Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Minecraft Tarihinin En Çok Can Barı !

şu bizim anti-tapatalk imzalar gelse bayrama edecez de. + no hartt! pls! o zaman tabletin şarjı bitince onu jarza tak telefonu al onun bitince tableti çıkar yerine telefonu tak şarja o andada tabletle oyna öyle gitsin :D ben etmiom bu şağız zokuo
  2. 98IamLegend98

İsmimi Değiştiremiyorum

evet banada yardım etti. o olmasaydı şimdi nickim bu değildi.
  3. 98IamLegend98

Forumdaki ilk günlerdeki zamanlarınız

başı espiriydi + semih söyledi bana ve artık sus lütfen işim var şurada senin mesajlarına bakmaktan halledemiom!
  4. 98IamLegend98

ben değilim ben sadece sana bir espiri yapmıştım sende uzattın konuyu bak şu 10 tl yi veriyim karşılığında sende benlen konuşma
  5. 98IamLegend98

Bak sorun çıksın istemiyorum lütfen tartışma çıkartma.
  6. 98IamLegend98

Beğeni altındır mesaj elmastır ayrıca içlerinden 50 si haram semih 50 beğenisini haram etmiş. Bunu konuşucaksan gel özelden konuşalım.
  7. 98IamLegend98

Ekimde katılmadım. eylülde katılmıştım ancak modlar inat olarak günler sonra sildi.
  8. 98IamLegend98

ben bile hatırlıom sen nası hatırlamıyon yaa.
  9. 98IamLegend98

Ama biz 2013 ten beri üyeyiz fakat 2000 mesajımız var :D
  10. 98IamLegend98

O değilde bu attığım yorumdan önceki ben ve beyondbirtday hariç herkes bu yıl kaydolmuş :D
  11. 98IamLegend98

Çok komikmiş :D bizim zamanımızda Endermen yoktu.
  12. 98IamLegend98

Evet arkadaşlar bu konuda foruma ilk kaydolduğumuzda forumu bilmediğimiz için başımıza gelen şeyleri anlatıcaz. BEN BAŞLIYORUM ben 10-8 eylül 2013 yılında birisiyle knk olmuştum forumu bıraktı artık onla iyice sohbet etmiştik sonra baktım bir bildirim geldi tabi o zamanlar forum siyahtı ve...
  13. 98IamLegend98

Etkinlik sosyal medya Gift kod yarışması

3 tane feysbuk 3 tane google plus açmaya üşenirim. bu yüzden katılmıyorum.
  14. 98IamLegend98

Snapshot 14w32d ye Kadar Gelen Güncellemelere Bir Göz Atalım! [Bloklar, Moblar, Eşyalar] [Coder-X]

propertieste anno bilmemne vardı. + podzol 1.8 güncellemesine benzediği için kaırştırmışsın podzol 1.7.2 de geldi.
  15. 98IamLegend98

Minecraft'da İlk Nasıl Öldünüz?

hiç öle doğmadım işte. kapandımı şimdi? kapanmadıysa ö.m den söylermisin noliir
  16. 98IamLegend98

uyumayanları tespit ettim ._.

nu.-.ve dediğini anladımda sorun şu dediğimi yap diyorum!
  17. 98IamLegend98

Bana torpil yap o zaman! .-.
  18. 98IamLegend98

Ya arkadaş ekle şu listeye diyorum eklemezsen skayptan küfür yağmuruna tutucam ve hesabını hackleyip skypeyi alta almanı beni engellemeni kapatmanı zorla kapatmanı pcyi kapatmanı pcyi kırmanı engellicem .-.
  19. 98IamLegend98

Tutamicam. Daha önemli işlerim var. 6 ya kadar kaldığımdada abim yazışmalara bakıyor + ya arkadaş yemin ediyoruz aciz düşürücü askerimisiniz nesiniz inanın artık ya
  20. 98IamLegend98

Ya arkadaş bana inanmıyonmu yalan söylüyosam tüm kötü küfürlerim ve erkek değilim! .-. fakat 4 e kadar ayaktayım 4 te pcyi kapıp 6 ya kadar uyumayıp tv2 de film seyrediyorum .-.
  21. 98IamLegend98

Tespit etmeden öncede listede vardım yemin ederim
  22. 98IamLegend98

Minecraft'da İlk Nasıl Öldünüz?

Örümceğin ağaçtan üstüme atlama sonucu Oha ben bile bukadar süredir mc onuom hiç endermanın yanında doğmadım. keşke doğsaydım
  23. 98IamLegend98

Hey bende uyumuyom beni niye eklemedin garadaş.
  24. 98IamLegend98

Bilgilendirme Minecraft 1.8 Güncellemesi ve Sunuculardan Para Kazanmak (EULA)

+ Sayende EULA ne örendim sağol + konuya bakınca 1.8 çıkmış sandım :D
  25. 98IamLegend98

Mini Tower [Yıllar Sonra]

espiri değil bu + adam mcedit kullanmış diom ikiyüzlü bu adam hay türkçenedee sanadaa olm kandırıkçı demek insanları kandıran kişi demek