Sorgu için arama sonuçları: Mucosoft Devleti

1. Mucosoft

mucosoft ne

Böyle büyük haritalı Mucosoft Devleti hamachi serverime gelmek isteyen öm atabilir ve serverime girebilir.
  2. sonic4

mucosoft ne

evet beyler mucosoft devleti falan diyonuz mucosoftne çünkü mucosoft duyunca aklıma mukus ondan sonrada sümük geliyor en iyiisi ben bunu ne oldugunu öğrenem :D
  3. Mucosoft

Mucosoft Devleti Serisi 5 - 25 Fotoğraf

Yol Çalışması: Mucosoft Devleti Enflasyon Oranı: Elmas sayısı yazmışım o zümrüt sayısı olacak orada bir hata var:D Köylüleri kazıkladım 19 buğdaya 1 zümrüt almıştım ucuza veriyorlar:D Demir zemin: Hatırladınız mı? Bir Ev: Bir ev daha: Sonoyuncu Sunucusundan Resimler: :D Adam...
  4. lahuti

Mucosoft Devleti'nden Görüntüler - 4

Ali Ağaoğlu musun sen ? Ne işin var şehirle ? :D Bu arada emek var.Kolay gelsin.Ama sırf tahta bayıyor adamı ;)
  5. unununium

Mucosoft Devleti'nde Ne Olmasını İsterdiniz?

O zaman bir daha yapın. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  6. Mucosoft

Takılıp Kalıyorum..

Benim oynadığım harita varda ben paylaşmıyorum sadece resim filan atıyorum. Mucosoft Devleti diye araştır. Ben devlet kurdum sende kurabilirsin.
  7. Mucosoft

Sanal devletimiz olan Mucosoft Devleti'nde bir şey vardır.
  8. Mucosoft

Mucosoft Devleti - Logosu Çıktı!

Arkadaşlar Mucosoft Devleti'nin Şimdiki Bilgileri: Bölge: 3,292,672 blok yani 12,862 chunks 1984x2784 blok 124x174 chunks Yeter bu kadar bilgi:D
  9. Mucosoft

Neyi koymim?Arkadaşlar Mucosoft Devleti çok değişmiş onu anladım. Örneğin: Bu bölgenin komple her yer bina şu anda. Yeşil alan var şu anda önceden çölmüş şimdi yeşillikte var:D Buralar çok değişmiş komple ileriye doğru(denize kadar) bina var. Ben bile bu kadar çok değişiklik olduğunu...
  10. DarqKnife

Güzel olabilir.
  11. Mucosoft

Abartmayın çok:D Senin dediğini yapmıştık hatırlatmak isterim birde çok farklı yer yoktu Mucosoft Devleti'nde birde ta 1.4 veya 1.5'ten beri olduğu için map yeni biyomlara henüz gelmedik onuda sölim. Karlı bi bölgenin içine yaptık yeterince fantastik mi? Bu gün veya yarın akşam sw açılacak...
  12. Mucosoft

Öncelikle Mucosoft Devleti'ni bilmeyenler için: https://forum.gamer.com.tr/ara/10690686/?q=Mucosoft+Devleti&o=date Şimdi konumuza geçelim. Mucosoft Devleti'nde neler olmasını isterdiniz siz değerli üyelerimize sormak istedik. Yani ne binası, ne yapısı görmek isterdiniz yazınız. Hem bize yardımcı...
  13. Mucosoft

Mucosoft Devleti - Logosu Çıktı!

Arkadaşlar siz ne derseniz deyin logo uzun süre değişmeyecek uzun süre bu logoyu kullanacağım yani. Eleştirinin dibine vursanız da bu logo kalacak:D
  14. Mucosoft

Evet arkadaşlar, uzun bir aradan sonra 4. seriyi paylaşayım dedim. Bu sefer diğer kullanıcılarıda kattım. Normalde online serverde ve tek oynardım şimdi bir kaç kişi geldide oynuyorum daha çağırmaya eriniyorum:D Forumda kirlilikte yapmıyorum:D Neyse şimdi diğer fotoları paylaşam: Bir Diyalog...
  15. Mucosoft

Mucosoft Devleti - Bir Apartman - İndirebilirsiniz!

öyle demedimki, arada bir tire yani çizgi var. Bu sadece mapın %1'i kadarı. Schematicledim.
  16. L

Mucosoft devleti bir apartman indiribelirisiniz derken, devletinin sadece bie apartmandan oluştuğunu mu söylemek istedin? :D
  17. Mucosoft

Mucosoft Devleti'nin bir binasıdır. Schematicledim.
  18. K

Biri lua'mı dedi? Güzel reklamımızıda yaptık.. Abi tamam yapın kötü lafımız yokta isim -_- mucosoft devleti bir apartman ne ya bu apartman devletmi şimdi yoksa bu apartman devletin bir binasımı. Mucosoft ne? bu işte abi rezil oluyorsun yapma :D
  19. Mucosoft

UYARI: Bilmeden eleştirenler var. Bu map değil schematics modelidir. Mucosoft Devleti'nden bir kısımdır. Survival'de yapılmıştır. İndir Eğer böyle paylaşmak sorun ediyorsa veya kural ihlali ise yetkililer söylersiniz. Evin en alt katında sandıklar var. İçinde eşyalar vardır. Bakarsınız...
  20. Mucosoft

Mucosoft Devleti Tanıtım

Yok adı değişti devletimin küçük bir değişiklik zaten. Mucosoft Devleti oldu.Mucosoft Devleti'nin bir kısmını küp sanatı bölümünde paylaşacağım. İsteyen indirebilir.
  21. Tratsel

Mucosoft Devleti Tanıtım

Muco muydu Müco muydu öyle bir devletin vardı onun yeni hali mi onun ismini mi böyle yaptın ? Bu arada Yapıtların Değil de Creative Düşünceni Beğendim :-)
  22. Mucosoft

Mucosoft Devleti Tanıtım

Ohoo kaç adet:DMucosoft Devleti Videolarımada bakarsınız.
  23. Mucosoft

Mucosoft Devleti

Bilmeyenler konularıma baksın fotolarda var. Haritayada bakın çok büyüktür. Birazını gösterdim.
  24. Mucosoft

Mucosoft Devleti Tanıtım

MUCOSOFT DEVLETİ GELİŞİYOR! Tanıtım Konusu: Evet arkadaşlar, Mucosot Devleti'nin bu gün size daha farklı bilgilerini vereceğim birazda bir kaç özelliklerinden bahsedeceğim. Mucosoft Devleti, kurulalı yaklaşık 1 yıl oldu ama gelişmesi hızlı oldu. Tünelinden trenine, şehrinden köyüne...
  25. Mucosoft

Mucosoft Devleti - Camdan Ofis

Arkadaşlar, bu günkü Mucosoft Devleti'ndeki projemde büyük bir ofis yapacağım. Fotonun yanındaki evleri dikkatinizi çok çekmesin, onlara kat eklicem 5 katlı olacak. Şu huş ağacından yapılan 3 katlı(Huş ağacı az malum:D). Bu konumu ayrı açmam gerekiyordu fazla fotoğraflardan dolayı. Bu konumda...