Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Uzaylı diye bir şey varmı ??

hayvanlar bizim gözümüzün önünde ve ölümcül hayvanları görmek için yaşadıkları yerlere gitmemiz lazım. onunda tedbiri var ama uzaylılar yerimizi belirleyip hangi gezegendi unuttum ondaki asit yağmurunu dünyamıza getirebilir bile. işte bu aklıma gelmemişti tenks men.
  2. 98IamLegend98

Acil Lazım Sizce Güvenli Mi ? -cbg2002

bir reklam var arapçayı 30 derste öğreniyormuşuz. parasıda 400 tl filan. bu dediğime göre böyle birşeyin gerçek olması çok düşük bir ihtimal.
  3. 98IamLegend98

Ama cinlerin nası gelebileceğini belirtmiş. Ve geldiğinde ne yapacağımızıda belirtmiş. Bu uzaylılar atıyorum ırkın adı "bibi" 3 defa bibi dediğinde gelen bir şey değil. insan gibi istediğinde gelir istediğinde gider + bu benim teorim
  4. 98IamLegend98

kırmızı yaptığım yeri oku
  5. 98IamLegend98

Teorim: Eskiden marsta su varmış ve bir sürü galaksi var demek ki uzayda yaşam olma ihtimali çok yüksek. Ama dinimizin uzaylıların olmadığını söylemesi %40 a düşürüyor. neden %10 değil? çünkü dinimiz korku yaşamayalım diye bize bildirmemiş olabilir. bence uzaylılar var. Bir gün mahallemin önüne...
  6. 98IamLegend98

İnşaa Denemesi 2 (Villa/Ev)

çok güzel yapmışın aferin inşa denemesi, sana oyum 10
  7. 98IamLegend98

1.7.2 için küçük köy seed'i

ben arkadaşımla 3 ev olan 1 kuyusu olan köy gördüm sen ne diyorsun :D
  8. 98IamLegend98

Erkekler Neden Okul Formalı Kızlardan Huşlanur

Çok saçma bir konu daha :( KİLL MEEE ! Git dışarda okul formasıyla geç gelen geçen güler be :D
  9. 98IamLegend98

ben onu bu konudan öncedende bilior dum ki hatta imzama koymuştum izin vermemişti ^^
  10. 98IamLegend98

Çok güzel yapıvermişin şukunu verdim. güzel bişe vardır die hepsine tkladım işşizim ben :(...
  11. 98IamLegend98

Web Tabanlı oyunlar %90 da kalıyor

Chrome hacklenince yandexe kaldık + yandex israilin değil.
  12. 98IamLegend98

Adolf Hitler yapımım

yalanın kötü bir şey olduğunu sende biliyorsunda neyse.
  13. 98IamLegend98

Adolf Hitler yapımım

iyiki bir yalancı ile küsmüşüm.
  14. 98IamLegend98

Adolf Hitler yapımım

seninde bildiğin gibi veb tabanlı uygulamalar vb açılmıyor
  15. 98IamLegend98

Adolf Hitler yapımım

ben bunu 5 dkda yaparım. herkes ypar yani kolay
  16. 98IamLegend98

Adolf Hitler yapımım

fark ettim ki. hala eleştiriyi kaldıramıyorsun :FacePalm:
  17. 98IamLegend98

Adolf Hitler yapımım

Peh. İdare eder. Saç bozmuş
  18. 98IamLegend98

Bilgisayarım Payday kaldırır mı?

payday 2 yi de heistide kaldırır benim gb ramda aynı ama soğutucu koymazsan pcin alev alabilir.
  19. 98IamLegend98

Aşk Acıtır

yazım hatalarını vb düzenlemiştim + 2 oy vermek kavgaya girmez eleştirileri sorumlan artık.
  20. 98IamLegend98

Aşk Acıtır

Adamın bağladığı şeye bak ya. biz ne dioz o ne dio.
  21. 98IamLegend98

Aşk Acıtır

*eleştiriye açık olmayan kul kingin dramı*
  22. 98IamLegend98

Aşk Acıtır

beğenmedim ve yazım hataları var. ve şiveni bir kitap yazarı gibi yapsaydın iyi olurdu ve son bölümünde çok güldüm ve ben daha çok dram,savaş,bilim kurgu tarih kitapları ve filmleri seviyorum.
  23. 98IamLegend98

Google Maps'e kedi girmiş!

ceset mi oha.
  24. 98IamLegend98

Google Maps'e kedi girmiş!

Eğer yakın zamanda Yeni Zelanda'nın Auckland bölgesinin kuzeyindeki bir köye Google Maps üzerinden baktıysanız, Parnell Kriket Kulübü'nün kuzeyinde bulunan ilginç bir şekil görmüş olabilirsiniz. ***********'nin haberine göre yolun bir kısmı, tam olarak kedi şeklinde betimlenmiş ve Google böyle...