Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Minecraft'a Gelmesini İstediğiniz Şeyler/Yenilikler/İtemler

o elleri yapışık olan dik dik bakan npclar kaldırılsın npclar comes alive modu gibi olsun etrafta köy dışında bizim gibi hayatta kalan insanlar şöyle fıstıklar olsun evlenelim konuşalım :D ve şunlar 600 boss eklensin (boss öldürme delisiyim :D) creative moda endercrystal gelsin ev eşyaları...
  2. 98IamLegend98

Artık Cracked oyunlar internette yayınlanmayacak

bizimki sınırsız ve bu çoğu kişide oluyo EDİT: sen:nerden örencem? ben:ben ne biliyim yaaaaaaaaannnnnnnnnnnndexxxx miyiiimm ? adam: ya rahat bırakın çocuğu yandex e kötü modemleri sorun anında ip leri karşınıza gelsin :D (TAMAM TAMAM vurmayın.)
  3. 98IamLegend98

Beğendiğim Sözler|Sizde Paylaşın!!

baattin den nefret ederim yok pıçağımı saplarım falan diyo :p
  4. 98IamLegend98

TÜM VERSİYONLARA UYUMLU 2000 (Biraz Abartı) BLOK BÜYÜKLÜĞÜNDE MİNECRAFT ŞEHRİ! KONUYA BAKIN.

aynen bende bi köy bulmuştum bende orayı şehir yaptım 4 duvarada 6000 blok koyuyorum
  5. 98IamLegend98

Hardcore Enderdragon

lütfen alakasız mesajlar atmayalım :)
  6. 98IamLegend98

Hardcore Enderdragon

teşekkür ederim
  7. 98IamLegend98

Chat Silici

öreniyo
  8. 98IamLegend98

Hardcore Enderdragon

alıntıdır. Bu modla Enderdragon güçlenecek! Mod Özellikleri Farklı bir müzik. Düzenlenebilir müzik listesi. Endercrystal ları yok ettiğinizde etrafında 8 adet tnt patlar. Ejderha alev ve buz topu atıyor. Ejderhanın düzenli saldırıları 1 buçuk kat daha hızlı oluyor. Ejderhaya bakmadığınız...
  9. 98IamLegend98

Slenderman da ekleserdi ve en güzel oyunları yasaklamışlar bizim şehre gelselerde Allah tan evde PC var bu bi troll linki linkten tanıdım sağol bulmamı sağladın birilerini trollicektim(mcdeki kankamdan intikam almak için) hem bi video gördüm adam troll linkine tıklıyo pc in ekranını eline...
  10. 98IamLegend98

yaw he he ttnet in bi kötü yanı daha var:bazı zamanlarda internet gidip geliyor o dıııt(küfür) ttnet in internetimi götürüp getirtmesinden herkezin gözü olan pc çöpe döndü ( dizüstü ,yazıcısı var kulaklığı var soğutucusu var ve kablosuz faresi var)
  11. 98IamLegend98

aynen yaparlarsa yumruğumuzla karınlarını deler organlarını zorla onlara yedirtiriz B)
  12. 98IamLegend98

TÜM VERSİYONLARA UYUMLU 2000 (Biraz Abartı) BLOK BÜYÜKLÜĞÜNDE MİNECRAFT ŞEHRİ! KONUYA BAKIN.

@craft_man @Bkunkcu @aradabir007 adam seed sanıyor yada dolandırıyor bu bir map youtube sayfasına bakın video nun altındaki download a tıklayın map bu!
  13. 98IamLegend98

olmasın adam sadece paylaşmış paylaşmasın mı yani ?
  14. 98IamLegend98

hangi steve ? bizimkinide alı verecekler sırf crack indirdim diye bi program indirdik diye ev elden gidiyo :D ve benim adımda burak 2 ismim var biri burak biri yasin :D aynen çok zor yaparlarsa bi güzel tokatlayıp organlarını burunlarından çıkartırız amaaaaaaaaa ya yaparlarsa ? plazma...
  15. 98IamLegend98

MeGaMine City Yapım Aşamasında !

bitane evi 2 katlı balkonlu ve içinde nether portalı ve dragon eggli yapıp kapısınada sarı bücür ün evi yazarmısın daire aldım ya :D
  16. 98IamLegend98

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allah'ını seversen bunun bir troll olduğunu söyle
  17. 98IamLegend98

MeGaMine City Yapım Aşamasında !

bana daire ver gerçii kendime ormanlık alanda dağın tepesinde dragon egg i olan nether portalı olan eşyaları olan balkonu olan ev yapabiliyorumda 2.evim olsun sana dragon egg imi verem :D
  18. 98IamLegend98

Sonu Craft'la Biten Saçma Sapan Sunucu İsimleri

bulgurcraft aygırcraft ayıcraft bide şu kıyamet kopan zindevcraft zindev ne ki? zin zindan a benziyo dev dev işte sonucunda şu oluyo dev zindan böyle isimmi olur ? devzindancraft diye :D ezik argo bi kelime olmuyomu ?kalemkutusucraft sonraaaaa minecraftsüperdirdoyasıyaoynayalımcraft ağzımda...
  19. 98IamLegend98

TheBigBoss bomba gibi geliyor!

ben örnek verdim! ve sınırsız banı hak eden banın açılmışmı diyenler çünkü :alakasız mesajlar sölüyolar ve rapor ettiğimde suçu bana atıyolar
  20. 98IamLegend98

lütfen alakasız şeyler söylemeyelim . "gaz a marus kaldığımızda başımız ağrır kusmamız gelir ve hareketlerimiz yavaşlar bunun için hava alacak bir yere gidin " :D bunun gibi şeylerde söylemeyelim
  21. 98IamLegend98

linki atarsan iyi olur :)
  22. 98IamLegend98

craft ı neden sevmiyosun ki ?
  23. 98IamLegend98

çünkü kapandı hemde mc çıktıktan 1 yıl sonra daha enderman bile çıkmamıştı ora yok olmuştu çünkü kıyamet kopmuştu bikaç kişi kalmıştı :D
  24. 98IamLegend98

Kendi yaptığınız gifleri paylaşın

acemilik dönemlerimde yaptığım bi pivot adamlar bi gösteri yapıyo adam seçilmemiş zorla giriyo güvenliği haklıyo sonra diğerlerini haklıyo sonunda ölüyo :D eee şey benim pc de sorun var gif yapamıyom heralde indirdiğim yerden kaynaklanıyo size link verem play deyin izleyin...
  25. 98IamLegend98

bilmeden mc in kodlamasıyla oynadım :D

benim PC demi bulunur ? aaa hayırrrr tüm virüslerden arındı