Sorgu için arama sonuçları: otomatik mesaj

1. WellSetups

DeluxeMenus - Config Web Editör: Menü yapmak artık çok kolay

Canlı denemek için tıkla v2 Spoyler: v1 Genel özellikler Menü başlığı ayarlama Menü açma komutu ayarlama Menü boyutunu ayarlama (9-18-27-36-45-54) Menüdeki boşlukları otomatik doldurma (cam veya istenilen eşya ile) Canlı olarak menü slotlarındaki display name ve lore'yi oyun içi görme...
  2. C

İstek 112 acil skripti

Selam Gamer.com sakinleri! Geliştirmekte olduğum sunucum için biraz komplike bir 112 Acil Yardım skriptine ihtiyacım var. Kafamdaki sistemin işleyişi tam olarak şu şekilde: Oyuncu Komutu: Oyuncular komutuyla yardım isteyecekler./112 <mesaj> Ekip Bildirimi: Eğer o an oyunda "Acil Müdahale...
  3. xOrcun

Anti-Escape PvP sunucuları için Kontrol Plugini

AntiEscape v1.4-Beta Sürüm Notları Yeni Özellikler ve Geliştirmeler Dinamik Komut Kısayolları (Alias) Artık dil dosyalarınızda (en.yml, tr.yml) birden fazla ana komut kısayolu yapılandırabilirsiniz. Varsayılan kısayollar: /control, /anti, /ae. Sunucu tercihine göre daha esnek komut...
  4. C

Yazı Tura Skripti

Sevgili Gamer.com.tr Ailesi, Bugün sizlerle kendi yaptığım Yazı Tura Düello skriptini tanıtacağım. Bu benim paylaştığım 4. Skriptim. Daha önceki konularım olan D-Y Event ve Admin Event skriptlerine gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler, bugün ise sunucunuzdaki rekabeti artıracak bir sistemle...
  5. ArifErdoganK

MC.MUZCRAFT.COM | FACTION | Java 1.8.9 - 26.1 & Bedrock 26.1 | 2019-2026 | ARTI BASMA | KEMER SİSTEMİ | Statü | Zindanlar | Rozetler | Profesyonel AC

YAPAY ZEKA DESTEKLİ YENİ RAPOR SİSTEMİ MuzCraft'ta daha adil ve temiz bir oyun deneyimi için yepyeni bir dönem başlıyor! Gelişmiş AI (Yapay Zeka) destekli rapor sistemimiz sayesinde şikayetleriniz artık anında çözüme kavuşuyor. Özel Mesaj İhlali: Özelden gelen küfürü raporladığınızda sistem...
  6. ArifErdoganK

MC.MUZCRAFT.COM | FACTION & SKYBLOCK | 2019-2026 | Java 1.8.9-1.26.1 & Bedrock 26.1

YAPAY ZEKA DESTEKLİ YENİ RAPOR SİSTEMİ MuzCraft'ta daha adil ve temiz bir oyun deneyimi için yepyeni bir dönem başlıyor! Gelişmiş AI (Yapay Zeka) destekli rapor sistemimiz sayesinde şikayetleriniz artık anında çözüme kavuşuyor. Özel Mesaj İhlali: Özelden gelen küfürü raporladığınızda sistem...
  7. keremMode

[1.21.10] Khanies Skyblock | Eklenti Paketi + Harita | Bedrock desteği - Eşsiz Sistemler

Khanies Skyblock 1.21.10 Paket hakkında: * Oyun zorluğu: Orta-Emek * Taban sürüm: 1.21.10 (1.16.5 - 1.21x sürümlerini destekler) * Bedrock desteği bulunmaktadır. * Dupe koruması bulunmaktadır. * Crash koruması bulunmaktadır. * Hile, Bot, IP koruması ve şifreli giriş (AuthMe) korumaları da...
  8. P

LagGuard - Artık Lag Ölümleri Yok!

Eklenti linki: https://www.spigotmc.org/resources/lagguard-no-more-lag-deaths.127980/ Oyuncularınız ani bir ping artışı nedeniyle değerli eşyalarını kaybetmekten bıktı mı? LagGuard, yüksek pingli oyuncuları ölümleri halinde envanterlerini kaydedip geri yükleyerek otomatik olarak koruyan basit...
  9. M

Minecraft Hazır Discord Sunucusu (Şablon)

abi tekrar atarmısın linkte sıkıntı var
  10. MinecraftHocası

Minecraft Sunucudaki VİP'e Discord'da Otomatik Rol Verme Plugini - RoleSync

Minecraft Sunucudaki VİP'e Discord'da Otomatik Rol Verme Plugini - RoleSync Selamlar, Minecraft Türkiye, hem Türk hem de yabancı sunucularda vazgeçilmez ve işimize yarayan RoleSync eklentisini fazla geçmeden tanıtmaya başlayayım. Eklentinin Amacı Nedir? RoleSync eklentisi Discord ile Minecraft...
  11. zNightLastTR

MCAFKBOT | Yeni nesil afk bot

...ayarlarını yalnızca birkaç tıklama ile değiştirin ve hatta envanterini görüntüleyin! Otomatik takip etme, otomatik kırıktaş kazma, otomatik mesaj & komut kullanma gibi özellikler ile yeni nesil yardımcınızın keyfini çıkartın. İncele & Satın Al: https://mcafkbot.com Discord...
  12. oktayaras

oyna.pumkincraft.com | Towny | Maceraya |Katıl Sizleri Bekliyoruz | 1.16.5

Merhaba Minecraft topluluğu! Siz değerli oyuncularımızı, benzersiz ve heyecan dolu bir deneyim sunmak için buradayız. Minecraft dünyasında bir başka macera başlatıyoruz ve hepinizi bu serüvene davet ediyoruz! İşte sunucumuzun öne çıkan özellikleri: 1. Towny Sistemi: Sunucumuzda, kendi...
  13. keremMode34

Satılık [1.20x] keremMode | CHERRY SURVIVAL | Plugin Paketi + Harita | Superior Design

CHERRY SURVIVAL Cherry Survival 1.20 taban sürümünde, "Kiraz" temasında tasarlanmıştır. Tasarımsal olarak sade ve şık şekilde ilerlenmiştir. Menüler ve erişilebilir içeriklerin tasarımı oyun içi sesler ile desteklenmiştir. Herhangi bir kaynak paketi gerektirmemektedir. Plugin ve Skript sayısı...
  14. keremMode34

[1.20x] keremMode | CHERRY AUTHLOBBY SETUP | Animasyonlu ve Estetik Tasarım

CHERRY AUTHLOBI Cherry Authlobi 1.20 taban sürümünde, "Kiraz" temasında tasarlanmıştır. Animasyonlu Title'lar ile tasarımsal olarak estetik bir görünüme sahiptir. Tüm olası buglar kapatılmıştır. Optimize bir şekilde tasarlanmıştır, hiçbir korsan içerik veya eklenti kullanılmamıştır. Paketle...
  15. keremMode34

[1.20x] keremMode | CHERRY SURVIVAL | Plugin Paketi + Harita | Superior Design

CHERRY SURVIVAL Cherry Survival 1.20 taban sürümünde, "Kiraz" temasında tasarlanmıştır. Tasarımsal olarak sade ve şık şekilde ilerlenmiştir. Menüler ve erişilebilir içeriklerin tasarımı oyun içi sesler ile desteklenmiştir. Herhangi bir kaynak paketi gerektirmemektedir. Plugin ve Skript sayısı...
  16. L

Yardım Minecraft Global Mesaj nasıl özel mesaj yapılır?

Selamünaleyküm arkadaşlar Minecraft Lottery plugininde otomatik piyangonun çekilmesine XXXX süre var fln diyor ama global şekilde mesela BedWars'taki biri de bunu okuyabilir ama ben sadece SkyBlock'daki biri okusun istiyorum, nasıl yapabilirim? PerWorldChat öneren olucaksa o oyuncuların dünyalar...
  17. X

VIP ZERO | Plugin Tanıtımı | TÜRKÇE

Ben faction sunucusu açacağım, diyelim ki adam usta rütbesinde iken vip aldı. süresi bitince oyuncu rolüne değil de usta rolüne dönmesini nasıl sağlayacağım?
  18. kdrcnoztrk

Land Claim - %30,35 GUI Türkçeleştirilmiştir

Öncelikle merhabalar, guı kısmının %30,35'lik kısmını kendi sunucumun için düzenlemiştim. İhtiyacı olan arkadaşlarım kullanabilir. Land Claim - Plugin Thread - Konuya gitmek için tıklayınız! Önizleme için tıklayınız!
  19. na2000

Damage+ | ALPHA 0.6 | Güncelleme! (18.09.2022) | 1.8.x

Damage+, bir süredir üzerinde çalıştığım bir skriptti. Aslında yapalı baya oluyor, bazı hataları düzeltip yeni şeyler ekledikten sonra paylaşmaya karar verdim. Henüz ALPHA sürümünde, birkaç güncelleme sonra BETA ya geçeceğim, ne sıklıkla güncelleme yaparım bilmiyorum ve henüz alphada olduğundan...
  20. Turkoglu

Simsek: Bir 'Premium' bottan daha fazlası...

Simsek: Bir 'Premium' bottan daha fazlası... Simsek Bot ne zaman, niçin yapıldı? Simsek Bot, 08.03.2018 tarihinde, premium botlara tepki olarak yapılmaya başlandı. Bot, premium botlarda görülen bütün özellikleri herkesin ücretsiz bir şekilde kullanabilmesi amacıyla yapıldı. Bugünlere...
  21. JAREDPROJECT

İndirim SQDiscord - Minecraft sunucunuzu discordla gelişmiş bir şekilde bağlayın! [İNDİRİM!]

SQDiscord skripti nedir, ne işe yarar? Ekibimiz tarafından geliştirilen ve devamlı olarak geliştirilmeye devam eden bu skript, discord sunucunuzla minecraft sunucunuzu bağlamanın yanında; bir discord sunucusunda olması gereken botların işlevlerinide içerisinde barındırıyor. Rol eşleme, hesap...
  22. LordOfTürk

Minecraft Hazır Discord Sunucusu (Şablon)

Merhabalar, eminim aranızda Minecraft sunucusu açmak isteyen ve Discord sunucusu yapmaya üşenenlerde vardır, :D aslında üşenmek iyi bir şey değil fakat hepimizin üşendiği şeyler olur. Eskiden Sunucum için kullandığım Discord sunucumun şablonunu paylaşma kararı aldım, umarım seve seve...