Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

MineCraft azda olsa en korktuğunuz an !

onu buraya soymıyacaksın minecraft destek e konu açarak soracaksın ayrıca ben anlıyorum bana sorabilirsin
  2. 98IamLegend98

-3 Minecraft Efsanesi Nelerdir?-

yaaa mojang herşeyi fazla görüyo UR-Ghast eklenseydi güzel olcaktı :( ve arkadaşlar hani mojang bugları gideriyo ya aslında gidermiyo bugları Ender Colossus a mama diye veriyo :D
  3. 98IamLegend98

-Ender Colossus, Nedir, Nerede Bulunurdu, Neden Kaldırıldı, Eklenecekmi?-(Görünmez Not)-

6 milyar blok daha iyi hem farlands a gitmenin yolunu biliyorum farlands a gittim bikere ultra buglar var :D az bekleyin Ender Colossus un yanına gidiyorum ss ile döneceğim!
  4. 98IamLegend98

Mojang ekibinin gözden kaçırdığı şey

1.o delik sıkıntıdan 265 tnt koyup patlatınca oluşan delik :D 2.nasıl düzeltebilirim ?
  5. 98IamLegend98

-Ender Colossus, Nedir, Nerede Bulunurdu, Neden Kaldırıldı, Eklenecekmi?-(Görünmez Not)-

eklense iyi olurdu onu diamond kılıcımla bi güzel paralardım ayrıca farlander mod un yapımcısı bu mobdan kopya çekmiş :D moblar hep aynı farlanderlerdeki bu arada @TehPostman bişe soracam hangi sürümde çıkıyo bu @EnderColossus
  6. 98IamLegend98

-Nasıl Mineshaft (Kazıalanı) Buluruz?-

bak Indev 0.31 den beri oynuyorum nerdeyse herşeyi biliyorum ayrıca ben denedim 1.5.2 de biyeri kazıyodum siyah oldu kazdım kazdım madene düştüm istersen git kendin dene (gece olması ve ışık kaynağı olmaması lazım)
  7. 98IamLegend98

Mojang ekibinin gözden kaçırdığı şey

ben buldum 1.7.2 de olan bir şey çok önceden bulmuştum redstone ler birleşik değil :D
  8. 98IamLegend98

Premium Mu? Crack Mi?

premium olmam gerekiyodu :( ama crackim :( eylül ayından beri alcam diyom
  9. 98IamLegend98

-Nasıl Mineshaft (Kazıalanı) Buluruz?-

vermesen daha iyi ben bikere park ettim :D botum israf olmasın diye :D (sonradan 2 stick ve 2 wood plank oluyo :S) üstelik @TehPostman çok cahilsin ve benim bitane mağara mineshaft vb bulma yöntemim var aşağı doğru kaz üstün açık olsun biyer karanlıklaşmaya başlıyosa oraya kaz al sana maden
  10. 98IamLegend98

[Rehber] Hamachi'siz Server Kurma (No-IP)

biz bir şey yapamayız başka bir site bulacaksın
  11. 98IamLegend98

daha kendime bi premium alamıyom sen git nitrado al diyosun :D
  12. 98IamLegend98

çok yararlı oldu artık arkadaşlara server açabilirim :D Helal olsun!!!!! Sağolasın kardeş ellerin dert görmesin. Bütün sıkıntılarından kurtul İnşallah.
  13. 98IamLegend98

-Cennet (Aether), Neden Eklenmedi, Neden Mod Olarak Yapıldı-

gelseydi endermen lerin vatanı olmicaktı :D yararlı paylaşım
  14. 98IamLegend98

Nasıl temizleyecem bu klavyeyi ?

süpürgeyle ama tuşlar çıkartılırmı yha :SS
  15. 98IamLegend98

yunusgenc banlandı

arkiden daha yakın kardeşdende daha yakın biriydi. herkezden daha yakındı kim olduğunu senle ben biliyorum :D ahahaha evet :D sevmez olurmuyum :D edit: ben baktım süresiz verior hamaciden söledi kaç gün ban yemişim bak dedi sınırsız dedim
  16. 98IamLegend98

yorumlarımı nasıl silebilirim

peki @Schaffer79 un dediği gibi yapabilirmiyiz ?
  17. 98IamLegend98

Tavuuuuk

dediğin gibi çok kötü ve texture pack tavuğu çok kötü göstermiş millete hiçkimse atarlanamaz!
  18. 98IamLegend98

MineCraft azda olsa en korktuğunuz an !

oyuna yeni başlamıştım o zamanlar herobrine dan hiç korkmadım ama ilk başladığımda alpha idi ağaç kesmeye falan vb biliyodum normal oyuncu olarak başlamıştım ağaç kesmek istemiyodum öylesine geziyodum gece oldu tabi o zamanlar yıldızlar daha büyüktü gece olmuştu bende napçam evde yapmadım dedim...
  19. 98IamLegend98

nick önerebilirmisiniz

hmmm güzel anlamını biliyodum ve o bir film ismi :D
  20. 98IamLegend98

nick önerebilirmisiniz

başlıkta belirttim yakında primiyum alcam (eylül ayından beri aynı şeyi sölüyom -_- ) nasıl bir nick istiyorum ? şöyle yabancı bi isim olsun yok siyah bücür yok pikaçu bücürü falan nickler sölemeyin pro gibi bi isim olsun(ben proyum ya ) nerdeyse kimsenin kullanmadığı bi isim olsun türkçe...
  21. 98IamLegend98

Nasıl temizleyecem bu klavyeyi ?

tuşları teker teker çıkartmakta nerden çıktı okuduğumda sesli güldüm hatta sandalyeden düşcektim bea XDDD hem süpürgeyle klavye nası temizlenir bea XD
  22. 98IamLegend98

ya benle solarsurvival oynıcak yokmu

ben senle solar survival oynarım @LoweHearts özelden hamaci ver
  23. 98IamLegend98

[Çözüldü]Bloklar Gözükmüyor

sende X RAY var sil X RAY ı