Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ad/Soyad;Akif Kanat
Yaş;15
İletişim adresi Zorunlu :(Skype/E-mail vb.)murat.kanat45
Örnek çalışmaları;mağlesef yok onu özelden anlatırım
Hangi Konuda Geldiniz (Örn Rehber):Builder
Ad/Soyad;Akif Kanat
Yaş;15
İletişim adresi Zorunlu :(Skype/E-mail vb.): [email protected]
Örnek çalışmaları;yok neden olmadığınıda özelde anlatırım
Hangi Konuda Geldiniz (Örn Rehber):builderlik
Ad/Soyad;Akif Kanat
Yaş;15
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.): [email protected] veya dc den konuşabiliriz
Örnek çalışmaları;bağzı sebelerden dolayı yok özelde anlatırım
oyunu bir yıl sınavdan dolayı bırakmak zorunda kaldım ama şimdi geri dönüm bıraktığım için de komutları unuttum beni yetiştiricek biri arıyorum saygılı kafa biri olursa mutlu olurum dc olsun :)
Adınız : Akif
Soyadınız : Kanat
Yaşınız : 15
Hangi Alım'a Adaysınız :builder mod veya admin
Tecrübeniz :%65 çünkü sınavdan dolayı 1sene oynayamadım bildiklerimi biraz unuttum
Not : Dediğim gibi 1 sene kadar bıraktım mecburen ama şimdi daha azimli bi şekilde daha çok aktif olarak buurdayım...
Arkadaşlar sınavdan dolayı 1 yıl kadar oyunu bıraktım mağlesef ama artık geri döndüm pc başında uzun süre aktifim builderlik yapmıştım bi serverde uzun süre kodları iyi biliyordum ama bıraktığım için unuttum ama şimdi sizlerinde yardımıyla ve kendi çalışmamla eskisindende iyi olucam...
uzun zamandır oynmıyorum mağlesef şimdi tekrar oynamaya başladım sınavdan dolayı önceden bir serverde uzun süre builderlik yaptım kodları biraz unuttum ama sizinde yardımınızla kendimin uğraşıyla gayet iyi iş çıkarabilirim admin mod veya builder olabilirim
serverin ip sini atın orayada geliyim
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.