Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Armor Status HUD v.1.7.10

orda dediğin gibi bir şey yazmıyor kafan bastımı diyorsun Allah'ım ya daha cevap yazmıcam zorla tartışmya sokuosun forumda tartışmak yasak.
  2. 98IamLegend98

ben araştırıyo diyemi post kasıyor dedim? sizin gibi insanlarla kafamı yoracak değilim ben gidiyorum.
  3. 98IamLegend98

adam mod eski sürümleri kullanmaktadır yazmış nerden bileyim acıktığın için gafan dominosa gitti.
  4. 98IamLegend98

Yeni skinimin 1.7 ile 1.8 deki farkları

evet. kendi shaderliyo mesela minecraft blocks şeyi var parmakları oluyo.
  5. 98IamLegend98

wallpaper bölümünü kullanmalısın. wallpaperler 1.8 olarak çıkıyor.
  6. 98IamLegend98

bu günlerde herkes 1.7.2 de.
  7. 98IamLegend98

kimse artık 1.6.4 kullanmıyor. herkes 1.7.2ve 1.7.9 ve 1.8 e geçti. bu yüzdeeen.
  8. 98IamLegend98

novaskinde 1.8 var novaskin.me ye bakmadan nie sölüon
  9. 98IamLegend98

Üstteki Kullanıcının Avatarını Yorumla.

kendini mor bir şeytan sanan bir kız.
  10. 98IamLegend98

Octavigon ile selfie :D

at ve resimlerden snapshot olduğu belli ve sana premium olduğunu söyleme dedim :/
  11. 98IamLegend98

Octavigon ile selfie :D

ipsini bana özelden verirmisin? premium server diyip vermemezlik yapma bide
  12. 98IamLegend98

Çiçek dünyası :D Gel bi bak sevceksin :D

1.acil gel gibi konular yasak. 2.hiç sevmedim. 3.altı toprak değilde grass olsaydı iyiydi.
  13. 98IamLegend98

Minecrafttada Saçma Bir Hata

başlat>çalıştır>%appdata% ya gir .minecraft ı silip play yapmayı dene olmazsada pcin nazar deymiştir mazallah.
  14. 98IamLegend98

Minecraft'a giremiyorum

Crack link yasak
  15. 98IamLegend98

windows 8 de o ekran kartıyla çıkar 2 seçenek var 1.windows sürümü değiştir 2. ekran kartı değiştir intel al mesela intel benimki hiç sorun çıkmıyor.
  16. 98IamLegend98

Değil! adamın ekran kartında sorun var! ekran kartında sorun var demek kardeşim.
  17. 98IamLegend98

Seed Koleksiyonu (Alıntıdır Türkçeye Çevrilmiştir)

onumu gonuşuyoruz garadaş.
  18. 98IamLegend98

okadar bile değil 4 bin olurdu. ayrıca adam haklı kasmış olsaydı öyle olurdu 200 civarı var.
  19. 98IamLegend98

1.bunlar alpha dönemlerinden kalma çalışmazki 2. bu sürümlerde denesen bile gargamel gibi şeyler rastgele olur ./seed yazıp almak lazım. 3.gravelin dokusunu grassları göre göre paylaşıyorsun.
  20. 98IamLegend98

Beyler bir şey Buldum Ama Ne olduğundan Emin Değilim :D İçeri Dal :D

köylü ayrıca konuları "cevap" yazmak bu forumda suç
  21. 98IamLegend98

Tapatalk'ta bug oldu sonuç bize patladı

Adminler tapatalk eklentisi koyuyor. bug olduğunda bişe yapmıyor. Ayrıca bu konudan ne ders çıkarıyoruz? tabikide telefondan girerken tapatalk değil! google kullanmalıyız!
  22. 98IamLegend98

Etkinlik sosyal medya Gift kod yarışması

onu iptal edebiliyorsun ve.. Dur bisaniye ya neden kendimi tehlikeye atıyorumki forumda tartışanları banlıyorlardı.. şu adminler beni sniperle indirmeden gidiyim hemen.
  23. 98IamLegend98

Etkinlik sosyal medya Gift kod yarışması

o tamemen yanlış bir bilgidir işte o kendisi yükler sende indirilenlerden görürsün iptal edersin/silersin ancak ip adresini vb alabiliyorlar hem sen ne biçim düşünüosun 2011 yılından beri herkes bu siteye güvenilir şekilde reklam veriyolar diğer siteler gibi 100 mesaj sonra konu açabilirsiniz vb...
  24. 98IamLegend98

Bir Yönetici Olsanız...

güvenilir nitelikli sinirsiz dürüst samimi saygılı olan birisi. %1 miktardada neşeli :D