Loga değil bu,kötü bir afiş sadece![]()
Loga değil bu,kötü bir afiş sadece![]()
Afiş olsun ne farkeder, siz bunun afiş olduğunu tartışmak için geldiniz demek konudan çok afiş tartışması var.
Katılıyorum. ayrıca çok abartılan bir çalışma.Biz sadece konunun başlığının ve bunun logo olmadığını belirttik.Eğer eleştiriye açık değilsen konuyu açmamalıydın !
Hiç Paintle yapılmışa benziyor mu? Ben bunu Adobe Photoshop CS5.1 ile yaptım. O efektleri Paint'le ekleyebilir misin?[DOUBLEPOST=1392917128,1392917000][/DOUBLEPOST]Banada Paint dersi verin böyle yapmak istiyorum..
Bu bence ne logo ne de afiş.. Biraz internette araştır Adobe Photoshop CS(bilmem kaç) diye buna benzer veya bu program var.. Onları öğren kullan.. Sana tavsiyem.. Ayrıca resimleri yayınca bozulma olacağını da buradan ben sana öğreteyim.. Oranını aşırı bozma yoksa çok çirkin olur.. Amatöre göre değerlendireyim kötü olmuş.. Ben bile ilk amatörlük eserim bu kadar değil yani kusura bakma..
Siz hepiniz yanlış anlamışsınız, ben eleştirmeyin demiyorum eleştirin ama burada eleştiri mi var hata yaptım da onu mu söylüyorsunuz? Her şeyi de yanlış anlıyorsunuz.Biz sadece konunun başlığının ve bunun logo olmadığını belirttik.Eğer eleştiriye açık değilsen konuyu açmamalıydın !
Basit yapsam basit dersiniz abartsam çok abartılmış dersiniz, istediğinizi deyin bu resim değişmeyecek!Katılıyorum. ayrıca çok abartılan bir çalışma.
WoooooowwwwWWW.. Sen bence anlamadan konuşuyorsun.. Aynısını paintle yapabilirim.. Efekt katman bir şey değiştirmez.. En alta koyduğun resimdeki bozulmaya baksana efekt koyman sadece açıp menüden tıklaman olmuş Tebrikler.. Bir eleştiri kötü ise havalanma ders çıkarmaya çalış.. Ben burda yardım etmeye çalışıyorum Teşekkür Etmek yerine havalanıyorsun, şakayı da ya anlamıyorsun ya da katlanamıyorsun.. Neyse sen bilirsin zaten zorla güzellik olmuyor.. Çalışmalarında başarılar..Hiç Paintle yapılmışa benziyor mu? Ben bunu Adobe Photoshop CS5.1 ile yaptım. O efektleri Paint'le ekleyebilir misin?
Spam yapmış gibi mi gözüküyorum. 3 mesajıda alıntılayıp paylaştım sen neyin kafasını yaşıyon?WoooooowwwwWWW.. Sen bence anlamadan konuşuyorsun.. Aynısını paintle yapabilirim.. Efekt katman bir şey değiştirmez.. En alta koyduğun resimdeki bozulmaya baksana efekt koyman sadece açıp menüden tıklaman olmuş Tebrikler.. Bir eleştiri kötü ise havalanma ders çıkarmaya çalış.. Ben burda yardım etmeye çalışıyorum Teşekkür Etmek yerine havalanıyorsun, şakayı da ya anlamıyorsun ya da katlanamıyorsun.. Neyse sen bilirsin zaten zorla güzellik olmuyor.. Çalışmalarında başarılar..
Tavsiye: Az pembe dizi izle.. Çok kitap oku..
Ek: Edit diye bir şey var yani düzenleme onu kullan spam yapma..
Ek 2: Resmi değiştir diyen de yok..
1. 3 tane alıntı yaptım 3'üde farklı mesajlardan.1. O kadar yazıdan tek spama dikkat kesildin helal olsun..
2. Ben alıntı yaptığımda benim yazdığım tekdi sonra sen tekrar alıntılayıp 3 mesajı aldın sildinmi ne yaptın ona bilmiyorum bu alıntı tek mesajdan..
3. Bu bir tavsiye daha az Hüseyin Kağıt dinle..İyi günler..