Arama sonuçlarınız

1. Pr1sonsoul

IQ Testi

148-48 = GIRK YPAARARAPRAR Vay IQ2001 li olmak cennetlik olsa fln hny :D
  2. Pr1sonsoul

Command Block Komutları (Ayrıntılıca)

Komutlardan iyi anlarım istersen bini alabilirsin :D Ne bileyim belki scorelar falan olur işte :D
  3. Pr1sonsoul

Hasretim Çok Büyük :(

Ama çıkınca da güzel çıkıyor :D
  4. Pr1sonsoul

Minecraft Bir versiyonun ADINI değiştirme ( Garip Konu )

Amaç ? Neden 1.7.5-wip yapmak isteyesin ki ?
  5. Pr1sonsoul

Minecraft ...

Bak kardeşim sunucu açacaksan Faction açma onun yerine git güzel bir ekibi olan, sağlam bir mimarisi olan sunucu aç. Zaten Minecraft Java üzerine kurulu olduğu için Java öğren zaten çok basit bir dildir. 1 Hafta önceden sunucunun reklamını buradan yap ve Whitelist istiyorsan oyunun içinden...
  6. Pr1sonsoul

Hasretim Çok Büyük :(

Ben sana satarım :D Wii alınca PS2 ile işim kalmadı :D
  7. Pr1sonsoul

Yaparım diyeyim ama testfor komutu kullanacağı için çok kastırır :D
  8. Pr1sonsoul

O Plugin ile oluyor ama kendin de yapabilirsin...
  9. Pr1sonsoul

Nasıl Örnek Bir Üye Olunur?

Dünkü sorunun cevabı "Hayır değilsin ^,^"
  10. Pr1sonsoul

Bak bide alçak gönüllü Tabi ki örnek üyesin :D ben seni örnek alıp Javaya başladım :D (Tabi ki Schaffer 'ıda örnek aldım :)
  11. Pr1sonsoul

BrokenShells Projesi Hakkında ! 2.Dünya Savaşı Konulu Türkiye'de Bir İlk Sunucu !

Adam haklı dağılın... (Sadece bildirim almak için atılmış mesajdır) Sunucu güzelmiş Crack olsa gelirdim :D
  12. Pr1sonsoul

İngilizce Ödevinde Yardım

When I talking with phone, visit every part of the house except bathroom :D Oldu mu ?
  13. Pr1sonsoul

Seviyom la ben bu kızı

Kız
  14. Pr1sonsoul

7 Oyun Yaptığını İddia Eden Coolkinq12_

Benim arkadaşımda alman ^_^ Arkadaşımdan gördüğüm üzere Almanlar çok cana yakın insanlar sanırım :D
  15. Pr1sonsoul

Pazarteside Nefret Edenler

DNA modeli nedir lan ne yapacağım ben DNA modelini ileride bilişim okumak istiyorum bana DNA diyor ?
  16. Pr1sonsoul

Pazarteside Nefret Edenler

Geçmiş olsun :/ Stajyer = Köle ^-^
  17. Pr1sonsoul

Ben @Schaffer79 'ı ne zaman örnek almaya başladığımı hatırlamıyorum 0_o Sanırım bize CC yi öğretmeye başladığında hayranlığım arttı :D Yahu Java umrumda olmazdı şimdi bütün dilleri merak ediyorum :D
  18. Pr1sonsoul

7 Oyun Yaptığını İddia Eden Coolkinq12_

Günaydın, sende türksün...
  19. Pr1sonsoul

Forumda ilk konu hep kötü olmuştur :S Bilmediğim için "ayıplarlar" düşüncesi ile hiç konu açmadım, her zaman araştırırdım. Lakin dün Minecraft oynarken bir arkadaşın "Forumda saygı duyduğum insanlardansın ;)" demesinden sonra farkına vardım ki insanlar benim bilgilerimin değil düşüncelerimin ne...