Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Snapshot Snapshot 14w03-04-05

ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TÜM WORLD EDİT PLUGİNLERİNİ KAPIN! OYUN KENDİSİ WORLD EDİT OLUYO!
  2. 98IamLegend98

Kullanıcı Adımızı Google Görsellere Yazıp İlk Resmi Koyuyoruz !

birazdaha alta in Yasin usta görcen :D @LegendofAnatolia yaptı bu ikisini :D
  3. 98IamLegend98

Minecraft Premium - Normal Minecraft FARKI

gevurlar bize acımıyolar minecraft premium onlarda 20€ çok ucuz bizde 60TL normal minecon bileti onlarda 150 $ pahalı bizde 310 çok pahalı! bi kanepe bu kadar etmez!
  4. 98IamLegend98

Haber Minecraft - Oyuncunun El Kitabı

egmont yayıncılık mc in bebe oyunu olduğunu sanıyor :D egmont yayıncılık yüzünden oyunu bi bebek oynamaya başlamış 5 yaşında :D sonoyuncuda creative 2 de gördüm bi beni kafasına taktı arsama geldi babası ona sethome çekmiş sürekli arsaya gelip kılıç sallıyo başka bişi yapmıyo :D denyledim...
  5. 98IamLegend98

Minecraft Premium - Normal Minecraft FARKI

o demo dada oluyo denedim :D
  6. 98IamLegend98

lan ben cedric izleyip yorum atmadımki başkası atmıştır
  7. 98IamLegend98

niye durduk yere paylaştınki şimdi canım arkadaki yeni dünya meyvelerini çekti :D
  8. 98IamLegend98

arkadaşlar biraz üstte ilk 3 ü paylaştım bide kendiniz bakın https://www.google.com.tr/search?hl=tr&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=667&q=SARI_BUCUR&oq=SARI_BUCUR&gs_l=img.3...1627.4136.0.4837.10.5.0.5.0.0.124.553.1j4.5.0....0...1ac.1.34.img..6.4.453.5cZ8qkICm8Y altlara bakınca o...
  9. 98IamLegend98

bende açım saat 3 ten beri yemek yemedim :D
  10. 98IamLegend98

bu çıktı :D ben çekmedim başkası çekmiş ben çeksem facebook son sekmede olurdu :D alttaki linke bakın anlarsınız :p https://forum.gamer.com.tr/konu/pes-dedirten-fotoğraflar.179216/page-4#post-885358 ondan sonra şu çıktı daha sonrada K.B 3 tane koydum :D asdasdaasd :DDDDDDDDDDD gülmekten...
  11. 98IamLegend98

Snapshot Snapshot 14w03-04-05

2 tanesi önceden eklenmişti ha bide benim gibi redstone pro ları için çok güzel olmuş düğme dalaveresi
  12. 98IamLegend98

Hikayenin Devamını Getir Oyunu

herobrine gelir sonra sarı bücürü diriltir galaxy i öldürür sarı bücürü minecraft wörld üne götürür
  13. 98IamLegend98

Hikayenin Devamını Getir Oyunu

pariste paris kulesine çıktım geceydi büssürü örümcek tırmanıyodu hepsini void kılıcımla kesiyodum birisi arkamdan fırladı düştüm ve tam yere çakılcakken... devamını sen getir :D
  14. 98IamLegend98

Forumda Siyasi Konu

evet yasak niye durduk yere açtınki bu konuyu konuya geldiğime pişman oldum
  15. 98IamLegend98

[Moda]Beni nasıl tanıyorsunuz ?

SENİ BU FORUMDA İLK DEFA GÖRÜYORUM
  16. 98IamLegend98

Ölüm Sebebi

elle yapılan bişi için kendinizi jiletliyonuz ya :D ankete baktım 3 kişi kendini jiletlicekmiş öle olursa NOT:dünyayı terk etmezsen dünyanın dengesi bozulcak sebep profilimde :D(tamam tamam daha şaka yok hortlatmak istemiyorum(hort nerden çıktı konu daha bikaçgünlük :D ))
  17. 98IamLegend98

Ölüm Sebebi

weather clear çekerim pnp. o yüzden üzülmem i işaretledim
  18. 98IamLegend98

-

mesela ben yeni world açtığımda evin tabanını hemen kazıyorum onun yerine tahta koyuyorum (tavanı kırıktaştan ama :) )@ColdFireTR şunuda ekle: kartoplarını (snowball) rastgele yerlere atmayın.Onun yerine kartopuyla blaze öldürün yada 2 kar bloğu yapıp üst üste koyup en üstünede balkabağı koyup...
  19. 98IamLegend98

koleksiyon diye almak istemediğim için böyle diyorum
  20. 98IamLegend98

bu kitap 2010 da çıksydı alırdım ama artık gereği yok
  21. 98IamLegend98

tek binalı köy :D

telefonumda bi programım var nasıl konuşulacağını öğretiyor bu zamanlarda ona bakıyorum ama birisine hakaret edemeden dayanamıyorum kendimi zor tutuyom :D (gerçekten öyle bi program var) yanlış anlama ama
  22. 98IamLegend98

Bedava Minecraft Premium Hakkında Dikkat Etmeniz Gerekenler

ben bunlara dikkat ediyordum ama reklamların o site ile alakalı olduğunu bilmiyodum :D EDİT: 2.resime kop :D@elmasminecraft bunuda ekle Eğer linkleri açabilmek için üye olmalısınız gibi bir şey diyorsa asla oraya güvenmeyin öyle sitelerin amacı kendi üyelerinin artmasıdır size hiçbir şey...
  23. 98IamLegend98

yaw he he alpha dan beri oynuyom olum ayrıca evet papercraftta mc dünyasını gerçek dünyaya getirmek gibi :D bence papercraft daha güzel :D