acil Konu Lütfen (SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Eklentiler; actionbar antijgsaw antitab antiWDL armostandtools asCMD askyblock auctionhouse authme autopickup autosaveworld autosell blastjackpot block_writer bStats chestcommands chestshop clearlag consolespamfix crazycrates customoregen deathmessages deluxemenus essentials essentialsgeoip...
  16. U

Survival Sunucumda /mv info 'dan Baktığımda PVP : Bukkit Settings : false diyor YARDIM ?

Başlıktada gördüğünüz gibi /mv info'dan map hakkında bilgiye baktığımda Multiversede: true Bukkit Setting : false diyor arkadaşımla birbirimize vuramıyoruz nasıl aktif edebilriim , Essentials'da anladığım kadarıyla PVP'yi aktifleştirdim.
  17. OynaFactionTR

skript reload çekerken aldıgım hata

:D:D tamam 1sn eklenti listem # # # # # tarih: 10-06-2019_12-27-00 sistem: Windows 10 java: 1.8.0_211 spigot: 'Bu sunucu CraftBukkit kullanıyor versiyon git-Spigot-db6de12-18fbb24 (MC: 1.8.8) (Uygulanan API versiyonu 1.8.8-R0.1-SNAPSHOT)' UnioAntiCrash: aktif: evet sürüm: '1.0' yazar...
  18. SirkeliWishne

Alımımız Vardır

...OP kick mute ban pardon manuadd mangadd mangaddv mangaddp vanish vortex invsee brush sphere wand set walls hologram create multiverse core hsphere cyl hcyl expand vert rg define isim rg flag isim mob spawning... ve bunlardan daha fazlası Sunucumuza hiç geldinmi?| Hayır Küfür,ego,trip veya...
  19. _Sergen_Winner_

Lütfen yardım edin yeter artık ya sunucumu kapatıcağım 150 Tl veriyorum Çöküp Duruyor Log İçerde lütfen yardım

[Pterodactyl Daemon] Server marked as STOPPING >s [13:37:19 INFO]: Sergen_Winner issued server command: /tp free >stop > [13:37:20 INFO]: Stopping the server > [13:37:20 INFO]: Stopping server > [13:37:20 INFO]: [CombatActionBar] Disabling CombatActionBar v2.2.1 > [13:37:20 INFO]: [CommandSigns]...
  20. CayCraft

Sunucumda KİMSE olmasa bile tps 4

CANINIZI YİYEYİM YARDIM EDİN Serveriniz acilmak uzere System Info: Java 1.8 (Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM 25.211-b12) Host: Windows Server 2016 10.0 (amd64) Loading libraries, please wait... [18:29:58 INFO]: Loaded 0 recipes [18:29:58 INFO]: Starting minecraft server version 1.13.2...
  21. A

Sadece Bir Bölgede Pvp Açma

...kimse yazmamış kimse bilmiyor bende hem sana yardımcı olsun diye hem de diğerlerine olsun diye cevap vermeye karar verdim. Aslında multiverse core nin içindeki worlds.yml den kaynaklanıyor. Bu koddaki pvp yi true yaparsan düzelir. Bende yaptım şimdi düzeldi. (çaktırmayın 7 yıl geçmiş :D)...
  22. Samet_Erturk

Minecraft - En Çok Kullanılan Pluginler Ve Ne İşe Yarar ??

Merhaba Ben @Samet_Erturk Bugün Sizlerle En Çok Kullanılan Pluginler'i Tanıtıcam .. İyi Forumlar Dilerim :D (Yazı Editlenmiştir) AlphaChest ---> Sanal Sandik Gorevini Gorur. AntiJoinBot ---> Bot Saldirilarina Karsi Koruma.(Ama Çok İş Görmüyor) AuthMe ---> Oyuncu Kayit Sistemidir...
  23. Samet_Erturk

Faction İçin Gerekli Pluginler!

NOT: Fazladan Plugin Ekleyebilirsiniz. Bu Pluginleri Yüklediğinizde (Map Varsa) Sunucu Hazır Olacaktır .. Plugin Listesi: AlphaChest AntiJoinBot AuthMe ChestShop Citizens ClearLagg CompatNoCheatPlus ConbatLog Essentials Factions iConomy iDisguise Jobs LegendaryMessages LetItRain Lockette...
  24. texax12345

Spawn yazinca Server Çöküyor ?

[12:21:17] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.8.8 [12:21:18] [Server thread/INFO]: Loading properties [12:21:18] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL [12:21:19] [Server thread/INFO]: This server is running CraftBukkit version git-Spigot-db6de12-18fbb24 (MC...
  25. texax12345

Spawn yazinca Server Çöküyor ?

Logları aşağıdaki mesajda paylaştım. NOT : başka hatalar varsa sölermisiniz ?