Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zehirli ok atarım bayılır karnına kılıç saplarım sonra uyandıktan sonra uyku getirici ilaç verip -500 derecelik bir odaya atarım. gözleri kapanır ve işkenceyle ölür.
ona kürekle vururum 1.vuruşta sağa kafası döner 2.vuruşta sola doğru düşmek üzere olur 3.vuruşta sağa doğru yere düşer (tıpkı gta sa daki gibi) sonra onu sandalyeye bağlayıp diz kapağını zımbalarım gözlerine zehirli iğne batırırım sonra bayıltıcı gaz vererek (geçici süreli) ellerini keserim...
beyler steamde oyun indiriyordum kaç gb inmiş bakıyım dedim sonra yüklenene kadar biriyle sohbet ediyim dedim çoğu 38 dk önce çevrimiçi olmuş.. ne şans ama dimi?
bu arkadaş listemin yarısı.. tümünü görseydiniz...
aferin böle 1-2 zaat dur benim gözlerimden nerdeyse yaş akacak.. o yüzden parlaklığı en düşüğe indirdim.. ama seni az görebileceğimize üzüldüm.
benimde öyle 2006 ten beri ama bi ara gözlük takmak zorunda kalmıştım :D
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.