Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Merhaba!

utanmadan dalga geçio bide. olm sen değilmiydin skript kodlamasından başka bişe bilmio dien?
  2. 98IamLegend98

Merhaba!

iftira attın. ARKADAŞLAR KAVGA ETMEK İSTEMEZDİM AMA KENDİMİ SAVUNMALIYIM
  3. 98IamLegend98

Merhaba!

yoo 14 yaşındayım 12 yaşında diye kim dediki ve skript bilmiyorum farklı kodlamalarda biliyorum. istersen şimdi sana bir oyun yapıp iftiranı yüzünde kaya gibi patlatıyım? yok yok onun dediğine inanma sen coderim merak etme. yoo yan hesabı önlemek için koydular kayıt olamadığımda bakıodm...
  4. 98IamLegend98

SpeedTest sonuçları paylaşma konusu

2013 ten beri format dedim 0 ı niye siliyon yahu. kendi yaptığım programdan siteye girince pc hızlanıyor ardından ısınıyor sonra donuyor
  5. 98IamLegend98

1.9 da gelecek özellikler

Merhaba arkadaşlar 1.8in çıkışına yakın bir günde 1.9 hakkında gelecek bilgileri verip sizi şoka sokuyorum :D Command blocka sağ tıklayıncaki menülerin guisi değişecek 18 bug giderilecek Yeni blut sistemi gelecek Muhtemelen NBT moddellerinde değişiklik olacak (nbt ın ne olduğu hakkında en...
  6. 98IamLegend98

Güncelleme Minecraft 1.8 Güncellemesi

Baha tüm snapshotları kopyala yapıştır yapmış :D peki 1.8 le birlikte cinsiyet sistemi yokmu? alex gibi ince olmak istemiyorum . ve toastı onun anısına eklemeleri güzel bir düşünce :)
  7. 98IamLegend98

Ban rengi

Tamda adamı varken niye etiketlemedin be MessageManager pluginini yükle hoşgeldin mesajı motd mesajı vhitelist sebebinin ban ve kick mesajlarını devredışı bırakabiliyor/değiştirebiliyorsun. örneğin Are you banned for %banreason% %banreason% yerini hacking yap şöyle çıkar: Are you banned for...
  8. 98IamLegend98

En İyi Dostların Oyunu

@Laloww - Çünkü Allah tan korkan birisidir dürüst biridir çok iyidir bencillik yapmaz yalan söylemez küfür/argo kullanmaz şifreni versen çalmayacak kadar güvenilir biridir @Coolkinq12 - Bazen komik şakalar yapıp beni güldürür iyi bir insandır severim onu :) @AzlaazTR - Lalovla aynı diyebiliriz...
  9. 98IamLegend98

Merhaba!

Gelişini bu pastayı yiyerek kutlucaz!
  10. 98IamLegend98

Forum simgeleriyle build/Diyalog yapalım

Evet arkadaşlar simgelerle bişiler yapıcaz :zombi::Nasılsın? :örümcek::iyiyim sen? :zombi::bende :iskelet:*koşarak gelir*:size et getirdim! :kbiftek::kbiftek: :örümcek: *1 et alır* :zombi: *1 et alır* :zombi::teşekkür ed. e -e r -i . i..-i.iz-zzzz *sırtına yediği oktan ölür* :örümcek...
  11. 98IamLegend98

Hakkımda Birkaç Şey ! (Tanımadan yargılamayın lütfen...)

ben senin nası biri olduğunu bilmiyorum daha :D yinede uzlaştığın için teşekkür ederiz.
  12. 98IamLegend98

SpeedTest sonuçları paylaşma konusu

Benim bilgisayarım yakında değişeceği için paylaşmayacağım biliyorum bu internetle alakalı ama bu pcye 2013 ten beri format atılmadı. yavaş o yüzden.
  13. 98IamLegend98

Okul Eşyalarınız Hazır Mı?

benim okula ilk gittiğimden beri yok :( (anasınıfı hariç, kreş vb hariç kreşe gitmedim)
  14. 98IamLegend98

Minecraft 1.7.10 Televizyon.

Güzel fikir tebrik ederim ve ben 1.7.2 de kızıltaşşsız yapmazsını biliom ordan kumanndadan değiştirion o andada adamlar haraketini değiştirio tv nin içinde adam var. sonoyuncuda çok yapardık :)
  15. 98IamLegend98

Merhaba!

Seni tanıdığıma sevindim :) forumda yeni birisini görmek ne güzel bir şey :) ben sana yarddım edebilirim ve kendimden bahsediyim coderim 14 yaşındayım adım yasin.
  16. 98IamLegend98

Bilgilendirme Forum Rütbeleri

Biraz bekle. az sonra gelir.
  17. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

ok deneyelim kimin oğlusun? (annen ve baban)
  18. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

bende :)
  19. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

merak etme o bir şakaydı sadece D:
  20. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

evet. başımıza bela girerse başlatan sorumlu.
  21. 98IamLegend98

Yaptığım Program Hakkında

ya işte onu silmeye kalkıştıklarındada olcak diyorum kafa nerde
  22. 98IamLegend98

gördüğüm garip rüya

işsizlerin kralı olunca böyle oluyor.
  23. 98IamLegend98

silmeye çalıştıklarında silecek ya .-.
  24. 98IamLegend98

sende kaynak kodunu değiştirmeye çalıştıklarında pclerindeki önemli şeyleri silen bir kod kullan o zaman .-.