Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

EnderCreep (creeper ile enderman karışımı)

daha güzelini yapabilirdin yarısını enderman yarısını creeper yapabilirdin yani bi tarafı creep diyeri ender olabilirdi ama güzel geliştir
  2. 98IamLegend98

Minecraft Gezegeni

aylar sonra yine başladı :/ keyfi kalmadı knk. yinede devam :/
  3. 98IamLegend98

Minecraft'ta En Heyecanlan'dığınız An?

galacticraft indirmiştim ilk indirişimdi aya gitmeyi bilmiyodum aylar sonra sorunu çözdüm ve aya gittim yani ay'a ilk gittiğim an heycanlandım
  4. 98IamLegend98

İlginç Bilgiler Minecraft 1

ÇörekOğlan adlı arkadaşımız, Katman kayasını kırmanın yolunu buldu. Ertesi gün NASA'dan iş teklifi aldı. hepsini biliyodum geç bunları Çörek Çocuk<_<
  5. 98IamLegend98

Scoreboard yardım

teşekkür ederim sonradan sorun yaşarsam sana mesaj atarak destek alabilirmiyim ? bide bişi daha sorcam puanı nasıl eksiltçem adamdan ?
  6. 98IamLegend98

yunusgenc banlandı

arkadaşlar fark ederseniz yunusgenc banlandı hamachiden haber verdi kaç gün ban yemişim bak dedi bana baktım sınırsız dedim spam dan ban yemiş hangi konu spam dıki ? son profil mesajıda şu oldu : forumu bırakçam desem kimse gitme demez :( yunusgenc i severmiydiniz etiketle dedi @Vienicome...
  7. 98IamLegend98

Bir süre burada olamayacağım.

halada hiç ama biraz aşırıya kaçıyor ayrıca sonun larive gibi olacak söyleyeyim bide sonradan ban yemiyim pişman oldum diyolar editliyolar falan alıntıya alam bi
  8. 98IamLegend98

Redstone'cu arkadaşlar için derinliği 91 blok olan düz map

oluştururken superflattan customize ye tıkladı gerisini sen bul :) edit: bende redstone cuyum redstone ler ile map yapıyorum şu an çok işime yaradı saol
  9. 98IamLegend98

Bir süre burada olamayacağım.

ayrıca mebin yaptığı çoğu şey dandik! :( evet toplanalım bence zaten craft man en doğrusunu yapıyor. sen uyarılarda bazen aşırı kaçıyorsun. (Allah tan üye ilişkileri bölümünde fazla durmuyorum dursam şimdi gereksiz yere 500 uyarı :S (birini gördüm 200 uyarı puanı var çüş yani :S(isterseniz...
  10. 98IamLegend98

En Son Ne Yedin ?

ttnettte benim internetime saldırı yapıyo :( 1sn gidiyo herşeğimi ..... yapıyo sonra ttnet saldırıyı bırakıyo :(
  11. 98IamLegend98

En Son Ne Yedin ?

bende manisalıyım naber komşu şehir
  12. 98IamLegend98

Kilitli sandık bir bug mu ?

ama yılbaşı updatesi geldi sandıklar hediye paketi oldu sonradan düzeldi ama ?
  13. 98IamLegend98

Kilitli sandık bir bug mu ?

bidahaki 1 nisanı sabırsızlıkla bekliyorum. o zaman acaba ne süpriz olcak belki bi creeper olur patladığında yanındaki 15 bloğu düzleştirir sonrada ordaki mobları havaya fırlatır :D
  14. 98IamLegend98

En Son Ne Yedin ?

lokma yedim
  15. 98IamLegend98

World Painter Haritaya Köy Ekleme

denedim olmuor .-.
  16. 98IamLegend98

Kendi Minecraft Tipim!

novaskin.me/wallpaper dan wallpaper yapmanın zararları :S
  17. 98IamLegend98

Minecraft Gift Code Sorunu

işte böyle minecraft.netten almıyosunuz sonra primiyumuma noldu diyosunuz orjinal sitesinden al %100 güvenli :)
  18. 98IamLegend98

-Minecraft Hakkında İlginç Bilgiler 3-

mc de yatak kayası diye bişi yoktur!
  19. 98IamLegend98

türkçesi için minecraftı multiplayer yazan yerin ordaki dünya işareti var ordan türkçeyi bul seç türkçesi yatak kayası değil katman kayası
  20. 98IamLegend98

3 Yaşında Çocuk Minecraft Oynarsa !

he var 1 sn gidiyo sonra yine geliyo :(
  21. 98IamLegend98

Son Harfle Kelime Yap(Oyun)

nazar boncuğu
  22. 98IamLegend98

Son Harfle Kelime Yap(Oyun)

tokmakkuvarssu
  23. 98IamLegend98

Artık Bende Preimum

hayırlı olsun kardeş.
  24. 98IamLegend98

Enderman'lerin Sesleri, Aslında Minecraft Yazılarından Alınmıştır. Başındaki Yazıların Karmaşıklığını ve Baş Harflerini Bir Araya Getirerek Yapılmıştır. (Koorp) onlara yazı demiyoruz splashes diyoruz