Arama sonuçlarınız

1. turkler

Spawn zombie

/spawn chicken_jockey
  2. turkler

sk yardım

:3 Ne Kadar Safım ya :d
  3. turkler

sk yardım

bilemyorum o zmn bakma bana coder değilim ben :zopa:
  4. turkler

Bu Server Tutar Mı?

Neden Anlayamayacakmışım?
  5. turkler

sk yardım

günceledim olması lazım
  6. turkler

sk yardım

prdn kardeş Bi dakka düzelteyim GÜNCELLENDİ on event right click 339 start event %98 /message %%playername%% ''Maalesef'' %2 writecommand=/give %%playername 57 5 Bak Mesela Bu 5 Tane Diamond Block Veriyo Tıklanan İtem paper
  7. turkler

sk yardım

on event right click start event %99 /message %%playername%% ''Maalesef'' %1 /Give [Eşya İsmi] %%playername%% [Eşya Idsi]
  8. turkler

Bu Server Tutar Mı?

Anlamadım :( @adenzu54
  9. turkler

Bu Server Tutar Mı?

İçinde Lapis Olmayan,Yarış Yaparak Para Kazandığımız Araba(Evet 3D Modelleri Hazır)Yarışları.Özel Trafik Işığı Script'i.Polis Script'.Gerçekçi Araba Fizikleri Olan Bir Server. PARA KAZANMAK: 1-Yarışlar 2-Görevler 3-Drift Bonusları 3D MODELİ BİTEN ARABALAR(Daha Eklenecek) 1Koenigsegg Agera R...
  10. turkler

[YARDIM]Steam Arkadaş Ekleme (İçerii)

Ana..Cidden Mi?Bana Beleş Açtılar Arkadaş Listesini Falan.Benim her şey Açıkc(Cidden Ben Asla Oyun Fln Almadım) BALLI JOJUK OLMA QEYF
  11. turkler

[BANA TIKLA]MCPE 0.12.X Oyuncuları Yumulun Bi

Beyler MCPE 0.12.X Server Bilen Varmı?Yabancı Olmayacak Böyle Biraz Kopak :D Factions Fln Olmasın Herkezin OP Yetkisi Olduğu Böyle Şakalaşma Serveri Gibimsi Bişi Olsun :D
  12. turkler

Slaşsız komut kurma

on chat : evicte : %%gamemode 1%% to:##/gamemode 1## Bunun Gibi Bişi Olması Lazım Sen Yinede Dene o arada bu sadece gamemode için komutları tek tek yazmaya üşendim :D
  13. turkler

DarkGame / Skin İsimleri

Al: Skin İçin
  14. turkler

GrowTopia Oynayanlar Doluşun Bi \_(0w0)_/

Hatıtla :D DO IT!JUST DO IT!
  15. turkler

tmm hesabın şifresini ve ismini özelden at
  16. turkler

Maden Öyle Bari İtemlerini Ver :3
  17. turkler

Arkadaşlar,3 Yıldır Growtopia Oynuyorum.Bugün Benim Growboard Imı Ve 3 Diamond Lock Umu Scamladılar.Dünyamın Adı MOSTWANTEDSCLAN Bi Gelin Beraber Oynayak.Hem Bağış Yaparsınız?Gelin :D
  18. turkler

[Sk] İstek

Cidden -_- -_- Düşüncem:
  19. turkler

Savaşacaklar Gelsin !bir111!!

(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง 6 Kişi Geldik Seni İndircez
  20. turkler

Özel Script [İstek]

Off Tamam Nasıl Olursa Olsun...
  21. turkler

Özel Script [İstek]

Bir Kişinin G Tuşuna Bastığında Onun Envanterine ''Araba'' İsminde Bir Eşya Verecek,Bu Eşyayı Yere Koyunca 3D Bir Şekilde 100% Detaylı Audi TT Çıkacak.Sağ Tıklayıp Binince Lamborgini Gallardo Motor Sesi(Hayır Herhangi Başka Bir Ses Olmaz) Sesi Çıkacak.Z Tuşuna Basınca Sol Sinyaller Açılıp...
  22. turkler

Premium Türk Sunucusu Tutarmı

La Bende Daha Mc Kaldırcak Ekran Kartı Yok :( )Format Atarken 1300 Tl Lik Ekran Kartını Yaktılar Şansıma Küseyim)
  23. turkler

Alt? Amerikadan Lamborgini'yle Takla
  24. turkler

MCPE 0.12.X Yardım [ACELE]

Tese Teşekkürlet Özelden Veyua Konudan Atarsan Sevinirim :D
  25. turkler

Yaa Ne Kadar Fakir Olduğumu Hatırlattın :(