Arama sonuçlarınız

1. E

SonTurk-MC Yeni Ekibini Arıyor...

Ad/Soyad;Akif Kanat Yaş;15 İletişim adresi Zorunlu :(Skype/E-mail vb.)murat.kanat45 Örnek çalışmaları;mağlesef yok onu özelden anlatırım Hangi Konuda Geldiniz (Örn Rehber):Builder
  2. E

LegendNetwork - Yetkili Alımları

Ad/Soyad;Akif Kanat Yaş;15 İletişim adresi Zorunlu :(Skype/E-mail vb.): [email protected] Örnek çalışmaları;yok neden olmadığınıda özelde anlatırım Hangi Konuda Geldiniz (Örn Rehber):builderlik
  3. E

RainBloodTR - Yetkili Alımı

Ad/Soyad;Akif Kanat Yaş;15 İletişim adresi (Skype/E-mail vb.): [email protected] veya dc den konuşabiliriz Örnek çalışmaları;bağzı sebelerden dolayı yok özelde anlatırım
  4. E

HUB SUNUCU ALIMLAR

şimdilik dc olsa varsa ?
  5. E

HUB SUNUCU ALIMLAR

Eğer anlaşırsak skype yüklerim :)
  6. E

HUB SUNUCU ALIMLAR

AD:AKİf SOYAD:Kanat YAŞ :15 SKYPE: yok dc var
  7. E

Beni eğiticek biri aryorum

oyunu bir yıl sınavdan dolayı bırakmak zorunda kaldım ama şimdi geri dönüm bıraktığım için de komutları unuttum beni yetiştiricek biri arıyorum saygılı kafa biri olursa mutlu olurum dc olsun :)
  8. E

Her Türlü Alım Var - - - 2 Gün Sonra Açıyoruz.

Adınız : Akif Soyadınız : Kanat Yaşınız : 15 Hangi Alım'a Adaysınız :builder mod veya admin Tecrübeniz :%65 çünkü sınavdan dolayı 1sene oynayamadım bildiklerimi biraz unuttum Not : Dediğim gibi 1 sene kadar bıraktım mecburen ama şimdi daha azimli bi şekilde daha çok aktif olarak buurdayım...
  9. E

MOD,ADMİN VEYA MİMAR ARAYANLAR

skype yok kardeşim dc varmı ?
  10. E

MOD,ADMİN VEYA MİMAR ARAYANLAR

Arkadaşlar sınavdan dolayı 1 yıl kadar oyunu bıraktım mağlesef ama artık geri döndüm pc başında uzun süre aktifim builderlik yapmıştım bi serverde uzun süre kodları iyi biliyordum ama bıraktığım için unuttum ama şimdi sizlerinde yardımıyla ve kendi çalışmamla eskisindende iyi olucam...
  11. E

Alım Var

uzun zamandır oynmıyorum mağlesef şimdi tekrar oynamaya başladım sınavdan dolayı önceden bir serverde uzun süre builderlik yaptım kodları biraz unuttum ama sizinde yardımınızla kendimin uğraşıyla gayet iyi iş çıkarabilirim admin mod veya builder olabilirim serverin ip sini atın orayada geliyim
  12. E

[YARDIMM]Serverime Yüklediğim Plugin Çalışmıyor!!!!!

Serverine faction pluginini yükledik ama oyuncular klan kuramıyor yardımmmm. Ve npc pluginini de çalışmıyor.
  13. E

Yardım factions plugini

Aynnn aynı sorun bendede var plugini yukluyok ama olmuo adamlar klan kuramıo lutfen yardımmmmm
  14. E

Sizce Faction Serverime Tutulacak Neler Eklemeliyim???

Siz benim yerimde olsanız faction serverinize tutulacak ne eklerdiniz??