Arama sonuçlarınız

1. turkler

Kodun neresinde hata var

on break of lapis ore: wait 0.1 tick loop entities in radius 4.0 of event-block: if loop-entity is set: if "%loop-entity%" is "exprerience orb": delete loop-entity 4 Blok olarak değiştirdim.Arttırmak istersen loop entities in radius (sayı).(sayı)
  2. turkler

Kaç Portal Girişi War

End Portalları 1.0.0'da eklendiğinde her dünyada 3 tane bulunuyordu. Bu 1.5.2'de değiştirildi.Artık her dünyada 133 adet bulunmakta.
  3. turkler

JAVACILAR Bİ BAKIN

on first join: send %n%Welcome oyuncuadi%n% to player
  4. turkler

formerkingdom.nitrado.net Muhteşem Survival Biz Burdayız Ya Sen ?

O zaman sunucuyla maaşı karıştırmayalım.
  5. turkler

BANADAĞ ANİMEĞ ÖNERİĞ

Bakugan Yu-Gi-Oh
  6. turkler

Serverlere Sabahları Giremiyorum

Maalesef.. Bende oynayamıyordum sabahları.Arıza Raporu yollamassan çözmezler.Sonsuza kadar oynayamassın.
  7. turkler

Sevdiğiniz Müzik Türü ve Örnek

Bu froumda küfür yazmak yasaktır.
  8. turkler

Sevdiğiniz Müzik Türü ve Örnek

Nigg@ Rapi www.youtube.com/watch?v=hqIsc8ooXug
  9. turkler

Serverlere Sabahları Giremiyorum

TTNET'lisin. Internette öndesin. (!!!!) TTNet yüzünden. Maalesef gidip arıza raporu vermekten başka yapabileceğin bir şey yok.
  10. turkler

Modlar Acil Bakın

Argo kullanmadığım halde mesajı geldi? Birazdan uyarı atılacakmış. Yardım edin lütfen.
  11. turkler

Miraba ben [Epoxhis]

As Qnq.
  12. turkler

geçler sw daha fazla kişi nasıl gelir plz yardım ne yapmalıym

Minigames koy. Minigames'de en az 5 minigame olmalı. Çoğu sunucu ''ÇEŞİTLİ MİNİGAMELER!!!11!1!bir!1!1bir!'' adı altında sadece bir Spleef koyuyor.O da zaten genelde Bug Simulator 2016 oluyor.
  13. turkler

CoolCraft / SkyBlock Server / coolcraft.mygamehosting.net / 10k Para / Oyuncu kiti /SkyLord-SkyKing

Sunucu GG Beyler. Biri DDoS Atmadı. Sunucuyu Kapadı Adam.
  14. turkler

CoolCraft / SkyBlock Server / coolcraft.mygamehosting.net / 10k Para / Oyuncu kiti /SkyLord-SkyKing

Anlamassın kardeşim.Bazı pasif botlara konuşma bile ekleyebiliyorsun. Bi /register123 yaptırır. Bir ik şu kişi çağırdı falan bir iki de normal konuşma. Alır spawneri adam. Birde ne spawneri?
  15. turkler

Play.SerinCraft.Com / 100% Survival Server

Mineplex 264GB adamlarda niye lag yok?Adamlarda 15-25M online. Internet lazım.
  16. turkler

Faction map aranır

İnsanlık Ölmediyse Beleşe yapacaklar vardır Bana Beleş Agera R versinler o zaman beleş yaparım.
  17. turkler

.

O da benden bir yorum.
  18. turkler

.

Birinci satır sizin yazınızdan alıntıdır.
  19. turkler

Yok Artık....

Bu forumda ismini koymak istemediğim biri sıfırdan sunucu kurdu. Bütün scriptleri,pluginleri istedi,yaptırdı. Buna ''Yok Artık...'' diyorum,başka bir şey demiyorum.
  20. turkler

Sunucudaki Sorunlar ve Eklenti İstekleri.

Şu anda yardım edebilirdim. Fakat bir insan gibi isteseydin. "grup manager guruba rekli yazma yada bir renk verme'' Yerine: ''Merhaba Arkadaşlar; Group Manager'a Yazarken Nasıl Renkli Yazarız/Renk Veririz?''
  21. turkler

[!!AÇILDI!!]-[Mine - Z]-[Survival] | !4GB - 64 SLOT! |

Kötü. 50TL şöyle olacak: Kazanan Owner Çünkü 923840M Parası Var. Ya Da Bir VIP'e Gidecek.
  22. turkler

.

kurucunun görevi sizinle ilgilenmek değil. Yuh.Sunucuyu da ben kuraydım? Birdaha sıfırlanmayacak demek konuyu çözmez. Oyunculara parasını geri verebilirsin. Ama olmaz,insanlar VIP alsın.
  23. turkler

Açıldı ResTLess Gamig Minecraft Server İp:ReStLessSurvivor.nitrado.net ts3ip: 95.173.173.119

ASASDASDASDDADSASD. Tabii.Bende Minecraft'ın kodlarını yazdım,Notch benden baktı. Ayrıca senin koyduğun o fotoğraf hiçbirşeyi kanıtlamıyor.
  24. turkler

Açıldı ResTLess Gamig Minecraft Server İp:ReStLessSurvivor.nitrado.net ts3ip: 95.173.173.119

Nehir Ova Schematic Olduğu Çok Belli. Çünkü baktığım zaman suda bir anda dümdüz bir düşüş görünüyor suyun içindeki toprakta.