Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

PCİM YETERİNCE İYİMİ ?

R7 240 aldım Umut. Darısı başına...
  2. Salturbone

Açık arttırma

üf sıktınız :C 3699 diyorum son kararım :C Bestia ya da Polka gelirse yandık :C
  3. Salturbone

Donanımlardan anlayan tayfa

PS4 mesajlarını gördükten sonra dayanamadım. Nasıl bir kafayı yaşıyorsunuz. PS4 deki GPU ile daha doğru düzgün Anti aliasing bile kullanılamaz iken, grafikleri pc ye göre çok daha düşük iken gelip pc ile karşılaştırıyorsunuz şu cihazı. gt630 performansı anca veriyor göklere çıkardığınız malum...
  4. Salturbone

Bilgisayardan Anlayan Gelsin Bi

O ekran kartı seni o çözünürlükte hayli hayli götürür. Bırak LoL'ü yeni nesil oyunların pek çoğunu o çözünürlük ile rahat oynarsın.
  5. Salturbone

Yakında alacağım PC hakkında görüşleriniz

Evga görebileceğin en iyi overclocked ürünleri (Super Clocked, SSC)sunuyor piyasaya. Ayrıca GPU üzerinde bir oynama yapacak değiller, performans konusunda sorun çıkarmaz.
  6. Salturbone

Yakında alacağım PC hakkında görüşleriniz

Bu sefer güzel toplamışsın. Ancak. Muhtemelen upgrade yapacaksın, RAM'i tek modül al. Ayrıca PSU olarak VS550 alabilirsin. Bırak kendi seçimine kalsın arkadaşın. Çok sorun teşkil etmez.
  7. Salturbone

Xbox one vs PS4 vs PC

net 400w çekiyor güç kaynağı, fazla bile gelecektir emin ol.
  8. Salturbone

Xbox one vs PS4 vs PC

FPS ile alakası yok yanlı bilgi vermeyin...
  9. Salturbone

Xbox one vs PS4 vs PC

140 kata kadar çıkabiliyor :( sıralı okumaları değil 4k yı karşılaştıracaksın.(çözünürlük olan 4k değil)
  10. Salturbone

Minecraft Turk Rütbe Sistemi Nasıl ?

Tabii sonra birileri gelip tek mesajda 100 beğeni atınca görürdün sen olayı...
  11. Salturbone

[ÇÖZÜLDÜ]Bilgisayar çok yavaş yardım edin!

_________________ Konuşmada 8. sayfada sen söyledin :(
  12. Salturbone

[ÇÖZÜLDÜ]Bilgisayar çok yavaş yardım edin!

@Polkakorowakurwa pagefile olayı mı olmuş acaba :(
  13. Salturbone

Xbox one vs PS4 vs PC

O vakit sen sıkıştıramıyorsun. http://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-ballistix-sport-xt-ddr3-1600mhz-cl9-15v-pc-ram.html http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-4460-soket-1150-32ghz-6mb-onbellek-22nm-islemci.html...
  14. Salturbone

Minecraft Survival Serisi

Vay özür dilerimler kırmışlar rayları :/
  15. Salturbone

Xbox one vs PS4 vs PC

Sistemin yarısının değişmesi lazım :( ben 970 sığdırırdım o sisteme..
  16. Salturbone

Oyun Yapmak İsteyenler Bi Kenara Ayrılalım :)

C# ve unity kütüphanesi öğrenmen yetecektir.
  17. Salturbone

Randomlar ile ilgili sorum var!

Map(javadaki map) kullanarak harita ismine karşılık bir boolean tutabilirsin. Eğer true ise tekrar random sayı alabilirsin ,gibi...
  18. Salturbone

1. Atwar T.A.R.S. Kupası Elemeleri Yarın

Burada o oyunu(veya her ne ise) oynayan birilerini bulacağını pek sanmıyorum açıkçası. Belki @Quaris @Iskefiyeli18 oynamak ister de katılır.
  19. Salturbone

Ego Keyf*

Düşünmeyi bırak öyle de zaten.Keşke istemiş olsam. Seçimi ona bıraktım.