Arama sonuçlarınız

1. Poyro

Ağlamak isteyenleri bekleriz gececi tayfa

evet ama isteyenlere belki bir şeyler gönderebilirim çalışanımız Gameforgede çalıştığı var. Zaten hala toplantılarına gidiyo izin alıp
  2. Poyro

Build Hakkında Yardım

TurtleDerp
  3. Poyro

Minecraft Premium Odullu Soru !!!!

İşsiz Oyuncu
  4. Poyro

Nostalji ! Duygulanan Çıksın Kasıyor

yugioh'u çok severdim kimse sevmezdi, kartlarını aldım oynayan yok, ama çok severdim hepsini, code lyokonun bir bölümündeki söz hala aklımda, "Al Şeker, Kalbini Birleştirir" Ya Yu-Gi-Oh'un En Gözde sözünü, "3 bir oluyor ve bu üçten büyük bir kudret doğuyor, Ortaya çık Yıldız Tozu Ejderi"...
  5. Poyro

Deliler Gibi Gülmek! Minecraft Story Mode #1

var ama konuşamıyorum işte
  6. Poyro

Deliler Gibi Gülmek! Minecraft Story Mode #1

=============================================== Eğer videoyu beğendiysen beğenmeyi ve paylaşmayı unutma!!! Sosyal medya: Facebook: http://******/1O7hZJ Twitter: http://******/1O7hxd Blog: http://******/1O7i0r Website: Yakında... ================================================== @Anjo_TR...
  7. Poyro

Papers Please Bölüm 1 4 Yedik 4 4 4

Arkadaşımın Kanalıdır
  8. Poyro

Çekiliş yapıcam ama ne versem

Bence CS:GO GTA IV veya En Bombsdı Minecraft Story Mode!!!!!!!
  9. Poyro

Makaslar Hakkında Bilinmeyen 3 Şey

E tabi oda doğru, ama bunun için Oyun Konsolunun Minecraft Hakkında adlı kanalındanda bakılabilir
  10. Poyro

Öncelikle At Kafasından Değil MagmaMusen'dan özendim 2.'si At Kafasıda MagmaMusendan Özendi 3.'sü Herkes Yapabilir hem ben bunları kendim buldum. At Kafası Gibi MagmaMusen'dan Bilgileri almadım
  11. Poyro

Sanırım Bende bir şey Var -_-

@Ragnarak Benide etiketlesene lan :D
  12. Poyro

@TheRedstoneEngineer @Anjo_TR
  13. Poyro

Minecraft Premium Bugu

Arkadaşım dedi cesaret edemezsin. Bide Çok Sazan var arkadaşlarım arasında. Muhteşem kombinasyon1!!!.
  14. Poyro

Minecraft Premium Bugu

Görünmez 20. karakter engeli was here
  15. Poyro

.cfa dosyalarını silmek güvenli mi?

Direk adobeye mail attım bir şey olmazmış :P
  16. Poyro

.cfa dosyalarını silmek güvenli mi?

C:\Users\PC\AppData\Roaming\Adobe\Common\Media Cache Files konumunda yer alan 10 GB dosya var. Onları Silersem neler bozulur?
  17. Poyro

Hangi versiyon?

eski olanı kullanarak Ipad arkadaşlarınla oynayailirsin Win 7 minecraft win 10'da çalışır
  18. Poyro

Toplar!!! Happy Whells Bölüm 3

tşk spam olmamaması için yazılan yazı.txt
  19. Poyro

Ananasın Gücü Adına!!! SkyWars

=============================================== Eğer videoyu beğendiysen beğenmeyi ve paylaşmayı unutma!!! Sosyal medya: Facebook: Twitter: Blog: Website: Yakında... ================================================== @Mr_TeneKe @TheRedstoneEngineer @Forumİmamı @Rayandu @Wizen
  20. Poyro

Mınecraft Admin Kodları

Bunun hakkında milarlarca konu ve sayfa açıldı daha önce: Onun /help 2 olması gerekiyor
  21. Poyro

Skript İstekleriniz.

Bu konuda istediğimi yap: https://forum.gamer.com.tr/konu/tuerkiyede-factionu-kurtaracak-fikir.298567/#post-1684922
  22. Poyro

Mod Paketi Crash Veriyor?

UCHIE gendustry{1.5.2.107} [GenDustry] (gendustry-1.5.2.107-mc1.7.10.jar) Bu modu sil
  23. Poyro

Türkiye'de Faction'u Kurtaracak fikir

Arkadaşlar bu fikir birden aklıma esti faction'u tam kıvamına getirecek bir fikir (Çalışması için arsalar olmamalı.) Faction'un asıl amacı. aslında aklan savaşıdır ama bu yabancılarda bile az olan bir şey çünkü claim nedeniyle adamlar birbirleyinin arsasına dokunamıyor. Ama bir fikir buldum...
  24. Poyro

Güvenlik Sorusu

Şunları Yüksek Sesle Söyle:"Lanet Olsun Bu Hayat Lanet Olsun Bu Sevgi" ve Camdam atla :D
  25. Poyro

Toplar!!! Happy Whells Bölüm 3

4:26 kadar ses kayması var =============================================== Eğer videoyu beğendiysen beğenmeyi ve paylaşmayı unutma!!! Sosyal medya: Facebook: Twitter: Blog: Website: Yakında... ================================================== @Mr_TeneKe @TheRedstoneEngineer @Forumİmamı @Rayandu...