Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Elveda Dostlar

7. SinIf çok zor değil ya , ko a donem en fazla 5 saat calisarak 98 kusur ortalama yaptim Öğretmenini mi dinlemiyordun yoksa :(
  2. Salturbone

GTA 5 Bende Çalışırmı

İllia ki konsol diyorsan ona verecegin para ile bilgisayarini upgrade edip yanina bir xbox veya dual shock kontrolcu al daha karli cikarsin...
  3. Salturbone

GTA 5 Bende Çalışırmı

Konsollarda anti aliasing yapmiyorlar. Hardcore bir oyuncu degilseniz (benim gibi) en yuksek anti aliasing ile dahi 30-40 fps alabildiginiz oyunu anti aliasing ile oynamazsiniz. 40 fps az bir rakam olmasa da monitor hz degerini tutturmasi benim icin daha onemli grafiklerin yaninda. Bu konuda...
  4. Salturbone

GTA 5 Bende Çalışırmı

İslemcin yetiyordur. 600p hadi 720p olsun. Very low degil medium ayarda oynatir. Sadece cozunurluk verdim sana grafik kalitesnii degil. Simdi verdim grafik kalitesini. Ama yine de su optimizasyon olayini dusunmek gerek. 700tl lik bir ekran karti alsan fena olmaz yani... Muhtemelen 15 fps...
  5. Salturbone

GTA 5 Bende Çalışırmı

O onerilen ayar ve minimum ayar arasindaki bir sistemde kasmadan acar. 600p ile acmayi denemelisin maalesef :(
  6. Salturbone

Oyun İsmi Yazma Oyunu (.ss)

Grand Theft Auto FivE. Yani e harfi :(
  7. Salturbone

S4league
  8. Salturbone

Red dead redemption :(
  9. Salturbone

Steam i acip bir harf yaz o harfle baslayan oyunlari siralar :(
  10. Salturbone

Evolve ???
  11. Salturbone

bu pc ile Borderlands 2 oynanır mı

Cozunurlugu en dusuge al (sadece cozunurlugu). Oyle oynamayi dene. Yuksek ihtimal 20-30 fps arasi acar.
  12. Salturbone

=[}OC Savaşlarında Sıradan Bir Fotoğraf {]=

Amd ve intelin OverClock savasi oldugunu dusunerek girmistim konuya. Eh "oda" iyiymis...