Forumdaki ilk günlerdeki zamanlarınız

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bu konuda foruma ilk kaydolduğumuzda forumu bilmediğimiz için başımıza gelen şeyleri anlatıcaz.

BEN BAŞLIYORUM
ben 10-8 eylül 2013 yılında birisiyle knk olmuştum forumu bıraktı artık onla iyice sohbet etmiştik sonra baktım bir bildirim geldi tabi o zamanlar forum siyahtı ve logoda Türk! diye minecraft splashesi vardı herneyse baktım bildirime <adını unuttum > sizi izliyor diyordu bende naptığımı takip ediyor sandım bende onu izliyim dedim "Beslemeler" diye bir sekme gördüm ayarlardan ve şöyle dedim "sanırım burdan takip ediyor" dedim ve bende onu izledim :) imzasındada ateşle işkence edilen bi domuz vardı çok severdim o imzayı :)
hey gidi günler keşke geri gelse o günler şimdi ise forumun eski temasını özlüyorum :)

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende son ses kulaklık takılıydı enderman sesini bilmiyordum bi anda o ses çıktı zaten kulaklık son ses aha evi 3 harfliler bastı dedim kucağımda bilgisayar vardı ben o korkuyla bilgisayarı fırlattım bağırarak kaçmaya başladım :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bende son ses kulaklık takılıydı enderman sesini bilmiyordum bi anda o ses çıktı zaten kulaklık son ses aha evi 3 harfliler bastı dedim kucağımda bilgisayar vardı ben o korkuyla bilgisayarı fırlattım bağırarak kaçmaya başladım :D
Çok komikmiş :D bizim zamanımızda Endermen yoktu.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderatörlerin sert biri olduğunu zannedip korkardım. Tek jaksocketten yardım alırdım ve çok dikkatlice konu açmaya çalışırdım.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sürekli olarak ''<_<'' işaretini kullanırdım ve gayet de havalı dururdum. :olgun:

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O değilde bu attığım yorumdan önceki ben ve beyondbirtday hariç herkes bu yıl kaydolmuş :D

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben 2013 de katıldım ama 1000 mesajım silindiği için 2014 de katılanların benden daha çokm esajı var[DOUBLEPOST=1407864712,1407864546][/DOUBLEPOST]acımı bilemezsiniz :(

• Beğen
Reactions: DIO