Arama sonuçlarınız

1. turkler

Sizce Kanalım Nasıl?

Abone/Like Atılmaya Değen Bir Kanal Değil.
  2. turkler

Sunucu ?

Tşkler Düzelttim.
  3. turkler

Varthogsgard | Konsept çizimi

Altına TurklerRS Ismimi Atıp FaceBook'ta Paylaşacağım.Çok Tşkler.
  4. turkler

Sunucu ?

HyPiexl Isimli Bişi Aç. Konu Tanıtımına Bütün Minigamesleri Yaz Ama Sadece Hunger Games Olsun.Bütün Plugin+Scriptleri Internetten Bul.Mapleri MC Planet'ten Indir.
  5. turkler

Sunucu ?

Lapis Aç. 392078453245973895734985 Kişi Geliyır.
  6. turkler

Arkadaşlar Axitr Panelden Anlayan Varsa İçeri Lütfen..

Bir AxiTR Vakası... Slimed 2 Yaşında Bir Gençti.Üniversite'ye Gidiyordu.Bir Gün Minecraft Sunucusu Almak Istedi,Sahte Indirimlere Kandı.AxiTR'den Server Aldı.Ama Sırf Paneli Kullanmak Bile Profesyonel Kodlama Yeteneği Gerektiriyordu. ''AxiTR Rezaleti...'' ''Buna Bir Son Verin''
  7. turkler

Kendi karakterinizi oluşturun.

Adı: Sülüman (Aka Turkler) Soyadı: Xx_MLG-Sülü-MLG_xX Kişilik:Yenilmez,Ölümsüz,MLG,Bütün Kızlar Ona Bayılır Zayıf Noktası:Yok Hikayesi: Sniper Ile Doğan Bu Kişi 3 Yaşındadır.MLG Doğmuştur.Her Gün Thug Life Yapar.
  8. turkler

Minecraft Atasözleri ve Deyimleri

1-Gülme Banlanana,Ağlarsın Banına. --(Gülme Komşuna,Gelir Başına) 2-Kötü Sunucuya Giren Lapis Aramaz --(Imma Dat Orugunal Dud) 3-Build Yapan Player Işıldar --(Çalışan Demir Işıldar)
  9. turkler

Kendi karakterinizi oluşturun.

Isim:Kaye SoyIsim:Gasai Dürüst,Güvenilir,Azıcık Yalancı. Hikayesi: Kendisi 3 Yaşında Annesini Kaybetmiş,17Yaşındaki Bir Kızdır.Babası Onu 1 Yaşındyken Terk Etmiştir.Bu Yüzden Sevgi Nedir Bilmez. Görünüşü:
  10. turkler

ÜCRETSİZ - Minecraft Banner tasarımı +PSD

Güzel Ama Bu da neüy!? Graphic Ve Ücretsiz MC Banner Yazısını Kaldırırsanız Sevinirim. (Neyse Fotonun O Kısmına Bi Yazı Ekledim Arkasını Byeaz Yaptım Çoh İyi Oldu)
  11. turkler

[SK] Zombinin değidği zombiye vurması

Zombi Zombiye Değdiginde 0.2 blok yakınındaysa: karşısındaki zombiyse: Zombi Gücünde Hasar Versin karşısındaki zombiye: Bende Türkçe?
  12. turkler

Facebook Kapak Fotoğrafım Hakkında Fikir...

Tşk (O Arada Nasıl Fotoğrafları Büyütüp,Küçültmüşüm.Olum HızlıResim'e Güven Olmuyo.O Arada Artık Face'ye Gif Yükleyebiliyoruz)
  13. turkler

Facebook Kapak Fotoğrafım Hakkında Fikir...

Ben Kapak Fotoğrafımı Değiştirmek Istiyorum.Acaba Burdakilerden Birini Mi Yapayım,Yoksa Sizden Bişi Mi? 1- 2-
  14. turkler

Skript istekleriniz ?

Bişi Sorcam Da,3 Bloktan Düşüp Bacak Mı Kırcaz?Bi 8 Blok Minimum Yapın Bakam :3
  15. turkler

Epic purple big place

Çok Kötü. Sorun:Bloklardan Yapılmış Olması.
  16. turkler

Skript istekleriniz ?

On Kılik Tu Aytım Neymid Hıyar Make Player Wear Armor.
  17. turkler

Anket Minecraft'ın Yeni Sürümü 1.10 Hakkında Tahminler

Bir Kere Sen Vurunca Saldıran Moblara ''Natural'' Denir.
  18. turkler

Skript istekleriniz ?

Post Kasmıyorum.Ciddiyim.
  19. turkler

Skript istekleriniz ?

Böyle Bi Skript Yaz,Arabalar Eklesin.Ama Minecarftlar Değil.3D Modeli Olsun.Gece Farları Otomatik Yansın.
  20. turkler

Konu Kilit

[VIP Yerine]Sucuk VIP [VIP+ Yerine]Sucuk VIP+ [Mega VIP Yerine]Lahmacun VIP [Mega VIP+ Yerine]Lahmacun VIP+ [Legendary VIP Yerine]Hıyar VIP
  21. turkler

En Çok Dinlediğiniz Şarkı.

Beyler Dünyanın EN Komik Remixini Buldum.(Hıyar Içerir)Beyler O Kadar Komik Ki.
  22. turkler

Bilgi Kanalları ?

Gelişmez.Oyun Kanalı Kurarsan %99 Bu Olur.
  23. turkler

En Çok Dinlediğiniz Şarkı.

Olum IMGUR'la Atma.Youtube Linki At.IMGUR Gözükmüyor.