Arama sonuçlarınız

1. turkler

Türk MCPE - (gif) Sunucu konu tasarımı.

>Gif >3 resim yukarıdan aşağı hareket ediyor, ne bir yumuşatma var, ne bir ekstra animasyon hmm
  2. turkler

Sitedeki sunucuların hali

Kardeşim, öyle scriptler genelde ücretsiz olmuyor. V3rm'de bile en ucuz DLL enjektörleri 5 dolardan başlıyor ve sırf sen istedin diye pek o kadar para harcamayacağım.
  3. turkler

Sen galiba bütün hilelerin huzuni gibi basit olduğunu sanıyorsun, eh? Hile korumasının zayıf olduğunu bilen biri zaten %500 hasar boostu açar, herkeze tek atar ve hiçbir şey yapamazsın, bu bir gerçek. Hileler killaurayla sınırlı değil.
  4. turkler

Fakat 1.8'de olan pluginlerin az çok hepsi Curseforge'da güncellendi, güncellenmeyenler genelde gerçekten kötü olanlar. Ayrıca, girdiği bütün sunuculara amaçsızca ''Kötü olmuş'' yorumları atan birinden pek pozitif bir yorum beklemiyordum.
  5. turkler

1.9'da eklenen savaş güncellemesi birçok şeyi değiştirdi. Basit bir karşılaştırma yaparsak, eskiden ''Kim daha hızlı tıklayabilir?'' olan PvP türünden en azından biraz yetenek gerektiren bir yönteme geçtik. Bu geçişi kaldıramayanlara forumdakiler '1.8 kitlesi' diyor.
  6. turkler

Öncelikle, diyeceklerim özellikle bazı sunucu sahiplerine ağır gelebilir, eğer siz de bu gruba dahil olduğunuzu düşünüyorsanız konuyu kapatma hakkına sahipsiniz. Şimdi, konumuza dönelim. Şu anda sitedeki sunuculardan pek mutlu değilim, ve bunun için de birden fazla sebebim var. - Sunucuların...
  7. turkler

Hadi gülelim :D

yav ben de mith izleyen tek ben varım sanıyorum, bunu komik bulduysan PSA: Stealth öneririm
  8. turkler

PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Kalitenin düşmesi için ortada bir kalite olması gerekir, ve şu andaki sunucunu hali pek kaliteli değil.
  9. turkler

PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Türk factions sunucu sahiplerinin saygısızlığı mı? Niyeyse hiç şaşırmadım.
  10. turkler

Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız Kutlu Olsun!

c u m h u r i y e t l e n d i n i z
  11. turkler

Forumlar yavaş yavaş ölüyor.

Yasak değil, fakat aynı şeyler postlandıkça, aynı tip sunucular açıldıkça hiçbir yere varamayız, bunu gören kişiler de zaten az kalan kitleden ayrılır.
  12. turkler

Forumlar yavaş yavaş ölüyor.

İyi bir noktaya deyindin, 1.8-1.12.2 hileli lapis factions açarak bir yere varamayız.
  13. turkler

Pizza

Gereksiz diyen insanlar çıkabilir mi? Aslında çıkmayın la adam kalmadı güzeli forumda.
  14. turkler

Merhaba

Selamınaleyküm kardeşim.
  15. turkler

Minecraft 1.14 İndir, Anlık Sürüm 18W43B

Bence güzel, uzun bir süredir böyle bir güncelleme gelmemişti. O 1.7.10un ilk çıktığında verdiği ''Everything's new my dude'' hissini veriyor.
  16. turkler

PayidarCraft >> 1.8 - 1.9 - 1.12 - 1.13 >> Farklı Büyüler / Kelle Avcısı / MyPET / Eğitim / Rütbe / Balıkçı / Rütbeli Sandık / Görev

Hmmm, o zaman neden yeni sürümleri desteklemeye çalışıyorsunuz? Tek bir sürüme dayanıp çok daha kaliteli bir deneyim sunabilirsiniz, en azından vanilla Minecraft'taki eşyaları kullanabiliriz, eh?
  17. turkler

MC.MUZCRAFT.COM | FACTION | Java 1.8.9 - 26.1 & Bedrock 26.1 | 2019-2026 | ARTI BASMA | KEMER SİSTEMİ | Statü | Zindanlar | Rozetler | Profesyonel AC

Öncelikle, lütfen şu yapmacık ''Yorumunuz için teşekkür ederim'' olayını bırakın, maalesef bu sizi profesyönel yapmıyor. İkincisi, bu özellikler kullanılamıyorsa, neden bu sürümlerde ''Oynanabilir'' diyorsunuz? Pluginler, ne kadar isteseniz de, itemleri kullanılamaz hale getirir veya maksimum...
  18. turkler

MC.MUZCRAFT.COM | FACTION | Java 1.8.9 - 26.1 & Bedrock 26.1 | 2019-2026 | ARTI BASMA | KEMER SİSTEMİ | Statü | Zindanlar | Rozetler | Profesyonel AC

Bu gerçekten büyük bir sürüm farkı, bir sürümdeki özelliklerin diğer sürümlerde gösterilmesi nasıl oluyor peki? Büyük ihtimalle her sürüm için farklı sunucu açmamışsınızdır, en azından öyle tahmin ediyorum fakat öyle bir sisteminiz varsa lütfen söyleyin, o zaman nasıl oluyor? Dediğim gibi, 1.8...
  19. turkler

Türkiye Online Oyuncu Topluluğuna alımlarımız başlamıştır.

>Başvuru formu >0 potansiyele sahip bir şeye özel bilgilerimi vermek hayır teşekkürler
  20. turkler

PayidarCraft >> 1.8 - 1.9 - 1.12 - 1.13 >> Farklı Büyüler / Kelle Avcısı / MyPET / Eğitim / Rütbe / Balıkçı / Rütbeli Sandık / Görev

Bir sorum olacak, Bu gerçekten büyük bir sürüm farkı, bir sürümdeki özelliklerin diğer sürümlerde gösterilmesi nasıl oluyor peki? Büyük ihtimalle her sürüm için farklı sunucu açmamışsınızdır, en azından öyle tahmin ediyorum fakat öyle bir sisteminiz varsa lütfen söyleyin, o zaman nasıl oluyor...
  21. turkler

Konu silinebilir.

Sen öyle inanmak istiyorsun, inanabilirsin. Yani, daha doğru dürüst eklemediğiniz şeylerle reklam yapıyorsunuz? (Bakınız: 2001 Hyundai beygir skandalı)
  22. turkler

Konu silinebilir.

Şu ana kadar sunucununa karşı dediğim her şeye defansım virgülden sonra 'Ve' koymam, eh? Sunucun tam olarak parlamıyor. Ayrıca, 2018 yılındayız, her emoji kullanıldığında daha da fazla cringe oluyorum. Hatırlamıyorsan, Orada, Demek yerine bir video atsaydın beni bitirirdin var ya, ben orada...
  23. turkler

Konu silinebilir.

Baltalamıyorum kardeşim. Ayrıca, bir kelimeyi yanlış yazmam, dediğim şeylerin doğruluğunu azaltmaz. Şu anda piyasada çok fazla olan bir sunucu türünü sunuyorsunuz, ve bu tür sunucular genelde VIP parasını alıp 1-2 ayda ''KONU KAPATILSIN'' konumuna geliyor, bu bir gerçek. Sunucu kötü, bu da bir...
  24. turkler

Konu silinebilir.

Allah'ım, niye? Niye sadece 1.12.2 değil? Şu anda forumdaki gerçek oyuncu kitlesinin istediği tarzda bir sunucunun tam tersini sunuyorsun. Bu pek ''Sizin yorumunuz'' falan değil, baya threadler falan da açıldı, tartışıldı. Sırt sürüm yüzünden 0/10 vermek zorundayım.