Arama sonuçlarınız

1. Poyro

Hangi Oyun Platformu?

SWITCH!!!!
  2. Poyro

Adını Soyadını Yaz Hangi Hayvana Benzediğini Gör :D

Adımı Soyadımı Aslan Aslanoğlu olarak girdim ve koyun çıktım ._.
  3. Poyro

Yu-gi-oh'a neden bağımlı değislin krdş ?

Valla tüm teneffüslerde arkadaşla kaçamak duel atmaya çalışan bir okuluz biz (Duel Links vb. değil gerçek kartlarla)
  4. Poyro

Ayakkabı nasıl giyilir? | * Sweet Bilgilendirme Panosu *

teM baGcuHlaRı nefUs tEm fLakes yErken kuLLanıyoordU tşk hOOman, tEm aRtık ayAkkabı gİyecek
  5. Poyro

Lütfen Bakın

Başınız saolsun
  6. Poyro

Sizce hangisini alsam?

Zaten Switch'i alabilsem bile 1 yıl sonra alırım. O zamana kadar Oddsey vb. çıkar. Bilgisayarım orta ile güçlü arasında. Tek konsolum ise eskiyen ve düzgün çalışmamaya başlamış bir nintendo wii
  7. Poyro

Cs:GO | Hizmet Madalyası Nasıl Alınır

Peki bu 0 levelle rekabetçiye girermiyiz?
  8. Poyro

Sizce hangisini alsam?

Ne yazık ki nintendonun geta beşi olmaması çocukları üzüyor :(
  9. Poyro

Sizce hangisini alsam?

Arkadaşlar bir süre araştırdıktan sonra kendime yeni bir Nintendo konsol almaya karar verdim. Ama şu an kararsızlık içindeyim. Sizce hangisini alsam? Wii U Kullanıcılar sevmese de birçok güzel oyuna sahip. Elimdeki Wii ile bağlayabilirim. Yeni oyun gelmeyecek. Şimdi alabilirim. 3DS PSP benzeri...
  10. Poyro

War of the Didistan

didistan 4 luyf
  11. Poyro

Snapshot Minecraft Snapshot 16W50A, 1.11.1'in İlk Snapshot'ı!

artık havai fişekler yanınızda patladığında 1.5 kalp hasar yiyeceksiniz. Bunu unuttunuz
  12. Poyro

MCBAHA'ya Ne Oldu ?

12 yaşındaki bende, 30 yaşındaki sizde minecraft'ı büyük bir üstatdan öğrendik :)
  13. Poyro

MCBAHA'ya Ne Oldu ?

Uzun süre takip ettim, askerlikten döndü, iki üç daha post attıktan sonra bazı işiyle ilgili sebeplerden dolayı mcbaha'yı bıraktı...
  14. Poyro

Küçük bir UNDERTALE animasyonu...

teoga çalışırken camtasia studio kullanarak kafa dağıtmak için yaptım.
  15. Poyro

Küçük bir UNDERTALE animasyonu...

Neden savaştığımızı sorarsanız, kanalımı ele geçirmek istiyor, eğer bunu başarırsa, hikayeyi kontrol edebilir :| @PlayP @Papyrus @Kovalski @HestiaKnife @MegaCrafter @erdemalsirts
  16. Poyro

Forumun Enleri!

YUYYYY tem bTda uLmuktaN huppY
  17. Poyro

Sans Death (Undertale) Fanmade Animation | Evet garip bir başlık.Neyse oyunu biliyorsan gel.

nUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! pUps ve aSsmore(!) hApSe giRdI zuNs ÖlDi!!! FrAzk tan duha güçli biru vaR Gustir'in yarIsı ded oldI mRs. gruY ölDu
  18. Poyro

En Çok Bittiğine Üzüldüğünüz Veya Sevdiğiniz Dizi

Leyla ve Mecnun birde sayılırsa Gravity Falls
  19. Poyro

Türkler neden 1.9'a geçmiyor?

Minecraft'ın Evrimleri bence 1.8 Adventure update 1.0 The End 1.5.2 Redstone Galp <3 1.9 Müthiş PVP mekaniği 1.11 Survival için bence geri dönüş oldu Yenilendikçe oyun güzelleşiyor. En iyi yükseltme bencede redstone oldu. Bunun dışında Diğer Nimetler: 1.6: AT 1.7: Cozmetik 1.8: Slime Block ve...
  20. Poyro

Merhaba Arkadaşlar - PredWolf

hOI! welcom toooo fOruM!
  21. Poyro

Windows 10 Mu 8 Mi?

şunu söyleyeyim 8'in neye benzediğini hiç görmedim, 7'den 10 geçtim ve sistemsel permormansın dışında kullanımda em küçük bir sorunum olmadı. WiNdoS 10 cAndıR
  22. Poyro

Undertale AU - Buggy Sans

bİzii durDuRamÂzšıNıs!!! TEM ve fandom dÜnyyi pAtimİze geçireCez. Sent from my iPhone using Tapatalk
  23. Poyro

Artık sadece cancer fandom diyip geçiyorlar Sent from my iPhone using Tapatalk
  24. Poyro

Karşınızda trilyarlarca olan alternatif sanslardan birtane daha, Adı Buggy! Debug mode kullanan bir oyuncunun evreninden geliyor.