Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Bir şey itiraf edeceğim.

Onlarda şifreni göremiyor XenForo bu. Öyle bir özellik yok.
  2. 98IamLegend98

[Skript]Duyuru

Merhaba arkadaşlar bugün size günler önce yaptığım fakat koyacak zaman bulamadığım Duyuru Skirptini tanıtacağım. Bu skript sayesinde /dy veya /duyuruyap komutuyla duyuru yapabiliyorsunuz. NOT:Arkadaşlar 1.0.1 de bazı dakikalarda gösterilen mesajlar koyacağım. Kodu/skripti alıp başka...
  3. 98IamLegend98

[Skript] Oyuncular Küfür Ederken Rezil Olacak! v1

O değilde ind. link nerede?
  4. 98IamLegend98

Dur bisaniye? skript hakkında konuşuyoruz ama link yok ?
  5. 98IamLegend98

Meltra Kalesi-PVP MAP-BİR SOSYALİST MAP!

Portu anlatmasaydın server filan kurabilirsiniz deseydin olacak idi ama. ve 1.insan böyle maplara özen gösterir hazır köyün etrafına kale yapmaz 2.dümdüz map
  6. 98IamLegend98

Armor Standlara özellik ekleme Arşivi

Orda scoreboard ı filan yanlış yazdığı için güvenemiyorum :D hem video izleyince kafamın içine giriyor.
  7. 98IamLegend98

bende gördüm s ile başlayanı
  8. 98IamLegend98

evet oralarını izleyecektim ama video bozuldu :D
  9. 98IamLegend98

Merhaba arkadaşlar bugün size armor stand lara özellik eklemeyi göstereceğim. önce /summon ArmorStand yazın item menüsünden alarak çalışmaz! ARMOR STANDLARA KOL EKLEME: /entitydata @e[type=ArmorStand,r=5] {ShowArms:1} ARMOR STANDLARIN ALTINI SİLME /entitydata @e[type=ArmorStand,r=5]...
  10. 98IamLegend98

Yeni acılmamış serverlar

Aynen ya çıktıktan sonra yazsaanız olmuomu 1 yıl sonra çıkıcak diye insanı heveslendiriyolar :( bide bi sunucu vardı çok bekliodum yaza açılcak diodu açılmadı.
  11. 98IamLegend98

Üstteki üyeyi nasıl öldürürsün?

voltuk elektrik çarptıran şeyi makineyi efsanevi kılıcımla parçalarım
  12. 98IamLegend98

volftimi silerim :D 1000000000000000000 voltluk elektrik çarptırırım
  13. 98IamLegend98

ultragökdelenden üstüne 10000x100000 lik facebook logosu düşürürüm bkz:facebook reklamını görmem
  14. 98IamLegend98

o zaman nyan cat yerine 10 saatlik xenhookxentable! diyen bir loop videosu dinletirim
  15. 98IamLegend98

seni bi odaya kilitleyip üstünde iğne olan bir sandalyeye bağlar 10 saatlik nyan cat dinletirim uyumaman içinde uyuduğunda elektrik çarptıran bir alet takarım gözüne onu çıkarmaya çalıştığında elektrik çarpıo :D
  16. 98IamLegend98

gözüne kalem batırırm yere bağlayıp kafana 20 kiloluk kas çalışma aleti düşürürüm.
  17. 98IamLegend98

ender bulunan karton örümceği diye bir örümcek var seni yere bağlarım o örümcekleri üstünde yürütürüm (üstünde yürüyünce çürüyo) sonra kılıcımla beynini patlatırım olur biter. kankamsın diye bir şey yapmam :D
  18. 98IamLegend98

önce efsanevi kılıcımı böğrüne saplar sonra kılıcımı çekip derini ssoyarım sonra tuzlu suya atarım acı çek diye boğulmadan önce geri alırım sonra cinsel organına sümük doldurup diz kapaklarını matkapla delip kılıcımı bombanın yanına koyup patlatırıım kılıcımda kafanı uçurur :D
  19. 98IamLegend98

LAN Bağlantı türüdür ondan dedim.
  20. 98IamLegend98

O zaman düzelt! :D
  21. 98IamLegend98

Birde bir bug buldum normalde: LAN Ayarlarında problem var demek ki. bu skript sayesinde: AYOL Ayarlarında problem var demek ki.
  22. 98IamLegend98

Çok harika bunu mutlaka kullanıcam ve çok komik :D ayrıca bunun forumada getirilmesini istiyorum!
  23. 98IamLegend98

KÖYLÜ----Plugininin-ismi-neydi-arkadaslar

ShopKeepers adı. tartışacak bir şey yok.
  24. 98IamLegend98

Launcherim açılmıyor yardım edermisiniz

O zaman şuanki ruh halim Enchanted minecraft parody deki adamın başlarken evine doğru gidiş sahnesi. + tavsiyen için teşekkürler ancak ümidimi kesmeyeceğim herşeyi deneyeceğim en son 1.8 i zipledikten sonra oldu çözebilirim.
  25. 98IamLegend98

Launcherim açılmıyor yardım edermisiniz

Cracklilere yardım etmiyoruz ne arkadaşım? burası toplu bir forum. Allah ım ya tartışan kişi o ne dio ya seninle uğraşacak değilim