Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

MINECRAFT İSİM DEĞİŞTİRME ÖZELLİĞİ AKTİF!

Sonunda istediğim ismi de aldım eheheh :) (KadirBerk)
  2. Salturbone

Zombi Oyunlarının Yeni Kralı:Dying Light

Yaşı bu işe karıştırma. Akıl yaşta değil baştadır. Kimseye atar yaptığım da yok. Kimse benim adıma (ailemden başka) karar da veremez. "Oyunu Tanıtıorumm !!" diyerek de olsa insanların zevklerini sorgulayamazsın. Zevkler elbet tartışılmaz ancak bir konu açıyorsan genel bir tabir kullanmalısın...
  3. Salturbone

Zombi Oyunlarının Yeni Kralı:Dying Light

Kim demiş kral diye ? Bence berbat bir oyun. Başkaları adına kim karar veriyor burada ? Remastered var :(
  4. Salturbone

Hamatora Anime İncelemesi :(

Kim demiş izlemiyorum diye ? İzliyorum elbet. Bilen bilir... Sence güzel mi ben de başlayayım .-.
  5. Salturbone

Hangi Kediyi Almalıyım ?

En son seçenek... Son karar...
  6. Salturbone

Hamatora Anime İncelemesi :(

Kim anime izliyor mu ?
  7. Salturbone

Hangi Kediyi Almalıyım ?

O zaman o seçeneği koymayacaktın
  8. Salturbone

Hangi Kediyi Almalıyım ?

Alper 1 erkek 1 kız Exotic Shorthair al sülale boyu yeter :=) ("=(eşittir)" e takılma çok fazla kod yazma zararları.)
  9. Salturbone

Hangi Kediyi Almalıyım ?

Niye kısırlaştırsın :( Bir erkek bir kız alır ve final :(
  10. Salturbone

Hangi Kediyi Almalıyım ?

Exotic Shorthair ve Scottish Fold seyahatler içn daha uygun gibi duruyorlar. Exotic Shorthair çok şirin :aşık:
  11. Salturbone

Five Nights at Freddy's The Movie !

Ac'nin canı cehenneme ! Yangından mal kaçırır gibi her sene oyun çıkartmaları yetmiyormuş gibi artık bozuk oyunlar çıkarmaya başladılar ! (Alıntıdır...)
  12. Salturbone

Modlardaki Sorun

Java ile alakası .-.
  13. Salturbone

Five Nights at Freddy's The Movie !

Hala TheLastOfUs filmini beklerkene*
  14. Salturbone

Modlardaki Sorun

Ow doğru dedin ; http://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/1.7.2-10.12.2.1147/forge-1.7.2-10.12.2.1147-installer.jar
  15. Salturbone

Modlardaki Sorun

Bu forge ile yap o zaman http://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/1.7.10-10.13.2.1230/forge-1.7.10-10.13.2.1230-installer.jar bende başka çözüm yok...
  16. Salturbone

Modlardaki Sorun

.minecraft/mods dosyasındaki modları başka bir konuma taşı. Sonra tek tek koyup oyunu aç (1 tane koyup oyunu aç misal.). Çalışmayan modu yüklediğinde oyun tekrar crash verecektir. Bu modu paketinden çıkar. Byük ihtimal ile Morph yüzündendir ama...
  17. Salturbone

Behringer C-1U Almalı Mıyım ?

Yok la senin sesin düzelmiş arada çok fark var. Benim ise boğa gibi .-.
  18. Salturbone

Fus Ro Dah

Çalışmaz. On damage etkinliğinde %player% kullanılmaz...
  19. Salturbone

Yok la bu cok eski. (7 ay kadar)
  20. Salturbone

Minecraft Yardım Please

İnternetin ile alakali bir sorun o. Cozum ise sirasiyle; Dns onbellegini temizle.. Adsl ine reset at... Ancak internetin geri geldigi an kurulumu baslatmaya calis. Yoksa yine internetinin magduriyetine dusersin :(
  21. Salturbone

Benimki boga gibi cikiyor .-. O is mikrofon ile olmaz alper. Kaliteli bir mikrofon ancak sesini netlestirir. Sesinin tonunu degistirmek istiyorsan ya progrqm kullanacaksin ya da bekleyeceksin ergenligi.
  22. Salturbone

Skript Rehberi - 1

Gereksizce uzamis bu anlatim. Hangi kodun nerede nasil kullanilmasi gerektigini bilseler gerisini ingilizceleri ve matematikleri ile cozerler... Yani yazinin yarisi bos...
  23. Salturbone

every seconds eventi ne kadar kullanışlı?

En az lagı java yapsa da basitlik+ az lag = Redstone :(
  24. Salturbone

Spawn'ın merkezinin altına koyar :(
  25. Salturbone

Bu yüzden "Redstone" kullanmalı :(