Arama sonuçlarınız

1. turkler

Minecraft Tekne Ve Spor Araba Modeli (Texture)

Güzel olmuş, peki, bu modellerle ne yapmayı düşünüyorsun?
  2. turkler

Mod Paketinden yapımından anlayan birine ihtiyacım var

Çok merak ediyorum, ne yapmış olabilirsin?
  3. turkler

Eski zamanlar hatrına

Maalesef hayır, fakat 1.8-1.12.2 inanılmaz alışılagelmiş factions sunucusu arıyorsun envanter yaptık, yardımcı olalım.
  4. turkler

[OYUN] Bilgisayarınızın yanında şu an ne var?

Telefonum, bir CD kutusu ve A101 fişi.
  5. turkler

Mod Paketinden yapımından anlayan birine ihtiyacım var

O modların çoğu Optifine ile çakışıyor, geçmiş olsun. Yapabileceğin bir şey yok.
  6. turkler

CollapseMC HUB | 1.8.x - 1.12.x |

Bak kardeşim, şu an piyasada inanılmaz fazla 1.8 - 1.12 sunucusu var. Hem biz oyuncular bıktık, hem de sen büyük ihtimalle sunucuyu büyütemezsin. Şimdiden uyarımı yapayım, saygılar.
  7. turkler

Payday 2 mod kurma sorunu

BLT lazım, evet.
  8. turkler

Resource pack korumak

Maalesef hayır, tek yapabileceğin bazı texturelara imza atmak, fakat bu da texture kalitesini düşürüyor.
  9. turkler

Aternos hakkında düşünceleriniz ?

Bir iki arkadaşla oynamak için kullandığım hosting servisi, ücretsiz fakat ciddi bir sunucu açmak az çok imkansız.
  10. turkler

Sizce Hangi Sürümde Yayın Yapmalıyım ?

1.12 tabii ki de, istediğin sürümü çek ama 1.8 çekme, yalvarıyorum.
  11. turkler

[Forum Oyunu] Miras Bırak!

bu foruma bırakıyorum
  12. turkler

Youtube Thumbnailleri [ACEMİ]

Ali-A seviyesinde clickbait var. 0/10, beğenmedim.
  13. turkler

Forumu göremiyorum

f o r u m l a n d ı n ı z sonra forumlar neden ölüyor
  14. turkler

Minecraft Pre Hesap Satılan Site Varmı ?

Eğer reddit kullanıyorsan ve azıcık ingilizcen varsa, /r/GiftOfGames'den bir gift code dilenmeni öneririm. Ben de kendi premium hesabımı oradan istedim, gerçekten iyi insanlar var, belki biri verebilir.
  15. turkler

Neden 1.8?

Ben kişisel olarak 1.12.2 (Modlarımın çoğu hala 1.3 desteği eklemedi :( ) oynuyorum, niye sevilmediğini anlamıyorum. PvP çok daha iyi, eskiden MakroMasterrace kafasında iken şimdi gerçekten vuruşlarını zamanlaman gerekiyor. Büyük ihtimalle insanların 1.8'deki hile ve hıyardan PvP sistemine...
  16. turkler

3D Model Yapmak İçin Program Önerisi

Blender? Ücretsiz ve kaliteli bir program. blender.org - Home of the Blender project - Free and Open 3D Creation Software
  17. turkler

Görüş ve Önerilieriniz

Beyaz üzerine sarı kullanmazsan bence mükemmel olur.
  18. turkler

Forumlar yavaş yavaş ölüyor.

Ehh, oda var, sen de haklısın, benim demek istediğim buraların ölmemesini sitemem. Hani, baba gibi forum, niye ölsün? Tabii ki de, insanlar gidip gelicek, fakat şu an gidenler varken gelenler yok. Saygılar reymen abimiz
  19. turkler

Haklısın, büyüdük, öyle çocuk kafasında değiliz de, doğru dürüst thread açılmıyor.
  20. turkler

Buraların ölmesi gerçekten beni üzüyor, burada çok fazla 10/10 adam vardı, hatırlamıyor musunuz, Adenzu54, SüperAhmet, Walkerman, duvar gibi insanlardı ya. Adamlar bi thread koyardı, 20 yıl aktif olurdu. Sabahları 30 civarı bildirime uyanırdık ya, bu forumlara ne oldu? Şu anda öyle adam yok...
  21. turkler

Selamun Aleyküm Arkadaşlar Gelin Tanışalım

merhaba kardeşim, ben mike wazowski, apple'daki kulaklık deliğinin %70 hissesinin sahibi, ve bir despacito 2'yim forumlar az çok öldü, 2014-2015'deki ban dalgası, yeni tema, yav adminler digg de böyle battı, niye yapıyorsunuz ;-; onun dışında, hoş geldin
  22. turkler

EMREOYUN THE PIT | PvP'yi Yeniden Tanımlıyoruz | play.emreoyun.com

>1.12 - 1.8 Hangi PVP modeli kullanılıyor? 1.12'nin iyi olanı mı, yoksa 1.8'in makro masterrace modeli mi?
  23. turkler

Kırbaç Kasırgası ??

K I R B A Ç L A N D I N I Z
  24. turkler

kapsamlı factions sunucusu

yav gece gece de wooshlandım ya çıldırcam