Arama sonuçlarınız

1. Pr1sonsoul

Herobrine`s Mansion Muhteşem Bir Adventure Map (Videolu)

ben hiç kimsenin onun yaptığına inandığını sanmıyorum, yorumlar da "Mapi çok güzel yapmışsın" gibi birşeye hiç benzemiyor falan ?
  2. Pr1sonsoul

Zekikos Pluginleri - Artık her şey yer çekimine kapılacak!

ben neden bu konuya geldiim ? lan ingilizceyi düzgün sökemedim javayı nasıl sökeyim ? ben kaçtım
  3. Pr1sonsoul

Zekikos Pluginleri - Artık her şey yer çekimine kapılacak!

peki ya yerçekimini tersine çeviren bir şey yapsan :D penguenler uçabilecek !siz onu bunu bırakında torchun üstüne kum koyunca havada duruyo hadi bunuda açıklayın ?!
  4. Pr1sonsoul

Sende Gel Ve Türkiye İçin Savaş !!!

biz ne güne duruyoruz :D
  5. Pr1sonsoul

Unturned (Minecraft + Dayz)

sv açık mı yav ?
  6. Pr1sonsoul

sv açık mı ?
  7. Pr1sonsoul

Forum platformunu bırakıyorum.

ben diyorum ki ilk oyunda dotanın mapini ve karakterlerini görünce iğrendim, nefret ettim bu yüzden dota'yı sevmiyorum
  8. Pr1sonsoul

2 saniyemi aldı :D
  9. Pr1sonsoul

açıcanmı :D 7. Game Crash in Fullscreen The problem is that the resolution of your monitor is smaller than that of the game. Start the game and press alt+enter Go to Settings, Graphics, and Resolution. Decrease your resolution to fit your monitor. düzelttin mi yoksa çeviriyim mi ?
  10. Pr1sonsoul

en güzelide peşine bin tane zombi takıp denize kaçmak :D
  11. Pr1sonsoul

:D minecraftda bir sunucuda yaşadım doğrusu 3 dia setli geldi silah plugini falan fenaydı :D
  12. Pr1sonsoul

Ban Yemek

İnan bana çok soğuk...
  13. Pr1sonsoul

Sabırsızlıkla 1 i bekliyorum :) Hadiiiii hiç türkle karşılaşmadım oyunda ancak yabancılar çok cana yakın Pvp sunucuda bana silah atan var :D
  14. Pr1sonsoul

Forum platformunu bırakıyorum.

şöyle söyleyeyim dota oynadım ve ilk oyundan berbat olduğunu anladım ve şu noob olayına gelirsek evet o konuda bir şey diyemem mal mal bebeler girip oyunun afedersin ama ağzına ediyorlar ve bundan şikayetçiyim ancak dota'da nedense beni iten bir şey var. ve ayrıca kendinin "PRO" olduğunu...
  15. Pr1sonsoul

hamachisiz server açmaaaa :D izlemedim ama öyle yazıyody acil işm var diye sadece link koydum
  16. Pr1sonsoul

neyiniz olurdu ?
  17. Pr1sonsoul

magnum pompalı ve bir sürü giysi buldum ve birisi beni öldürdü evlat acısından daha kötü :(
  18. Pr1sonsoul

Minigames Server Biliyormusunuz

kardeş süper bi server var istersen gel cracked IP : mc.cosmicmc.com:25565 gta falan var çok hoş :Dbide bu var : minecraftzocker.net en son olarak : play.mc-haze.com
  19. Pr1sonsoul

Yaptığım aşçı skini

kız skini mi ?
  20. Pr1sonsoul

Yaptığım aşçı skini

neden kendi skinimi başkasına yaptırdığımı sanıyorsun ?
  21. Pr1sonsoul

Yaptığım aşçı skini

recep ivedik was here ? aynı ona benzettim :D
  22. Pr1sonsoul

Sende Gel Ve Türkiye İçin Savaş !!!

başladım girmeyi unuttum ve oyunu unuttum :D
  23. Pr1sonsoul

Minecraft Skin İsteği

aslında kafada şapka olabilir :P her neyse yapabilecek yokmu ?
  24. Pr1sonsoul

Minecraft Skin İsteği

:D öyle değil kafa farklı olsun ama oda iyiymiş :D aslında slamacow un bi bölümü vardı o çok hoşdu gömlek kemer pantolon ve kravat kafadada bir gözlük ama hala kafa eşsiz olmasını istiyorumm :D kim yapabilir ki bunuu ? :)