- En iyi cevaplar
- 0
Çok ram kullanması performansı kötü etkilemez. Windows 7 de doğru düzgün çalışmayan pek çok uygulamayı win8 de takır takır çalıştırdım. Ram bahane değil. 8.1 piyasadaki en iyi sistem.8 Fazla ram yiyor en iyisi 7![]()
Çok ram kullanması performansı kötü etkilemez. Windows 7 de doğru düzgün çalışmayan pek çok uygulamayı win8 de takır takır çalıştırdım. Ram bahane değil. 8.1 piyasadaki en iyi sistem.8 Fazla ram yiyor en iyisi 7![]()
bence en kötüsü 8.1 laptoba 8.1 yükledim hiç oyun çalıştırmadı win 7 yükledim ama çalıştı win 7 hem vistadaki şeyleri de kaldırıyor win 8 de hani xbox 360 oyunları çalıştırılacaktı ben halo reach yükledim çalışmadıÇok ram kullanması performansı kötü etkilemez. Windows 7 de doğru düzgün çalışmayan pek çok uygulamayı win8 de takır takır çalıştırdım. Ram bahane değil. 8.1 piyasadaki en iyi sistem.
Preview ile ben de çalıştıramadım. Pro yükleyeceksin. Windows a uyarlanmamış oyunları çalıştırmaz. O oyunlar da sadece windows store dan oynanabiliyor. İnternetten x360 oyunu indirirsen tabii çalışmaz.bence en kötüsü 8.1 laptoba 8.1 yükledim hiç oyun çalıştırmadı win 7 yükledim ama çalıştı win 7 hem vistadaki şeyleri de kaldırıyor win 8 de hani xbox 360 oyunları çalıştırılacaktı ben halo reach yükledim çalışmadı
En azından benim oyun ihtiyacımı karşılıyorDüşük donanım için gerçekten harika bir sistem, doğru söylüyorsun fakat oyun bilgisayarında xp kullanan çok yoktur herhalde.
Windows 7 zaten destekten kaldırıldıYakın bir zamanda Win 7'de destekten kaldırılacakmış.İnsanları daha üst sürümlere yönlendirmek için.Win Xp bence en iyi işletim sistemlerinden, ben hala XP kullanıyorum. No Problemo
Ben daha kaldırılmadı diye biliyordumWindows 7 zaten destekten kaldırıldı![]()