Arama sonuçlarınız

1. Pr1sonsoul

Minecraft Forge Win 10 Java 8 sorunu

Sorun şu ki daha hiç mod kurmadım, sadece forge'u kurdum Düzenleme: Senin demen üzere mods klasörünü kontrol etmeye gittim ve içerisinde 43 adet 1.5.2 modu gördüm, teşekkürler
  2. Pr1sonsoul

Skin Yapımcısı Aranır ! (Detaylar İçin Tıkla)

Spesifik olarak istediğin bir şey var mı? şu an zamanım boş belki bir fırça da ben sallayabilirim.
  3. Pr1sonsoul

Minecraft Forge Win 10 Java 8 sorunu

Başlıktan anlaşılacağı üzere MCF açarken sorun yaşıyorum ve bu sorunun kaynağı kanımca Java 8, gerekli crash raporunu aşağıda bulabilirsiniz. Bu konulardan anlayan forum kullanıcıları var ise emriniz üzerine gerekli güncellemeleri yapabilirim, teşekkürler. [16:03:05] [main/INFO]...
  4. Pr1sonsoul

Feed the Beast the main class could not be found

Öncelikle selamlar, Hafta sonu için arkadaşlarımla FTB girmeye karar verdik, MC hesabıma uzun süredir girmediğim ve unuttuğum için crackli FTB indirdim. İndirdikten sonra sorunsuz bir şekilde açıldı ve Monster packini indirdim. Ardından aramızdaki en iyi internetin bende olması nedeniyle server...
  5. Pr1sonsoul

İkiyüzlü Olmak Hakkında Konuşalım Biraz

Is it too late now to say okudum ve kabul ediyorum.
  6. Pr1sonsoul

Merhaba Ben Elif 19 Yaşındayım.

Biraz Eyüp, biraz Türkçe gramerleri, biraz oyunlar, ve son olarak gizli malzeme ve büyük patlama sonucu böyle bir şey oluşmuş, hoşgeldin.
  7. Pr1sonsoul

Hangisi hangisine verir?

0- kanda a ve b antikoru yok, o yüzden herkese verebiliyor, yani şöyle düşün; 0= Saf su A=Tuzlu su B=Şekerli su AB=Şekerli+Tuzlu su Şimdi yukarıdan da anlaşıldığı gibi sen Tuzlu suya normal su katarsan suyun tadında hafifleşme olur ancak bozulmaz, tabi ki bunun incelikleri var ama benim...
  8. Pr1sonsoul

Ben Pes Etmiyorum.

Nerde o eskiler :/ (Asıl eskiler)
  9. Pr1sonsoul

Hangi Oyun :/

Bana oyun al -,- G-Mod al bana xd
  10. Pr1sonsoul

Saçma Ama Olmak İstediğiniz Meslekleri Alalım :(

Vidanjööööööööör sürücüsü
  11. Pr1sonsoul

Saçma Ama Olmak İstediğiniz Meslekleri Alalım :(

Psikolog iyi olurdu ama kendi sorunlarımı çözemiyorum daha milletin kini nasıl çözeyim -,-
  12. Pr1sonsoul

İnternet hızınız kaç ._.

Kill me OMG *-*
  13. Pr1sonsoul

İnternet hızınız kaç ._.

Efenim benim internetim gidip duruyor, Agar.io oynuyordum, arkadaşla 1. olduk ve internet gitti geldi falan 15 saniye falan sürüyor, geldi benim büyük parçam hala orada ben küçük parçamla büyük parçama bakıyorum :'( Sizce ne yapmalıyım :D Konu açmadım hazır internet ile ilgili bir konu varken...
  14. Pr1sonsoul

İnternet hızınız kaç ._.

Dotayı indirdim AKK girdi bu nasıl iş? http://www.speedtest.net/my-result/4570889254
  15. Pr1sonsoul

[YARDIM]AKK'Yİ KIRMAYI BİLEN BİRİ GELSİN LÜTFEN

Nasıl olabiliyorsunuz ve hangi firmalarda var, AKK dan kurtulmak için herşeyi yaparım *-*
  16. Pr1sonsoul

Gece Sohbeti Denemesi - Müzik Paylaşımı

Şarkı ekleme zorunluluğu var galiba *-* Geçen şunu buldum;
  17. Pr1sonsoul

Gece Sohbeti Denemesi - Müzik Paylaşımı

Fazla kas zarar zaten ben o yüzden kasmıyorum -,-
  18. Pr1sonsoul

Sizce sunucum tutar mı ?

Evet, zeka böyle gelmiş -,-
  19. Pr1sonsoul

Sizce nasıl gidiyorum ?

Uçarak! Evet, ödülüm nerede alayım. Şaka maka güzel olmuş, belki bi' texture pack ile daha güzel olabilir bilemiyorum.
  20. Pr1sonsoul

Sizce sunucum tutar mı ?

Onu bunu bırakta, ya tutarsa :D
  21. Pr1sonsoul

BUDA NE !? HERKES GİRSİN

Eğri büğrü, eh işte, zorlasam, olur olur.
  22. Pr1sonsoul

BUDA NE !? HERKES GİRSİN

Ay mavi olacaktı dün -,- Niye bu kadar heyecanlandınız -,-