Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Hangisi daha iyi sizce? Marka kapışması...

@Iskefiyeli18 cevap versin*
  2. Salturbone

Sistem Toplama

http://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-ballistix-sport-xt-ddr3-1600mhz-cl9-15v-pc-ram.html 2 tane* http://www.vatanbilgisayar.com/msi-h81m-p33-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-sata-30-dvivga-anakart.html...
  3. Salturbone

Alternatif Tarayıcı

Tahmin ettiğinden daha çok ram kullanıyor firefox. Programın kendisi için kötü bir durum değil ama arkaplanda işlem yaparken zorlanma ihtimalin var*
  4. Salturbone

Alternatif Tarayıcı

Microsoft'cu değil*
  5. Salturbone

Alternatif Tarayıcı

C# ve .net hiç sevmem + nefret ederim. Java varken, hmm. C# daha performanslı olur kanaatimce...
  6. Salturbone

Alternatif Tarayıcı

Öyle şeyler yapacaksanız C/C++ öğrenin. C# ile küçük programlar yaparsınız. Çok açık bir dil değil.
  7. Salturbone

Alternatif Tarayıcı

Sorunun performans ise c# öğrenip kendi tarayıcını yap :(
  8. Salturbone

Alternatif Tarayıcı

Windows 10 yükleyip Edge'i deneyebilirsin*
  9. Salturbone

[Itiraf]Hayatta Yaptiginiz En Büyük Pismanlik

Umarız değildir o alp ağabey*
  10. Salturbone

Premium Adında Kafa Karıştırıcı Bir Sorun ?

Onun için kimsenin 60 tl vereceğini sanmam :(
  11. Salturbone

Çakışmaz. En azından 1.8 sonrasında...
  12. Salturbone

Skin modelde siyah gözüküyor ise o isim değiştirilmiş demek oluyor yanlış hatırlamıyorsam.
  13. Salturbone

Minecraft için İşlemcimi Yükseltmek İşe Yararmı ?

Evet fazla abartili olmus* istersen @Quaris veya ben güzelinden bir tane toplayabiliriz*
  14. Salturbone

Oyun aynı oyun. Çalıştırıldığı uzantı değişiyor diye oyun C ile yapılmış olmuyor. İşlemci değişimi gerek. Dolayısıyla da anakart. Ama dizüstünde mümkün değil.
  15. Salturbone

O nereden çıktı şimdi ? Oyun aynı oyun.
  16. Salturbone

Aman ha technopata, donanımhabere gitmesin :( gerci onlardan baska kaldi mı bilmiyorum ama :|
  17. Salturbone

Windows 10

Preview ile ben de çalıştıramadım. Pro yükleyeceksin. Windows a uyarlanmamış oyunları çalıştırmaz. O oyunlar da sadece windows store dan oynanabiliyor. İnternetten x360 oyunu indirirsen tabii çalışmaz.
  18. Salturbone

Windows 10

Çok ram kullanması performansı kötü etkilemez. Windows 7 de doğru düzgün çalışmayan pek çok uygulamayı win8 de takır takır çalıştırdım. Ram bahane değil. 8.1 piyasadaki en iyi sistem.
  19. Salturbone

DRİVER TOOLKİT FULL BİLEN!!!!

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=Legacy1&os=Windows%20Vista%20-%2032 Bunu bir dene.
  20. Salturbone

Dil önerilerinizi bekliyorum..

Her seferinde sana şunu açıklamak zorunda kalmak istemiyorum:
  21. Salturbone

Ya da Java'da :(
  22. Salturbone

Yazılım dilleri birbirinden türüyor. Yapılan her işlemin karşılığı farklı geliyor. Bunu en güzel açıklayan örnek de şu:
  23. Salturbone

Sonuçta hepsi makine diline çevriliyor derleyici ile. Az önce kendin dedin. Her programlama dili farklı amaçlara hitab etmek üzere geliştirilmiştir. Sen şu anda normal bir yazılımcının yapacağından fazla uçuyorsun.
  24. Salturbone

Yazma demiyorum yaz. Ama bu senin yaptığın makine dili ile oyun kodlamak gibi bir şey. Kendine ters düşüyorsun şu anda...