Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Görselden 0 Alma Qeyf

Cezmi was kicked of school for low note (Türkçesi:cezmi düşük not tarafından okuldan atıldı) SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. 98IamLegend98

Gülme Amaçlı 2001liler İçin

İşsiz lik beyi çağ ır cam şim di ! ;( İş ul dostum.. işbul SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. 98IamLegend98

Bluera`nın Plugin Hayatı - (GhostGamer, YigitFatihKilic, CravledinMaceralari, SlimeHunt, Bluera...)

2011 2012 yide anlataydın : fes : SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. 98IamLegend98

GameMakeri forumdakiler neden sevmiyor?

Teşekkurler arkadaşlar planlsdıgım oyunu unity veya başka bir dil ile yapacağim ama hakkatten merak ediyorum telif hakkınin yarısını alıyorlarmı? SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. 98IamLegend98

GameMakeri forumdakiler neden sevmiyor?

Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum gamamakeri forumdakiler neden "ben olsm gamamekrle yapmazdim vb " diyor ? Dur ben tahmin edeyim : telif haklarının yarısı onlarınmi oluyor? SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. 98IamLegend98

messenger sapıkmış

Yok bazen en son mesaj olunca cevaplamıolarda SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. 98IamLegend98

messenger sapıkmış

Kim ben mi? SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. 98IamLegend98

Mesaj Sayım 631de takılı kaldı lan ._.

Adım adım uygula: 1.profiline gir 2.mesajlarım yazan yere sağ tıkla ve öğeyi denetleye bas 3.onun karşısındaki rakamı aslında olan mesaj sayın ile değiştir 4.bunu her kendi mesaj sayının yazdıği yeri görünce uygula 5.Bunu forumdaki herkesden yapmasını iste 6.yapmayanlara 1000 Türk Lirası rüşvet...
  9. 98IamLegend98

messenger sapıkmış

Messangerin modasi gecti diye kullanmasinlar diye yapmis olabilirler :D + Messangerde kamera acikken kameranin onunda soyunmustum :( (gercek degil) SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. 98IamLegend98

Steam para bandirma şeysi yardim

Türk değilsen nasıl ş filan yazabiliyorsun ? Azeriysen zaten türksün azerilerde türk SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. 98IamLegend98

[LÖVE] Basit Pong!

Löve nedir? SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. 98IamLegend98

1 DİLEK HAKKIN VAR!!!!!

Elalemin gorgunclu garilarini beslin ha nese sana sonsuz dilek hakkımı kullanarak sana 999 tane dilek hakkı veriyorum (subliminal mesaj içerir) SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. 98IamLegend98

herkes üstündeki kullanıcının resmini anlatsın

Turuncu renk büyük bir çöp adam SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. 98IamLegend98

Pou oyununda Sarı Bücür yaptım

Derken? SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. 98IamLegend98

Ben şahsen pouyu sevindirmek için oynanan oyunları seviyorum bazende durduk yere pouyu yıkıyorum :D Bir espiri patladı bile :D SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. 98IamLegend98

Merhaba

Hoşgeldin dostum telefonla konuşmayı seviyormuşsun. Telefondan tapatalk sayesinde forumda daha kolay dolaşabilirsin :) tıpkı şuanda yaptığım gibi. Ve burda sevmediğin huyları edinmiş tiplerle karşılaşacaksın. Umarım sana rastlamazlar yoksa uyarı almana neden olabilirler :( SM-T530 cihazımdan...
  17. 98IamLegend98

herkes üstündeki kullanıcının resmini anlatsın

Alarak gız SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. 98IamLegend98

1 DİLEK HAKKIN VAR!!!!!

Sağol dostum bu fedakarlığı önce kendime sonsuz dilek hakkı dileyerek sonrada o dileklerin bir tanesi ile senin sonsuz dilek hakkının olmasını dileyerek değerlendiriyorum [emoji216] SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. 98IamLegend98

Sarı bücür ordanda dadlü :)
  20. 98IamLegend98

Arkadaşlar çoğunuz skinim olan Sarı Bücür'ü biliyordur bende o skini pou adlı mobil oyununda yaptım :) nasıl olmuş? Önerilerinizi bekliyorum :)
  21. 98IamLegend98

Crack Serverlerdeki Fake Oyuncular

Prelerin hesabıyla girenleri yerden yere vurasım geliyor :sinirli:
  22. 98IamLegend98

Watchtower of Turkey

Turkey is not arab country! Turkey is Turk country! bizi %80 ind arap ülkesi gibi göstermişler
  23. 98IamLegend98

Üstteki üyeyi herhangi bir sebepten banlıyoruz.

nikin garip olduğu için seni ban ediyorum!
  24. 98IamLegend98

bunun gibi site

link kırık ustaaa
  25. 98IamLegend98

"7" Rakamının Önemi

tenks yararlı bilgilr örendim