Arama sonuçlarınız

1. Poyro

oyunbaz.network'ten sızdırılan fotoğraflar (kaldırılmadan bakın)

inşallah pelerinler paralı olmaz, EULA kurallarına aykırı benim bildiğim
  2. Poyro

Ciddi Anlamda ilk ev denemerimden biri :|

aslında çatı arası kapalı, ama içeriye doğru, alın fotosu:
  3. Poyro

Oyunlarda en çok duygulandığınız sahneler...

Undertale'yi tam anlamıyla bitirebileceğini sanmıyorum. true pacifist yapmak ortalama 4-5 saat, genocide route 2-3 sürüyor, üstelik iki oyun tamamen birbirinden farklı, karakterler (örn: Undyne ---> Undyne The Undying) Natural endingde ise, 2.cil bir karakteri öldürüp öldürmemen oyunu...
  4. Poyro

Oyunlarda en çok duygulandığınız sahneler...

Evet, konumuz bu. Bazen oyunlar üstümüzde ciddi üzücü, sevindirici etkiler yaratabiliyor. Bunları yazmanızı rica ediyorum. NOT: SPOLIER etiketi altında yazınız.
  5. Poyro

Biliyorum fotorafları atarken farkkettim kötü durduğunu, bide içini yapamadım daha :( Napalım tutorialdekine benzetmeye çalıştım bende bu haftanın başına kadar öyle yapıyordum :| Ne tarafının kötü olduğunu söylerseniz sevinirim Meraketme geliyor yakında video B)
  6. Poyro

Ciddi Anlamda ilk ev denemerimden biri :| Sizce Nasıl Olmuş Şu videoya bakarak yaptım:
  7. Poyro

Satın Aldığım Eklenti Kayboldu

forumun kendi sayfasında satılıyordu link: https://forum.gamer.com.tr/konu/en-iyi-100-minecraft-duenya-seedi.286969/
  8. Poyro

Satın Aldığım Eklenti Kayboldu

Birkaç ay önce "En iyi 100 Seed" kitabını forumdan satın almıştım, ancak şuanda bulamıyorum, destek bölümüne açtığın konuya cevap gelmiyor, ne yapmam gerek? @AdexTR
  9. Poyro

[Fikir] Olmasını İstediğiniz Kombolar! (PvP+)

Fırtına sağa/sola dönme+sol tık yakındaki tüm moblarakılıç hasarı vererek 15 blok fırlatır
  10. Poyro

Hadi ! 1.10.2 hakkında biraz sohbet edelim :)

Bilmem, oyunun kökten değiştiği doğru, riding etiketinin dönüşünü bende istiyorum. ama artık 1.8 bana zevk vermiyor, 1.9+ daha eğlenceli geliyor, server konusuna gelince cubecrraft ve hypixel hariç tüm sunucuları bıraktım sayılır, ciddiyim sadece arkadaşlarınla veya yalnız başına survival çok...
  11. Poyro

Yanlışlıkla Video Sildim! YARDIM !!!

recuva programını kullanarak o klasördeki ve gerş dönüşümdeki dosyaları araştır
  12. Poyro

Minecraft Asriel Dreemur Skin v1.0

Undertale oyunundan Asriel Dreemur God Of HyperDeath'in skinini yapmaya çalıştım, sonuç olarak bu ortaya çıktı: Kötü Tarafları: Ortasındaki simge biraz fazla büyük. Kalp Yapamadım :( Kafası(İstersem yaparım ama biraz insan olsun :|) Kiyafet bedene yapışık
  13. Poyro

Endi Basamadım :(

@TheRedstoneEngineer @Jacops
  14. Poyro

Hard Faction sunucu önerileri

kesinlikle arsalar eklenmemeli, claim olmamalı kit olmamalı, market kazık olmalı, zor bosslar olsun ama max p3 versşn
  15. Poyro

Minecraft Crash Acil :(

1.8e geç artık, biz uçan arabayı bulcaz sen daha tekerleği bilmiyeceksin
  16. Poyro

Nasıl Herkesin EnderChestini ve Envanterini Sıfırlarım?

format at :| şaka yapıyorum tabii ki world dosyalarından ıyuncu isimlerini sil
  17. Poyro

En Şanssız İnsan Olarak Lucky Island Oynamak

yok ya doğuştan var bu bende B)
  18. Poyro

En Şanssız İnsan Olarak Lucky Island Oynamak

@TheRedstoneEngineer @Jacops
  19. Poyro

Azılı Suçlularla Dövüşmek! South Park: Stick Of Truth #2

nedenki rpg sevmemenmi, south park gibi olmasımı(küfür vb.)
  20. Poyro

Azılı Suçlularla Dövüşmek! South Park: Stick Of Truth #2

Önceki videoyu ismi nedeniyle foruma atmadım, kanalımdan o videoyu bulabilirsiniz
  21. Poyro

SkyWars (Hileler İfşa Oldu)

bazen konuşurken arkada sesiniz tekrar ediyor, düzeltilmeli
  22. Poyro

100 Steve Challenge Videomuz

@TheRedstoneEngineer
  23. Poyro

SkyWars (Hileler İfşa Oldu)

eko çok rahatsız edici